Neler Yeni

Kargom Yanlış Adrese Verildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Balcı
Kardeşler selam aleyküm. N11 'den Ram sipariş ettim Mng kargoyla göndermişler bugün bana teslim edildiğine dair mesaj geldi ancak bana ürün flan gelmedi internetten baktığımda A**** A**** diye birisine vermişler ben bu durumda ne yapabilirim ? Kargoyu geri göndermek istiyorum artık kabul etmem kim bilir alan adam alıp ne yaptı kurcaladı belki bozdu bilmiyorum ben paramı geri almak istiyorum bana ürün flan gelmedi ne yapıcam anlatabilir misiniz size zahmet

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Kardeşler selam aleyküm. N11 'den Ram sipariş ettim Mng kargoyla göndermişler bugün bana teslim edildiğine dair mesaj geldi ancak bana ürün flan gelmedi internetten baktığımda A**** A**** diye birisine vermişler ben bu durumda ne yapabilirim ? Kargoyu geri göndermek istiyorum artık kabul etmem kim bilir alan adam alıp ne yaptı kurcaladı belki bozdu bilmiyorum ben paramı geri almak istiyorum bana ürün flan gelmedi ne yapıcam anlatabilir misiniz size zahmet
n11 canlı desteğe sormayı dene.

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Kargo firmasını arayabilirsin. Bazen başkası adına teslim edildi gösteriyorlar, kendileride teslim almış olabilir yada sistemde bir hata olmuş olabilir. Genelde aynı gün yada ertesi gün getiriyorlar.

p2n5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
parallel
Kargo adresime değil, yanlış bir adrese teslim edildi. İade istiyorum de direk ilgilenirler. Sürpriz kelime iade :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,807
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom