Neler Yeni

Boost Hesapları Hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
5 hesabı olan işsiz değil de bu mu işsiz?

Mantıklı bir çözüm sundun, hak veriyorum ama bilgiyle alamadığı için kendini boostlayarak o reaksiyonu alan adam bunu da yapar. Tam bir çözüm olmaz.

Dediğin şey uygulamaya geçirilsin ertesi güne kalmaz @Assistive silver olur.
Multiden şüphelendiklerimizi de artık açık açık yazalım bence.
Büyük bir kesimi engellesin yeter hocam.
Bence.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Şu reaksiyon muhabbetleri gereksiz uzadı bence. Hiçbir işe yaramayan bir özellik, isterse çok olsun isterse az.

Bırakın böyle dursun yada reaksiyonlar komple kaldırılsın, ortası yok bunun.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Büyük bir kesimi engellesin yeter hocam.
Bence.
Dediğim gibi mantıklı bir çözüm zaten. Neden olduğunu söylemeyip fikre katılmayanların bazıları kendini bangır bangır belli etti zaten sen o öneriyi yazınca.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Asla reaksiyon denilen şeye takılmadım 20k olsa ne olur 5k olsa ne olur sanki bilgim reaksiyonla artıyor.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Demek istediğini anlamadım, herhalde önceden böyle yapanlar olduğundan dolayı bana karşı ön yargılısınız.
Evet, ön yargılıyım. Hem de inanamayacağın derecede.

Çünkü bu davranışı sergileyen işsizlerin özgüvensizliğini düşünüyorum her gördüğümde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asla reaksiyon denilen şeye takılmadım 20k olsa ne olur 5k olsa ne olur sanki bilgim reaksiyonla artıyor.
Ustam çok haklısın ama sana da bi' düşününce işsizliğin en sinir bozucu evresi gibi gelmiyor mu ya?

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Evet, ön yargılıyım. Hem de inanamayacağın derecede.

Çünkü bu davranışı sergileyen işsizlerin özgüvensizliğini düşünüyorum her gördüğümde.

Ustam çok haklısın ama sana da bi' düşününce işsizliğin en sinir bozucu evresi gibi gelmiyor mu ya?
Ön yargı iyi bir şey değil ve herkes benim hakkımda istediği gibi düşünebilir. Her beğeni atan işsiz, özgüvensiz oluyorsa peki, bu senin aklında oluşan bir ön yargı, umarım yakın zamanda düzelirsin.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Ön yargı iyi bir şey değil ve herkes benim hakkımda istediği gibi düşünebilir. Her beğeni atan işsiz, özgüvensiz oluyorsa peki, bu senin aklında oluşan bir ön yargı, umarım yakın zamanda düzelirsin.
Her beğeni atana işsiz demedim, konuyu ayrı yere çekme. Boostla reaksiyonunun o düzeyde olduğu çok belli kişiler var. Ve bu reaksiyonu bilgisi ile alamak varken bu işe kalkışıyor ise hem işsiz, hem özgüvensizdir.

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Her beğeni atana işsiz demedim, konuyu ayrı yere çekme. Boostla reaksiyonunun o düzeyde olduğu çok belli kişiler var. Ve bu reaksiyonu bilgisi ile alamak varken bu işe kalkışıyor ise hem işsiz, hem özgüvensizdir.
Konuyu ayrı yere çektiğim falan yok. Ben forumdaki kişilerin büyük bir çoğunluğunun yardımcı olduğunu, olmaya çalıştığını düşünüyorum. Ne yapsak suç, mesaj yazsam bu sefer "mesaj kasıyorsun" falan diyeceksiniz, bundan çok eminim.

Umarım ön yargınızı kırmayı başarırım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom