Techno mu toksik?İlki toxic olduğu için engel listemde, ikincisi de reaksiyon spamlamak dışında bir vasıfı olmadığı için engel listemde.
Techno mu toksik?İlki toxic olduğu için engel listemde, ikincisi de reaksiyon spamlamak dışında bir vasıfı olmadığı için engel listemde.
Normalde yasak fark edilince permayı yiyorsun.Bazıları boost hesabı açıp reaksiyon kasıyorlar ve bunu açık açık yapıyorlar. Neden bir şey yapılmıyor? Bence böyle bir şey serbest bırakılmamalı. Multi hesap konusuna girmiyorum bile ama bence bu tarz şeylere el atılması lazım artık. Savunma olarakta yasak değil diyorlar ve haklılarda kurallarda böyle bir şey yazmıyor. Fakat böyle giderse herkes boost hesabı açıp reaksiyon kasacak ve reaksiyonlar diğer malum forumdakine dönecek. @Mehmet Yılmaz
Ne oldu ki?Kötü bir fikir bence. Technopat'ta kaldırıldı ve olanları gördük.
Verdim zaten isim.Normalde yasak fark edilince permayı yiyorsun.
Kim yapıyor? İsim ver perma yesin.
Üstte açıkladım. Forumu bıraktı çoğu insan vs vs.Ne oldu ki?
PC kazanabilir.bi insan burda neden boost hesabı açar ki ne kazanabilir
hmm orası öylePC kazanabilir.
Bahsettiğin forumda reaksiyon skoru diye bir şey bile yokreaksiyonlar diğer malum forumdakine dönecek.
Beğeniler*Bahsettiğin forumda reaksiyon skoru diye bir şey bile yok
Bahsettiğin forumda beğeni skoru diye bir şey de yokBeğeniler*
Kaldırıldığı için olabilir miBahsettiğin forumda beğeni skoru diye bir şey de yok
Kaldırılmasından bahsediyor işte.Bahsettiğin forumda beğeni skoru diye bir şey de yok
Evet, ben de ondan bahsediyorum. Skorlar oraya dönecek demişsin ama orada skor yok.Kaldırıldığı için olabilir mi