SadeceSeyf
80+ Gold
Bir kaç durumu olmayan arkadaşımın şimdiden kapatmışlar. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
galibatüm bank kartlarında mı bu
Ne saçma işler bunlar neden kapatıyor abi ?Bir kaç durumu olmayan arkadaşımın şimdiden kapatmışlar. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ne saçma işler bunlar neden kapatıyor abi ?
Dostum inan anlamıyorum. Bir bilgim olsa direk konuya yazardım. Ama durumlar hiç iyiye gitmiyor o kesin. Ben de dahil çoğu kişi esnek veya avans hesaplarından yararlanıyor. Ben böyle durumlar olunca -40K borcum vardı 10k borca düşürdüm ne olur ne olmaz. Borc bırakmıyorum bu ay diğer borçlarla beraber her şeyi sıfırlayıp altın dolar falan alacağım. Dolar çok yükseldi seçim gününden bu yana. Hala da yükseliyor.Ne saçma işler bunlar neden kapatıyor abi ?
Bilmiyorum ama bu seçimin dengelerini değiştirir mi senceDostum inan anlamıyorum. Bir bilgim olsa direk konuya yazardım. Ama durumlar hiç iyiye gitmiyor o kesin. Ben de dahil çoğu kişi esnek veya avans hesaplarından yararlanıyor. Ben böyle durumlar olunca -40K borcum vardı 10k borca düşürdüm ne olur ne olmaz. Borc bırakmıyorum bu ay diğer borçlarla beraber her şeyi sıfırlayıp altın dolar falan alacağım. Dolar çok yükseldi seçim gününden bu yana. Hala da yükseliyor.
dolar artışta olduğundan döviz alıp dolar arttığında tl olarak daha ucuza(tl değer kaybettiği için) ödemememiz için. ayrıca temmuzda da asgari ücret zamlandığında iyice değer kaybedecek tl ve buda bankaların işine gelmez.Ne saçma işler bunlar neden kapatıyor abi ?
Valla dostum ben bu muhalefet varken değişek bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Tayyip Erdoğan'ın dediği aslında gerçekten doğru. Bazen diyorum muhalefet cumhur ittifakına mi çalışıyor diyeBilmiyorum ama bu seçimin dengelerini değiştirir mi sence