Arama sonuçları: *

1. Oneomous

Yerel seçimlerde hangi partiye destek vermeyi düşünüyorsunuz

Aynen kardeşim bana bir touch blue O şehre tüm ülkenin belediye başkanlarını bir araya getir düzelmez sorun para veya imkan değil problem küçücük alana o kadar insanı sıkıştıran devlet
  2. Oneomous

Askerlik yoklamada sorulan soru

Dostum internete mesela kadıköy askerlik şubesi yaz çıkar zaten
  3. Oneomous

Asker kaçağı olduğun zaman bedelli gidemiyor olabilirsin onu askeri şubeyi arayarak detaylarını öğren
  4. Oneomous

O nasıl bir soru ? Tecil tarihi derken ? Tecil bittiği zaman mı
  5. Oneomous

İsrail Ürünlerini Neden Boykot Ediyorum -İnsan Hakları ve Adalet İçin Bir Duruş

Görüşüne saygım var dicem fakat yok sanırım ya Ermeni soykırımını tanıyan filistinden bahsediyoruz dimi ? 2 tane filistin felan yok dimi çünkü onlar sen gibi düşünmüyorlar
  6. Oneomous

Bankalar Avans limitlerini Ve Kredi Avans limitlerini Kapattı

Bu nasıl bir üslup tarzıdır 23 yaşındayım merkez bankası swaplar hariç sıfırlanıyorsa ve hala iktidar iktidarsa kusura bakma ama bu beni ilgilendirmez 1684447034 He ayrıca izmir gibi bir yerde yaşıyorsun herhalde akp seçmenlerinin yoğunluklu olduğu yerde yaşıyorum konuştuklarını duysanız bir...
  7. Oneomous

Bundan daha önce dolar artmıyor muydu geçen yıl ekimde niye kapatılmadı zam gelecek diye saçmalık insanlar bu sistemi beğendiği için kapatılan bir sistem akıllı telefonlarda 3taksit kısıtlamasıyla aynı kafa
  8. Oneomous

Ne saçma işler bunlar neden kapatıyor abi ?
  9. Oneomous

Fatih Portakal: Az önce gelen AKP verilerine göre Kılıçdaroğlu %47.35 ile önde

Anadolu ajans izleyip %65e inanıp gaza gelince benim haller ah dostum ah üzülüyorum senin adına
  10. Oneomous

ıktıdarın basına kım gecer merak amcalı sorudur kesınlıkle tartısma konusu degıldır

Buna koyun diyoruz biz hocam Yağmurdan kaçarken doluya tutulmamayı umut ederek değişim istiyorum. Herkes için hayırlısı olsun
  11. Oneomous

"Cumhurbaşkanı Adaylarından Biri Seçime 5 Gün Kala Vefat Edecek!"

Her gün 10 tane at yalan tutmazsa sil tutarsa hawli ol
  12. Oneomous

HAARP teknolojisi mümkün mü?

"celal şengörden başka bilim adamlarını dinlemediğiniz için görmüyosunuz" yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım tetiklenmiş olabilir yazdım ama gidipte kasıtlı olarak durun bir maraşa deprem yapalım Türkiyeye ders olsun gibi yaptıklarını sanmıyorum dedim zaten fayın kırıldı kırılacak olduğu...
  13. Oneomous

HAARP teknolojisi mümkün mü?

Bu nasıl bir düşünce yapısıdır empati yapmaya çalışsam bile yapamıyorum. Güce sahip olmak ile bazı şeylere müdahale edememek arasında çok fark vardır Adamlar uzaydan uzaya uçuyor kasırgayı engelleyemiyorlar ? Haarp teknolojisi belki depremi tetikleyebilir fakat durduk yere bunu yapabilmesi...
  14. Oneomous

deprem bölgelerine erzak yardımı hakkında

İyi hoş çok güzel fakat takıldığım bir nokta var sıfır/kullanılmamış Ne alaka abi kullanılmış olsa ne yazar 1 tane yollayacağıma 3 tane yollarım kullanılmış olsun ona ihtiyacı olan kişi yırtık olup olmadığına bile bakmaz saçma bir şey.
  15. Oneomous

Askerlik Hakkında Bilgi

Askerlik şubeyi arayabilirsin.
  16. Oneomous

Bedelli Askerlik Ücreti Belli Oldu!!

Bedava
  17. Oneomous

Ekrem İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak verildi!

Devlet bahçeli ?? ciddi misin,yorum yok.Dediğin şeylere saygı duyarım ama devlet bahçeli konusunda üzgünüm.
  18. Oneomous

Ekrem İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak verildi!

Rtenin karşısına çıkabilecek neden rakip yok ülkeyi yönetemez diyorsun şuan yönetildiğini felan mı zannediyorsun ? Hayır sistem sistem diyorsun sistemi değiştirmeye çalışmayan adamı tutuyorsun düşüncelerin kendisiyle çelişiyor. Bu içeri adam sokma muhabbetini şu anlamda dedim bu adamlar 20...
  19. Oneomous

Ekrem İmamoğlu'nun hapis kararı verildi mi?

Tamam ama bu sistemi ben mi değiştiricem kardeşim bu sistemi onlar değiştiricek ? Yakın tarihte bir şey olmadı fakat şuan güncel tarihte 20 yıllık aynı iktidar sonuç ne oldu yine aynı ?
  20. Oneomous

Ekrem İmamoğlu'nun hapis kararı verildi mi?

Bu yüzden sistemi değiştirmeye çalışan kişiyi bulana kadar değiştirmeye devam denemekten zarar gelmez.
Top Bottom