Gençlerin çıkarabileceği kredi kartları

Uygulamadanmı çıkarttınız? Ve limiti neye göre verdiler?
Arkadaşlar adam banka. Sizin gelirinizden ve diğer bankalardaki kredi kartlarınızdan haberdar oluyorlar. Limiti sen 600 bin lira maaşım var yazdın diye vermiyor yani. Üst limitin belli zaten.

18 yaşındayım kart aidatı olmayan bi kredi kartı çıkarmak istiyorum ama ne çıkarabilirim ve bankalar veriyormu? Taksit için lazım oluyor baya. Ve limiti ne kadar yapabilirim? Anneme kart çıkarmıştım biara akbanktan baya basit olmuştu uygulamasından aylık geliri girince ona göre bi limit veriyordu ve geliri doğrulamak için hiçbirşey yapmıyorlardı yani istediğim sayıyı sallayabiliyordum öyle yaptım zaten. Ama o kartın aidatı vardı. Benim isteklerime uygun bir kart var mı?
Gelir yoksa 2000TL falan veriyorlar limiti uğraşmaya değmez.

Arkadaşlar adam banka. Sizin gelirinizden ve diğer bankalardaki kredi kartlarınızdan haberdar oluyorlar. Limiti sen 600 bin lira maaşım var yazdın diye vermiyor yani. Üst limitin belli zaten.
Akbankdan çıkarırken direk öyle olmuştu. Maaşı yazınca altta vereceği limiti gösteriyordu maası yukseltince limitde yükseliyordu. Başvuruyu yapıncada tak tiye otomatik onaylandı zaten. Ama garantide öyle değil demekki.

Akbankdan çıkarırken direk öyle olmuştu. Maaşı yazınca altta vereceği limiti gösteriyordu maası yukseltince limitde yükseliyordu. Başvuruyu yapıncada tak tiye otomatik onaylandı zaten. Ama garantide öyle değil demekki.
Faiz dönemiyle alakalı olabilir. Bir dönem bankanın kapısındaki bankta yatan evsizleri dürtüp kredi ister misin diyorlardı. Orada zaten kredi verebildiği kadar vermeye çalıştığı için maaşım 10k diyince gel 500k limit koyalım oluyordu. Ondan kaynaklı olabilir. Ya da sen daha üst limitine geldiğinin farkında değilsindir. Yani 10k maaş inputuna 20k limit yazıyordur ama bordroluysan adam zaten gelirini giderini biliyor ve sana belki 50k limit çekmiş olabilir. Sen hmm 40k limit iyi olur diyip maaşına 20k yazarsın verir. Ama 30k yazsan 60 vermeyecektir. Direkt onaylanması önceden banka servislerinin hesapladığı limitin altında olduğun içindir. İnsan kontrolüne gerek olmuyor.

Bonus Flexi, Maximum aidatsiz onerebilirim.
Eğer belli düzey şartları karsiliyorsan Bonus Genç ye alabilirsin.

Hocam başvuruyu yaptım limiti 1500 lira verdi. Geliri 60k girmiştim özel sektörde çalışıyorum diye. Sonra arayıp bonus genci iptal ettirip flex başvurusu yaptım yine 1500 verdi. Müsteri temsilcisi kart elinize ulaşsın sonra limit artırım yaparsınız diyor da limit artırım yaptırmak çok zor oluyor diye biliyorum ben.
zor değil hocam sürekli harcayıp ödedikçe rahatça artırırsınız fakat geliri isterseniz 150k yazın o herhangi bir şeyi değiştirmez maaş olmadıkça

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,121
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri