Evet az önce gördü dersteyken bir baktım 9.54 30 dakika sonra tekrar kontrol ettim 9.62 ondan 2 dakika sonra 63 2 dakika sonra 65 ve 1 dakika sonra 9.66 oldu
Hayaldi gerçek oldu
Biz hakediyoruz ama gerçekten sizin gibileri okuduktan sonra anlıyorum
Yani gerçekten hakediyoruz bu durumda olmayı böyle devam harikasınız SALDIR NANKATSU
Bana sorarsanız kötü olur sonuçta dizi çekildi hikayesi bitti ilerletmeye devam ederlerse bence kötü olabilir sonuçta güzel bir sonla bitirdiler ve bana sorarsanız iyi de oldu
Şuan boş bir hikayeyle devam edeceğine etmemesi gerektiğini düşünüyorum
Wp bu tweet doğru ise tweet'e göre kararından donmuş ne düşünüyorsunuz
Not:
-Bence belliydi zaten mesajlaşma uygulamaları içinde 3.cu sıraya kadar düştü popülerliği bitebilirdi
-Konu doğru yerde olmayabilir
Ben anlatamadım sanırım siz bunu görebiliyorsunuz tabi ki google'a yazarak ben bunun üzerine sohbet edelim diye bu konuyu açtım ayrıca ben her saat forumda olmuyor ne bileyim her gün açıldığını
Dostum aslında Dolar ve Euro'nun ne halde olduğunu göstermek için değil de bunun üzerine sohbet etmek için açmıştım konuyu çünkü gidişat baya kötü gözüküyor
Yani bir şey demeyelim dememin sebebi aslında silivri esprisi gibi bir şeydi sakmlgkmalsgkmlas yorum yapın işte dostlar durum ne olur ne olacak git gide kötüleşiyor
bence sınavın geriye çekilmesi tamamen bir saçmalıktı ertelenmesi gerekiyordu benim düşüncemce ama tabi ki sınava çalışan yine çalışırdı böyle puanlar vermeleri vs saçmalık
Dolar 6.72 ye düşmüş teknobiyotikteki sistemin fiyatı artmış hemde 100tl saçmalık ben anlamıyorum düşmesi gerekirken artıyor
https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-e3-oyuncu-bilgisayari.html