Neler Yeni

Ekrem İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak verildi!

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Eğer basitçe saf dışı ederse kendisinin irtibarı azalır yani halk iyice ve iyice kendisinden soğar onu gizlice bir mafyanın eline verip öldürterek halledebilir ve hiç zorlanmaz

Sağ ci solcu insanlara ayar olmuyor değilim kutuplaşma olmasaydı keşke

Ve ilk dediğimi anlamamışsın diyorumki bu adamla kapışabilecek bir adam yok rakibi yok diyorum onu övmüyorum onun karşısina geçip boş vaadler vermeden halkın çoğunluğunun oyu nu alabilecek bir adam yok onu kastetmiştim yalnızca Devlet Bahçeli var başkası yok maalesef ikiside aynı olduğu için değişen pek bişey olmaz

Hee buarada 5 yılda zeminini çok güzelde yapar emin ol buna artık cumhur başkanı nin yetkileri çok yüksek yani kim gelirse gelsin makamını kaybetmemek için hilelere başvuracaktır.
Devlet bahçeli ?? ciddi misin,yorum yok.Dediğin şeylere saygı duyarım ama devlet bahçeli konusunda üzgünüm.

Sagittarius

80+ Silver
Devlet bahçeli ?? ciddi misin,yorum yok.Dediğin şeylere saygı duyarım ama devlet bahçeli konusunda üzgünüm.
Hayır dostum yani ikisi beraberler yani RTE aday olmasa O aday olur çünkü MHP lide RTE ye veriyor Akp li zaten demek istediğim o yani yanlış anlamayın ben Rakip olarak fazla oy alabilecek kişilerden bahsediyorum

Nomenstra

80+ Bronze
İmamoğlunun hiç bir siyasi varlığı, karizması, geçmişi yok. Sadece şişirilmiş bir balon.

Top Bottom