Yasin / EsquaReD
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,017
Kapatıldığını nerden kontrol ediyoruz garanti kullanıyorum
Bundan daha önce dolar artmıyor muydu geçen yıl ekimde niye kapatılmadı zam gelecek diye saçmalık insanlar bu sistemi beğendiği için kapatılan bir sistem akıllı telefonlarda 3taksit kısıtlamasıyla aynı kafadolar artışta olduğundan döviz alıp dolar arttığında TL olarak daha ucuza(TL değer kaybettiği için) ödemememiz için. ayrıca temmuzda da asgari ücret zamlandığında iyice değer kaybedecek TL ve buda bankaların işine gelmez.
dolar her zaman artıyordu ancak şuan seçimle birlikte büyük bi sıçrayış bekleniyor bu yüzden demek istedim. ayrıca hükümetin karamsarlık oluşturmak için de böyle bi politika izlediğini düşünüyorum.Bundan daha önce dolar artmıyor muydu geçen yıl ekimde niye kapatılmadı zam gelecek diye saçmalık insanlar bu sistemi beğendiği için kapatılan bir sistem akıllı telefonlarda 3taksit kısıtlamasıyla aynı kafa
forum.donanimarsivi.com
Ya kardeşim sence şuan ülke normal bir durum mu yaşıyor. Merkez bankası Kasası bugün itibari ile swaplar hariç sıfırlanmış. Belki de o yüzden olabilir. 3-4 sene önceye kadar tabi ki bu kadar artmıyordu kaç yaşındasın ?Bundan daha önce dolar artmıyor muydu geçen yıl ekimde niye kapatılmadı zam gelecek diye saçmalık insanlar bu sistemi beğendiği için kapatılan bir sistem akıllı telefonlarda 3taksit kısıtlamasıyla aynı kafa
Borcu olan niye düşünsün ?Bence çok güzel oldu borcu olan düşünsün
Biri çok da güzel oldu borcu olan düşünsün yazmış. İşte bazı şeyleri burada yazıp anlatmaya gerek yok. İleride göreceğiz iyi mi olacak kötü mü olacakGaranti kullanıyorum. 40.000'den 15.000e düşürdüler. Tam da lazım olduğu zamanda.
Bankanizin faiz orani kac?
beyler bi arsa isimiz var kredi cekicez ama garanti bankasinin faizi cok yuksek. 160.000 TL'ye 4.5 faiz koyuyor 12 ay vade 220.000 tl oluyor. bankalarinizin faiz orani nedir sizin? dusuk olaniniz var mi?forum.donanimarsivi.com
Ya kardeşim sence şuan ülke normal bir durum mu yaşıyor. Merkez bankası Kasası bugün itibari ile swaplar hariç sıfırlanmış. Belki de o yüzden olabilir. 3-4 sene önceye kadar tabi ki bu kadar artmıyordu kaç yaşındasın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Borcu olan niye düşünsün ?
Biri çok da güzel oldu borcu olan düşünsün yazmış. İşte bazı şeyleri burada y
Hocam kendini düşünmeyen halkı ben mi düşüneyim ? bunları biz yapıyoruz yukarıdaki zaten alışkın ben ne yaparsam yapayım ses çıkarmıyorlar diyor, çevremdede var bir çok akrabam tanıdığım kredi kartı nakit avans'la telefon vs alıyorlardı krediden daha ucuz oluyor ya müstehak bence kararında atış oldu herkesin kararı kendine saygı duyuyorum siz farklı düşünebilirisiniz.Ya kardeşim sence şuan ülke normal bir durum mu yaşıyor. Merkez bankası Kasası bugün itibari ile swaplar hariç sıfırlanmış. Belki de o yüzden olabilir. 3-4 sene önceye kadar tabi ki bu kadar artmıyordu kaç yaşındasın ?
Biri çok da güzel oldu borcu olan düşünsün yazmış. İşte bazı şeyleri burada yazıp anlatmaya gerek yok. İleride göreceğiz iyi mi olacak kötü mü olacak
Tabi ki kendini düşünmeyenler için aynı sizin gibi düşünüyorum fakat bazı arkadaşlarımız evli ve istemeyerek mecburiyetten o konuma düşüyor. Onları da düşünmemiz gerekiyor. Kurunun yanında yaşı yakmamamız gerekiyor sadece. Bu durumlar gerçekten üzücü. İzleyeceğiz bakacağız yapacak bir şey yokHocam kendini düşünmeyen halkı ben mi düşüneyim ? bunları biz yapıyoruz yukarıdaki zaten alışkın ben ne yaparsam yapayım ses çıkarmıyorlar diyor, çevremdede var bir çok akrabam tanıdığım kredi kartı nakit avans'la telefon vs alıyorlardı krediden daha ucuz oluyor ya müstehak bence kararında atış oldu herkesin kararı kendine saygı duyuyorum siz farklı düşünebilirisiniz.
Bu nasıl bir üslup tarzıdır 23 yaşındayım merkez bankası swaplar hariç sıfırlanıyorsa ve hala iktidar iktidarsa kusura bakma ama bu beni ilgilendirmezYa kardeşim sence şuan ülke normal bir durum mu yaşıyor. Merkez bankası Kasası bugün itibari ile swaplar hariç sıfırlanmış. Belki de o yüzden olabilir. 3-4 sene önceye kadar tabi ki bu kadar artmıyordu kaç yaşındasın ?
Biri çok da güzel oldu borcu olan düşünsün yazmış. İşte bazı şeyleri burada yazıp anlatmaya gerek yok. İleride göreceğiz iyi mi olacak kötü mü olacak
He ayrıca izmir gibi bir yerde yaşıyorsun herhalde akp seçmenlerinin yoğunluklu olduğu yerde yaşıyorum konuştuklarını duysanız bir gram acımazsınızTabi ki kendini düşünmeyenler için aynı sizin gibi düşünüyorum fakat bazı arkadaşlarımız evli ve istemeyerek mecburiyetten o konuma düşüyor. Onları da düşünmemiz gerekiyor. Kurunun yanında yaşı yakmamamız gerekiyor sadece. Bu durumlar gerçekten üzücü. İzleyeceğiz bakacağız yapacak bir şey yok
Senin konuya giriş üslubun gibi. Vatanını azıcık seven adam beni de ilgilendirir diyebilmelidir.Bu nasıl bir üslup tarzıdır 23 yaşındayım merkez bankası swaplar hariç sıfırlanıyorsa ve hala iktidar iktidarsa kusura bakma ama bu beni ilgilendirmez
Biliyorum dostum hepimizin çevresinde var. Ama senin dediğin gibi bizi ilgilendirmez dersek yarın sana dokunacak bu konu. Neyse canın sağolsun boşver. O insanlara da kulak asmadan uzaklaş. Pek iyi gelmiyor insanaBu nasıl bir üslup tarzıdır 23 yaşındayım merkez bankası swaplar hariç sıfırlanıyorsa ve hala iktidar iktidarsa kusura bakma ama bu beni ilgilendirmez
He ayrıca izmir gibi bir yerde yaşıyorsun herhalde akp seçmenlerinin yoğunluklu olduğu yerde yaşıyorum konuştuklarını duysanız bir gram acımazsınız
Bence çok güzel oldu borcu olan düşünsün