Neler Yeni

Bankalar Avans limitlerini Ve Kredi Avans limitlerini Kapattı

SadeceSeyf

80+ Gold

Akanzaii06

80+ Bronze
Ne yapacaklarını şaşırdılar. her şey yasak. Benim 130k limiti olan kartta 1000 TL bile çekemiyorum. Resmen dalga geçiyorlar. Bı arada taahhüt imzalatiyorlardi çektiğin kredi i veya avansla ilgili kripto altın döviz alma diye.

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Ne saçma işler bunlar neden kapatıyor abi ?
download.jpg

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum inan anlamıyorum. Bir bilgim olsa direk konuya yazardım. Ama durumlar hiç iyiye gitmiyor o kesin. Ben de dahil çoğu kişi esnek veya avans hesaplarından yararlanıyor. Ben böyle durumlar olunca -40K borcum vardı 10k borca düşürdüm ne olur ne olmaz. Borc bırakmıyorum bu ay diğer borçlarla beraber her şeyi sıfırlayıp altın dolar falan alacağım. Dolar çok yükseldi seçim gününden bu yana. Hala da yükseliyor.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostum inan anlamıyorum. Bir bilgim olsa direk konuya yazardım. Ama durumlar hiç iyiye gitmiyor o kesin. Ben de dahil çoğu kişi esnek veya avans hesaplarından yararlanıyor. Ben böyle durumlar olunca -40K borcum vardı 10k borca düşürdüm ne olur ne olmaz. Borc bırakmıyorum bu ay diğer borçlarla beraber her şeyi sıfırlayıp altın dolar falan alacağım. Dolar çok yükseldi seçim gününden bu yana. Hala da yükseliyor.
Bilmiyorum ama bu seçimin dengelerini değiştirir mi sence

SerhatCC

80+ Bronze
Seçim öncesi düşük faizlerle kredileri taksitli nakit avanslarla insanlara ucuz ucuz tl veriyorlardı. İnsanlar da para bolluğuna inanıp bir şeyler satın alıyordu Sözde ekonomi dönüyordu. Şimdi piyasada tl bile kalmadığı için Böyle oldu :D İnşallah kredi faizleri artmaya devam eder. Svihs

1905

80+ Silver
dolar artışta olduğundan döviz alıp dolar arttığında tl olarak daha ucuza(tl değer kaybettiği için) ödemememiz için. ayrıca temmuzda da asgari ücret zamlandığında iyice değer kaybedecek tl ve buda bankaların işine gelmez.

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Müstehak 49.5 çıkartan kişilere.

SadeceSeyf

80+ Gold
Bilmiyorum ama bu seçimin dengelerini değiştirir mi sence
Valla dostum ben bu muhalefet varken değişek bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Tayyip Erdoğan'ın dediği aslında gerçekten doğru. Bazen diyorum muhalefet cumhur ittifakına mi çalışıyor diye

Top Bottom