Neler Yeni

Bankalar Avans limitlerini Ve Kredi Avans limitlerini Kapattı

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Kapatıldığını nerden kontrol ediyoruz garanti kullanıyorum

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
dolar artışta olduğundan döviz alıp dolar arttığında TL olarak daha ucuza(TL değer kaybettiği için) ödemememiz için. ayrıca temmuzda da asgari ücret zamlandığında iyice değer kaybedecek TL ve buda bankaların işine gelmez.
Bundan daha önce dolar artmıyor muydu geçen yıl ekimde niye kapatılmadı zam gelecek diye saçmalık insanlar bu sistemi beğendiği için kapatılan bir sistem akıllı telefonlarda 3taksit kısıtlamasıyla aynı kafa

1905

80+ Silver
Bundan daha önce dolar artmıyor muydu geçen yıl ekimde niye kapatılmadı zam gelecek diye saçmalık insanlar bu sistemi beğendiği için kapatılan bir sistem akıllı telefonlarda 3taksit kısıtlamasıyla aynı kafa
dolar her zaman artıyordu ancak şuan seçimle birlikte büyük bi sıçrayış bekleniyor bu yüzden demek istedim. ayrıca hükümetin karamsarlık oluşturmak için de böyle bi politika izlediğini düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,220
İsim
a l p e r
Garanti kullanıyorum. 40.000'den 15.000e düşürdüler. Tam da lazım olduğu zamanda.

Tugayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Tugay Günay
Bence çok güzel oldu borcu olan düşünsün

SadeceSeyf

80+ Gold
Ya kardeşim sence şuan ülke normal bir durum mu yaşıyor. Merkez bankası Kasası bugün itibari ile swaplar hariç sıfırlanmış. Belki de o yüzden olabilir. 3-4 sene önceye kadar tabi ki bu kadar artmıyordu kaç yaşındasın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Borcu olan niye düşünsün ?

Garanti kullanıyorum. 40.000'den 15.000e düşürdüler. Tam da lazım olduğu zamanda.

Biri çok da güzel oldu borcu olan düşünsün yazmış. İşte bazı şeyleri burada yazıp anlatmaya gerek yok. İleride göreceğiz iyi mi olacak kötü mü olacak

Tugayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Tugay Günay
Ya kardeşim sence şuan ülke normal bir durum mu yaşıyor. Merkez bankası Kasası bugün itibari ile swaplar hariç sıfırlanmış. Belki de o yüzden olabilir. 3-4 sene önceye kadar tabi ki bu kadar artmıyordu kaç yaşındasın ?

Biri çok da güzel oldu borcu olan düşünsün yazmış. İşte bazı şeyleri burada y

Biri çok da güzel oldu borcu olan düşünsün yazmış. İşte bazı şeyleri burada yazıp anlatmaya gerek yok. İleride göreceğiz iyi mi olacak kötü mü olacak
Hocam kendini düşünmeyen halkı ben mi düşüneyim ? bunları biz yapıyoruz yukarıdaki zaten alışkın ben ne yaparsam yapayım ses çıkarmıyorlar diyor, çevremdede var bir çok akrabam tanıdığım kredi kartı nakit avans'la telefon vs alıyorlardı krediden daha ucuz oluyor ya müstehak bence kararında atış oldu herkesin kararı kendine saygı duyuyorum siz farklı düşünebilirisiniz.

SadeceSeyf

80+ Gold
Hocam kendini düşünmeyen halkı ben mi düşüneyim ? bunları biz yapıyoruz yukarıdaki zaten alışkın ben ne yaparsam yapayım ses çıkarmıyorlar diyor, çevremdede var bir çok akrabam tanıdığım kredi kartı nakit avans'la telefon vs alıyorlardı krediden daha ucuz oluyor ya müstehak bence kararında atış oldu herkesin kararı kendine saygı duyuyorum siz farklı düşünebilirisiniz.
Tabi ki kendini düşünmeyenler için aynı sizin gibi düşünüyorum fakat bazı arkadaşlarımız evli ve istemeyerek mecburiyetten o konuma düşüyor. Onları da düşünmemiz gerekiyor. Kurunun yanında yaşı yakmamamız gerekiyor sadece. Bu durumlar gerçekten üzücü. İzleyeceğiz bakacağız yapacak bir şey yok

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem

Bu nasıl bir üslup tarzıdır 23 yaşındayım merkez bankası swaplar hariç sıfırlanıyorsa ve hala iktidar iktidarsa kusura bakma ama bu beni ilgilendirmez

Tabi ki kendini düşünmeyenler için aynı sizin gibi düşünüyorum fakat bazı arkadaşlarımız evli ve istemeyerek mecburiyetten o konuma düşüyor. Onları da düşünmemiz gerekiyor. Kurunun yanında yaşı yakmamamız gerekiyor sadece. Bu durumlar gerçekten üzücü. İzleyeceğiz bakacağız yapacak bir şey yok
He ayrıca izmir gibi bir yerde yaşıyorsun herhalde akp seçmenlerinin yoğunluklu olduğu yerde yaşıyorum konuştuklarını duysanız bir gram acımazsınız

SadeceSeyf

80+ Gold
Bu nasıl bir üslup tarzıdır 23 yaşındayım merkez bankası swaplar hariç sıfırlanıyorsa ve hala iktidar iktidarsa kusura bakma ama bu beni ilgilendirmez
Senin konuya giriş üslubun gibi. Vatanını azıcık seven adam beni de ilgilendirir diyebilmelidir.

He ayrıca izmir gibi bir yerde yaşıyorsun herhalde akp seçmenlerinin yoğunluklu olduğu yerde yaşıyorum konuştuklarını duysanız bir gram acımazsınız
Biliyorum dostum hepimizin çevresinde var. Ama senin dediğin gibi bizi ilgilendirmez dersek yarın sana dokunacak bu konu. Neyse canın sağolsun boşver. O insanlara da kulak asmadan uzaklaş. Pek iyi gelmiyor insana

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,220
İsim
a l p e r

Para vermezlerse kendileri bilir kardeşim. Kapatırım kredi kartını ve avans hesabımı, sadece maaşımı çeker bırakırım. Kendilerine bunu layık görüyolarsa hiç sıkıntı değil.

Top Bottom