Arama sonuçları: *

1. R

Yardım N11 Abkank chip para kullanamiyorum

N11'in anlaşması yoktur akbankla, o yüzden kullandırmıyordur.
  2. R

Çözüldü✓ Aras kargo teslim ettik mesajı geldi ama kargo gelmedi??

Kargocuların yaptığı çakallık, teslim etmesi gereken zamanda teslim edemeyince, teslim edildi diye kendi üzerlerine alıyorlar daha sonra teslim ediyorlar ama siz yine de peşini bırakmayın. Benimde teslim edildi mesajı gelen kargom 2 gün sonra gelmişti.
  3. R

Hepsiburada uncharted kodu

Hayırlı olsun. Ben de tekrardan görüştüm whatsapp üzerinden, destek kaydı oluşturdular, sonucunu bekliyorum.
  4. R

Sonucunu da paylaşırsan sevinirim.
  5. R

Maalesef çoğu bilgisiz. Son çare şikayetvar'a yazmak. Bugün ben de kodu almayı deneyeceğim.
  6. R

Yardım Kargom 3 gündğr sadece siparişiniz alındı diyor.

Yoğunluktan dolayıdır. Yanlış hatırlamıyorsan trendyolda nisan sonu indirimi gibi kampanya vardı onun yoğunluğudur.
  7. R

Kargom Yanlış Adrese Verildi

Kargo firmasını arayabilirsin. Bazen başkası adına teslim edildi gösteriyorlar, kendileride teslim almış olabilir yada sistemde bir hata olmuş olabilir. Genelde aynı gün yada ertesi gün getiriyorlar.
  8. R

Sürat Kargo Hk.

Malatya nerde yazıyo göremedim ben?
  9. R

Elimdeki Sistem Ne Kadar Eder ?

5-5.5 arası gidebilir. Ama letgoda 6'ya satabilirsin. Birazda yağlarsan 7'ye bile gider.
  10. R

Türkiyede razer almak ?

Türkiye şartlarına göre fiyatları biraz yukarıda.
  11. R

İnce Hesap güvenilir mi

Güvenilirdir. Sadece şuanda yoğunluklardan ve virüs mevzusu yüzünden gecikme yaşayabilirsin.
  12. R

İNCEHESAP Nasıldır?

Ben sistemi incehesaptan aldım bir sorun çıkmadı. Monitör iki gün sonra, kasa 9 gün sonra (teslimat süresi 10gün yazıyordu) geldi.
Top Bottom