Boost Hesapları Hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
5 hesabı olan işsiz değil de bu mu işsiz?

Mantıklı bir çözüm sundun, hak veriyorum ama bilgiyle alamadığı için kendini boostlayarak o reaksiyonu alan adam bunu da yapar. Tam bir çözüm olmaz.

Dediğin şey uygulamaya geçirilsin ertesi güne kalmaz @Assistive silver olur.
Multiden şüphelendiklerimizi de artık açık açık yazalım bence.
Büyük bir kesimi engellesin yeter hocam.
Bence.

Şu reaksiyon muhabbetleri gereksiz uzadı bence. Hiçbir işe yaramayan bir özellik, isterse çok olsun isterse az.

Bırakın böyle dursun yada reaksiyonlar komple kaldırılsın, ortası yok bunun.

Demek istediğini anlamadım, herhalde önceden böyle yapanlar olduğundan dolayı bana karşı ön yargılısınız.
Evet, ön yargılıyım. Hem de inanamayacağın derecede.

Çünkü bu davranışı sergileyen işsizlerin özgüvensizliğini düşünüyorum her gördüğümde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asla reaksiyon denilen şeye takılmadım 20k olsa ne olur 5k olsa ne olur sanki bilgim reaksiyonla artıyor.
Ustam çok haklısın ama sana da bi' düşününce işsizliğin en sinir bozucu evresi gibi gelmiyor mu ya?

Evet, ön yargılıyım. Hem de inanamayacağın derecede.

Çünkü bu davranışı sergileyen işsizlerin özgüvensizliğini düşünüyorum her gördüğümde.

Ustam çok haklısın ama sana da bi' düşününce işsizliğin en sinir bozucu evresi gibi gelmiyor mu ya?
Ön yargı iyi bir şey değil ve herkes benim hakkımda istediği gibi düşünebilir. Her beğeni atan işsiz, özgüvensiz oluyorsa peki, bu senin aklında oluşan bir ön yargı, umarım yakın zamanda düzelirsin.

Ön yargı iyi bir şey değil ve herkes benim hakkımda istediği gibi düşünebilir. Her beğeni atan işsiz, özgüvensiz oluyorsa peki, bu senin aklında oluşan bir ön yargı, umarım yakın zamanda düzelirsin.
Her beğeni atana işsiz demedim, konuyu ayrı yere çekme. Boostla reaksiyonunun o düzeyde olduğu çok belli kişiler var. Ve bu reaksiyonu bilgisi ile alamak varken bu işe kalkışıyor ise hem işsiz, hem özgüvensizdir.

Her beğeni atana işsiz demedim, konuyu ayrı yere çekme. Boostla reaksiyonunun o düzeyde olduğu çok belli kişiler var. Ve bu reaksiyonu bilgisi ile alamak varken bu işe kalkışıyor ise hem işsiz, hem özgüvensizdir.
Konuyu ayrı yere çektiğim falan yok. Ben forumdaki kişilerin büyük bir çoğunluğunun yardımcı olduğunu, olmaya çalıştığını düşünüyorum. Ne yapsak suç, mesaj yazsam bu sefer "mesaj kasıyorsun" falan diyeceksiniz, bundan çok eminim.

Umarım ön yargınızı kırmayı başarırım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri