Neler Yeni

YKS 2020 Mağdurları İntikam Alıyor

asidavsan123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
kamil önal
YKS ye girenler yüzünden tur şirketinde çalışanlar aç kaldı.(puan düşürenler hepsi değil.)

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Biz de geri yukarı çıkarırız. Ama bunlara yazık kafanıza diyorum. Yazıklar olsun kendileri için ülkelerinin konumunu düşürüyorlar. Bunlardan bir hayır olmaz. Aileleri sorunca da "HaceTTepE MisStiYoRuMM" derler. Babayı kazanırsınız.
+1 ve bu konu açılmamalı burası teknoloji platformu devlete laf atma siyaset yapma yeri değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

çalışmayıp çalışmayıp sınav öne çeklince hüü emeğimizle oynamayın diyenler sandıkta göstereceklermiş gene kendi topuğumuza sıkıyoruz
sana katılıyorum dewamke yazıyorlardı sonra geri alındığını duyunca laf ediyorlar saçmalık

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
+1 ve bu konu açılmamalı burası teknoloji platformu devlete laf atma siyaset yapma yeri değil

sana katılıyorum dewamke yazıyorlardı sonra geri alındığını duyunca laf ediyorlar saçmalık
Kimseye laf atan yok siz iyi misiniz ? Farkettiysen "Gündem" kategorisi altında açtım bu konuyu. Diğerlerinin konuyu nereye çektiği beni ilgilendirmez. Ayrıca yapılan bir yanlıştı , kimsenin çalışıp çalışmaması önemli değil. Çalışan kişiler de giriyor çalışmayan da. O kişiler zaten sınav ertelense yine çalışmazdı. Siz "asıl insanlara ve asıl konuya" odaklanın. Pandemi var farkındaysan. Şahsen ben onların yerinde olsam yine aynısını yapardım. Alt tarafı 2 ay çok ekmek yemem ama asıl darbe bize değil devlete olur. Eleştiri yapıyoruz burada. Medenî insanlar gibi tartışıyoruz. Ülkenin hiçbir sorununa sesini çıkarmayıp sadece buna ses çıkaranlar ile sınava çalışmayanların böyle yapması aynı şey. Dediğim gibi ülkede bu insanlardan başka insanlarda var. 4 sene boyunca çalışıp tam pandemi döneminde erteledikleri sınavı tekrar öne alsalardı ve sen o sınava girecek olsaydın ne yapardın ? Ayrıca burda 7/24 teknoloji konuşacak değiliz -ki senin anladığın teknoloji sadece bilgisayar bileşenlerinden ibaret bence. O kategoriler boşuna açılmadı. Diğer forumlarda aynı şekilde ve bu niye anormal geldi sana orasını da anlamış değilim.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hıza gel :D

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Kimseye laf atan yok siz iyi misiniz ? Farkettiysen "Gündem" kategorisi altında açtım bu konuyu. Diğerlerinin konuyu nereye çektiği beni ilgilendirmez. Ayrıca yapılan bir yanlıştı , kimsenin çalışıp çalışmaması önemli değil. Çalışan kişiler de giriyor çalışmayan da. O kişiler zaten sınav ertelense yine çalışmazdı. Siz "asıl insanlara ve asıl konuya" odaklanın. Pandemi var farkındaysan. Şahsen ben onların yerinde olsam yine aynısını yapardım. Alt tarafı 2 ay çok ekmek yemem ama asıl darbe bize değil devlete olur. Eleştiri yapıyoruz burada. Medenî insanlar gibi tartışıyoruz. Ülkenin hiçbir sorununa sesini çıkarmayıp sadece buna ses çıkaranlar ile sınava çalışmayanların böyle yapması aynı şey. Dediğim gibi ülkede bu insanlardan başka insanlarda var. 4 sene boyunca çalışıp tam pandemi döneminde erteledikleri sınavı tekrar öne alsalardı ve sen o sınava girecek olsaydın ne yapardın ? Ayrıca burda 7/24 teknoloji konuşacak değiliz -ki senin anladığın teknoloji sadece bilgisayar bileşenlerinden ibaret bence. O kategoriler boşuna açılmadı. Diğer forumlarda aynı şekilde ve bu niye anormal geldi sana orasını da anlamış değilim.
1- 4 sene çalışsaydım sıkıntı olmazdı bu bir bahane değil 2- gerekli uyarılar yapılmasına rağmen veliler okula geliyor yan yana duruyorlar yapılmasın deniyor yapıyorlar bunun için tek sıkıntı güvenlik güçleri müdahale etmeliydi 3- ben rtx ile ilgili konu açınca konu değişiyor diye şikayet edileceğime dair uyarı aldım 4- sizin amacınız gündem değil buradan da devlete laf atmak " Helâl la size ! Ne kadar Low IQ bir genç nesil gelse de bir onun kadar zeki ve "normal" nesil geliyor. 2023'te cidden şahlanacağız ama kendi ışığımızla , inceee 🙂" bu sizin yazdığınız buradan zaten siyasete dahil ediliyor konu önce yazdığınızı anlayın ondan sonra bana cevap verin

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
1- 4 sene çalışsaydım sıkıntı olmazdı bu bir bahane değil 2- gerekli uyarılar yapılmasına rağmen veliler okula geliyor yan yana duruyorlar yapılmasın deniyor yapıyorlar bunun için tek sıkıntı güvenlik güçleri müdahale etmeliydi 3- ben rtx ile ilgili konu açınca konu değişiyor diye şikayet edileceğime dair uyarı aldım 4- sizin amacınız gündem değil buradan da devlete laf atmak " Helâl la size ! Ne kadar Low IQ bir genç nesil gelse de bir onun kadar zeki ve "normal" nesil geliyor. 2023'te cidden şahlanacağız ama kendi ışığımızla , inceee 🙂" bu sizin yazdığınız buradan zaten siyasete dahil ediliyor konu önce yazdığınızı anlayın ondan sonra bana cevap verin
1 - Demek ki kendin saygın yok.
2 - Veliler hadi sıkıntı değil , kapalı ortamda o kadar zaman duran öğrenciler
3 - Burasıyla alakasız
4 - Üstü kapalı eleştiri yapıyorum , ne anladığın beni ilgilendirmez. Zaten yazdıklarımın tamamını okusan demek istediğimi anlarsın. Konuyu raporladım kilitlensin diye ama @Mehmet Yılmaz hocam kurallara aykırı bir şey olmadığını belirtti. Üstüne sana böyle demek düşmez. Daha yazdığımı anlayamıyorsun , yazdıklarımızı sorgulamaya çalışıyorsun.

VitoScaletta

80+ Gold
yazık lan safsdafsaf

Eğer Bu Ülkeye Katkınız Olsun İstiyosanız Bu Ülkeye Dükkan İş Yeri Açmıycaksınız Anlatamadık Gitti Dış Ülkelere Açın Gelin bizim ülkede paşalar gibi yaşayıp ülkeye 2 gram döviz sokun

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
bence sınavın geriye çekilmesi tamamen bir saçmalıktı ertelenmesi gerekiyordu benim düşüncemce ama tabi ki sınava çalışan yine çalışırdı böyle puanlar vermeleri vs saçmalık

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
yazık lan safsdafsaf
Ya kardeşim discord ortamında değilsin kendine gel. Azıcık "Türkçe" kullanmaya , üslubuna dikkat et. Ayak uyduramıyorsan discord sunucusunda takıl.

bence sınavın geriye çekilmesi tamamen bir saçmalıktı ertelenmesi gerekiyordu benim düşüncemce ama tabi ki sınava çalışan yine çalışırdı böyle puanlar vermeleri vs saçmalık
Benim "asıl" amacım zaten bu yapılanı değil , haklarını savunmaya çalıştıklarını tebrik etmekti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,859
Üyeler
160,895
Son üye
eceve
Top Bottom