Neler Yeni

YKS 2020 Mağdurları İntikam Alıyor

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Doğru biraz salladım 3200 alıyormuş yurtdışı yasağıda getirmişler adama yabancı dilide var tıkılmış kalmış küçük bir büroda
dediğim gibi biraz seviye atlayıp eğitim vererek daha çok kazanabilir veya aselsan,btk gibi kurumlarda çalışabilir bir araştırmasını tavsiye ederim

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Doğru biraz salladım 3200 alıyormuş yurtdışı yasağıda getirmişler adama yabancı dilide var tıkılmış kalmış küçük bir büroda
Aslında doğru dedin. Bende Yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum fakat eğer tanıdık bir şirket veya çalışabileceğin bir yer yoksa iş bulmak çok zor okul bittikten sonra. Eğer düşük bir üniversiteden mezun olduysan , tanıdık birileri yoksa vay haline. Hiçbir yer kolay kolay almaz seni çünkü CV'in bomboş. Benim girebileceğim bir holding var en azından.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğim gibi biraz seviye atlayıp eğitim vererek daha çok kazanabilir veya aselsan,btk gibi kurumlarda çalışabilir bir araştırmasını tavsiye ederim
Devlete bağlı kurumlarda yazılımcı olmak mı? Allah korusun.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Aslında doğru dedin. Bende Yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum fakat eğer tanıdık bir şirket veya çalışabileceğin bir yer yoksa iş bulmak çok zor okul bittikten sonra. Eğer düşük bir üniversiteden mezun olduysan , tanıdık birileri yoksa vay haline. Hiçbir yer kolay kolay almaz seni çünkü CV'in bomboş. Benim girebileceğim bir holding var en azından.
Aynen öyle tanıdığın yoksa mal gibi kalıyorsun ortada afedersin.
Birde bu durumdaki insanlara yurtdışında napacan bu ülke neyine yetmiyor diyorlar ya...
O çok zoruma gidiyor.

kankam ilk zamanlar öyle. sonrasında yaptığı küçük işlerden bile milyarder olur.
Ooo milyarder ?
Keşkeeee

Ak'f

80+ Bronze

Devlete bağlı kurumlarda yazılımcı olmak mı? Allah korusun.
Aselsan çok iyi yalnız.

Ak'f

80+ Bronze
Aynen öyle tanıdığın yoksa mal gibi kalıyorsun ortada afedersin.
Birde bu durumdaki insanlara yurtdışında napacan bu ülke neyine yetmiyor diyorlar ya...
O çok zoruma gidiyor.

Ooo milyarder ?
Keşkeeee
Birkaç yıl sonunda doktorun kazandığı maks maaşın 2-3 katını sabit kazanabilirsin trde ki yurtdışına çıkarsan evet milyarder olursun ya da çok uçmayayım ama çok fazla kazanırsın.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Aselsan çok iyi yalnız.
Öyle yerlere laf edilemez ama zamanında TÜBİTAK mühendislerine neler olduğunu gördük , hâlâ görüyoruz. ASELSAN askeriyeye bağlı bir kurum.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Birkaç yıl sonunda doktorun kazandığı maks maaşın 2-3 katını sabit kazanabilirsin trde ki yurtdışına çıkarsan evet milyarder olursun ya da çok uçmayayım ama çok fazla kazanırsın.
O işler öyle olmuyor maalesef... Her neyse.

Ak'f

80+ Bronze
O işler öyle olmuyor maalesef... Her neyse.
İyi de hangi mesleği söylesem her zaman yok olmaz yok şu var yok bu var tr de nah yaparsın deniliyor kardeşim en yüksek potansiyeli ve maaşı olan yazılımda bile tr olunca şöyle böyle diyorsanız ee napalım okumayalım o zaman yazık olur bize?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
İyi de hangi mesleği söylesem her zaman yok olmaz yok şu var yok bu var tr de nah yaparsın deniliyor kardeşim en yüksek potansiyeli ve maaşı olan yazılım diyorum ona da tr olunca şöyle böyle diyorsanız ee napalım okumayalım o zaman yazık olur bize?
Maalesef öyle bir durumdayizki şuanki öğrenciler okuyupta nolacam diyor
Her yıl insanlar mezuna kalıyor başkalarının yerini gasp ediyor
Böyle bir ortamda insanların zorluklarla okuyup düşüm maaşla çalışması doğal olarak yaşadığı sistemi sorgulatıyor deneyimlerine göre bu tarz sayfalarda yorumluyor
Allah herkezin gönlüne göre versin z kuşağının işi çok zor bende dahil olmak üzere

Ak'f

80+ Bronze
Maalesef öyle bir durumdayizki şuanki öğrenciler okuyupta nolacam diyor
Her yıl insanlar mezuna kalıyor başkalarının yerini gasp ediyor
Böyle bir ortamda insanların zorluklarla okuyup düşüm maaşla çalışması doğal olarak yaşadığı sistemi sorgulatıyor deneyimlerine göre bu tarz sayfalarda yorumluyor
Allah herkezin gönlüne göre versin z kuşağının işi çok zor bende dahil olmak üzere
ben lüks bir yaşam istiyorum diğer ülkelere bakıyorum insanların yaşamını görüyorum ve gayet normal karşılıyorum ancak tr ye baktığımda geneli olumsuz diyor ee ben ne yappacağım ciddi ciddi soruyorum size abd de yazılımcılar yıllık senetler imzalarken çekler alırken sabit 100k dolar iş başı kazanırken trde doğduğum için gerçekten hiçbir şey yapamayacak mıyım? eğer öyleyse neden yaşıyorum ? boşuna hayal mi kuruyorum?

Top Bottom