Arama sonuçları: *

1. Rezanix

İtopya'dan aldığım ürün 2 yılı doldurmadan garantisi bitti

Tabii ki. Ben sorun çözülsünde nasıl çözülürse çözülsün kafasındayım. Ürünü değişimde yapabilirler tamirde yapabilirler hiç sorun değil.
  2. Rezanix

Tamamdır hocam dediğim gibi şansımı bir de globalde deneyeceğim. Size de yardımcı olduğunuz ve deneyimlerinizi aktardığınız için çok teşekkür ederim. SSD'yi de dediğim gibi ilk başlarda kafaya çok takıyordum, o kadar para verdim ama paranın karşılığında vaat edilen hızı alamıyorum falan diye...
  3. Rezanix

Bu sohbetten sonra şansımı bir de globalde Sapphire ile iletişime geçerek deneyeceğim. SSD'yi bu şekilde kullanmayı kabullendim, sorunlu olduğunu fark etmiyorum bile ama ekran kartındaki sorun büyük, direkt olarak gözümü etkiliyor. Renkler bozuk olduğundan dolayı direkt olarak PC kullanma...
  4. Rezanix

Çok iyi yapmışsınız. Ücret ödemeden yurtdışına nasıl kargolayabildiniz? Onlar mı karşıladı ücreti, kod falan mı verdiler? Ben de muhtemelen yurtdışına kargolasam adamlar direkt sorunu fark edip yenisini yollayacaklarda Türkiye'deki distribütörleri olan ServisPoint ürünün PCIE slotunu falan...
  5. Rezanix

Evet, dediğiniz şeylerin birebir aynısını yaşadım. Şikayetvar'a şikayet yazana kadar 1-2 hafta mailleştik, aradım falan hep olumsuz şeyler söylüyorlardı hatta bir süre sonra dönüş bile yapmamaya başlamışlardı. Ben de...
  6. Rezanix

Kesinlikle benim de kara listemde ilk sırada İtopya var. Almak istediğim ürünü 1000-2000 TL aşağısında satsalar bile tercih etmem, bir bit yeniği ararım. Garanti konusunda da haklısınız TR de kaliteli servis hizmeti veren markaları tercih etmek en mantıklısı. Sonuçta elektronik ürün sağı solu...
  7. Rezanix

Gerçekten öyle hocam. Benim gözlerde Apex Pro'nun Apex Pro TKL'den daha ucuza satıldığı satıcı (İtopya) gördü. Sorunlu ürünleri elden çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar, çok vicdansızlar.
  8. Rezanix

Hocam ben de sistemi toplamadan bir yıl önce 2020'de kulaklık almıştım bir sorun çıkmamıştı hala da kullanıyorum. PC toplamaya karar verdiğimde de İtopya'nın çok reklamı yapıldığından dolayı kalitesine güvenerek ekipmanlar dahil olmak üzere tüm sistemi onlardan toplamıştım. O zamanlar PC...
  9. Rezanix

Ben açıkcası bana sorunlu, iade olan ürünü yolladıklarını düşünüyorum. Şikayetvar üzerinden de bu tarzda birkaç tane güncel şikayet görünce iyice şüphelendim. Birisine direkt tamir görmüş ürünü yollamışlar adam sorguladıktan sonra ürünün tamir gördüğünü fark etmiş. Ben de zaten birkaç ay önce...
  10. Rezanix

Arkadaşlar 26.04.2021 tarihinde İtopya üzerinden sipariş verdiğim XPG 2TB Gammix S70 SSD olması gereken hızda çalışmadığından ve sıcak çalıştığından dolayı servise yollamıştım. Yolladığım SSD "arıza tespit edilmedi" ibaresi alarak geri gönderilmişti. Geçen ayda ekran kartımda arıza olduğu için...
  11. Rezanix

İtopya'nın Yaptığı Üçkağıtçılık, Tüketici Hakem Heyeti

Dostum ben para iadesi istemiyorum zaten, bunu hem konuda hem de sana verdiğim bir önceki cevapta belirttim. Ben para iadesi istemediğim, klavyemi geri istediğim için uğraşıyorum zaten. Konuyu baştan sona iyice okursan sorunun ne olduğunu daha net anlayabilirsin.
  12. Rezanix

Ben o gün bana tehşirli ürünü kargoladıktan sonra mağazalarına koydukları ürünün benim ürünüm olduğuna %100 eminim çünkü sadece 1 stok olduğunu ve onu da bana gönderdiğini söylediler. Bunu ne yazık ki satış geçmişine ulaşmadan kanıtlayamam. THH İtopyayı sıkıştırıp o tarihte yaptığı satışın hangi...
  13. Rezanix

Hocam bu nasıl mantık ya? Ben ürünü aldığımda 1800-1900 civarıydı şu an ürün 4000-5000 TL civarı ve adamlar benim onlara yolladığım sorunlu üründen daha sorunlu ve teşhirli ürün yolladılar. Ben de zaten bana 5000 TL vermelerini falan beklemiyorum, para iadesi istemiyorum. Klavyenin yenisini veya...
  14. Rezanix

Bu bana hiçbir şekilde cevap vermeyip sonrasında teşhirli ürünü yollayan personele mail üzerinden THH'ye başvuracağımı sorunun büyümesinde onun sebep olduğunu ve yazışmalarımızı THH'ye ileteceğimi belirttim. Şimdi Steelseries Desteğe yazıyorum az sonra da Şikayetvar'a yazacağım. Bunların...
  15. Rezanix

Keşke öyle yapsaydım en azından yolladığım klavyeyi geri alabilirdim. Şimdi adamlar benim yolladığım klavyeyi satıp bana klavyeyi "imha" ettik diyorlar.
  16. Rezanix

İtopyaya yolladığımda da İtopya ilk olarak servise gönderip arıza kontrolü yaptırmıyor mu? Ben böyle biliyorum, o yüzden göndermiştim.
  17. Rezanix

Umarım. Keşke büyük bir youtuber veya yayıncı bu tarzda yaşanan mağduriyetleri paylaşıp insanların bilinçlenmesini sağlasa. Şu an İtopya zaten büyük yayıncı ve youtuberlere verdiği reklam sayesinde bu duruma geldi. 1663764988 Servis derken Türkiye Distribütörü mü?
  18. Rezanix

Evet, ben de gönderip göndermemek arasında çok kararsızdım, keşke de göndermeseydim diyorum.
  19. Rezanix

Gerçekten ben de şok oldum. Bu süreç boyunca mail üzerinden iletişimde olduğum İtopya personeli o kadar yetersiz ki yeri geliyor 5 gün cevap vermiyor, yeri geliyor tehşirli ürün yolladıklarını söylemeden tehşirli ürün yolluyor. Şimdi de 1 hafta önce klavyeni geri gönderelim diyen şahıs bugün...
  20. Rezanix

Evet, kesinlikle yayıncılar sayesinde hızlıca büyüyen şişme bir site olduğunu bu olaydan sonra gayet net anladım. Bu yaptıkları da direkt dolandırıcılık adeta. 1663763224 Kesinlikle.
Top Bottom