melih abuaf
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
Kazanamaz artık. Reaksiyon ile ödül verilmez daha.
Artık vermeyecekmiş.Yarıyor , abdullah abi arada hediye veriyor.
Kazanamaz artık. Reaksiyon ile ödül verilmez daha.
Artık vermeyecekmiş.Yarıyor , abdullah abi arada hediye veriyor.
Büyük bir kesimi engellesin yeter hocam.5 hesabı olan işsiz değil de bu mu işsiz?
Mantıklı bir çözüm sundun, hak veriyorum ama bilgiyle alamadığı için kendini boostlayarak o reaksiyonu alan adam bunu da yapar. Tam bir çözüm olmaz.
Dediğin şey uygulamaya geçirilsin ertesi güne kalmaz @Assistive silver olur.
Multiden şüphelendiklerimizi de artık açık açık yazalım bence.
Bir yıldır vermiyor.Yarıyor , abdullah abi arada hediye veriyor.
Forum açılalı 1 yıl olmadı?Bir yıldır vermiyor.
Demek istediğini anlamadım, herhalde önceden böyle yapanlar olduğundan dolayı bana karşı ön yargılısınız.Allah'ın bildiğini kuldan saklamak?
Dediğim gibi mantıklı bir çözüm zaten. Neden olduğunu söylemeyip fikre katılmayanların bazıları kendini bangır bangır belli etti zaten sen o öneriyi yazınca.Büyük bir kesimi engellesin yeter hocam.
Bence.
Evet, ön yargılıyım. Hem de inanamayacağın derecede.Demek istediğini anlamadım, herhalde önceden böyle yapanlar olduğundan dolayı bana karşı ön yargılısınız.
Ustam çok haklısın ama sana da bi' düşününce işsizliğin en sinir bozucu evresi gibi gelmiyor mu ya?Asla reaksiyon denilen şeye takılmadım 20k olsa ne olur 5k olsa ne olur sanki bilgim reaksiyonla artıyor.
Ön yargı iyi bir şey değil ve herkes benim hakkımda istediği gibi düşünebilir. Her beğeni atan işsiz, özgüvensiz oluyorsa peki, bu senin aklında oluşan bir ön yargı, umarım yakın zamanda düzelirsin.Evet, ön yargılıyım. Hem de inanamayacağın derecede.
Çünkü bu davranışı sergileyen işsizlerin özgüvensizliğini düşünüyorum her gördüğümde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ustam çok haklısın ama sana da bi' düşününce işsizliğin en sinir bozucu evresi gibi gelmiyor mu ya?
Her beğeni atana işsiz demedim, konuyu ayrı yere çekme. Boostla reaksiyonunun o düzeyde olduğu çok belli kişiler var. Ve bu reaksiyonu bilgisi ile alamak varken bu işe kalkışıyor ise hem işsiz, hem özgüvensizdir.Ön yargı iyi bir şey değil ve herkes benim hakkımda istediği gibi düşünebilir. Her beğeni atan işsiz, özgüvensiz oluyorsa peki, bu senin aklında oluşan bir ön yargı, umarım yakın zamanda düzelirsin.
Konuyu ayrı yere çektiğim falan yok. Ben forumdaki kişilerin büyük bir çoğunluğunun yardımcı olduğunu, olmaya çalıştığını düşünüyorum. Ne yapsak suç, mesaj yazsam bu sefer "mesaj kasıyorsun" falan diyeceksiniz, bundan çok eminim.Her beğeni atana işsiz demedim, konuyu ayrı yere çekme. Boostla reaksiyonunun o düzeyde olduğu çok belli kişiler var. Ve bu reaksiyonu bilgisi ile alamak varken bu işe kalkışıyor ise hem işsiz, hem özgüvensizdir.