Neler Yeni

YKS 2020 Mağdurları İntikam Alıyor

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
1 - Demek ki kendin saygın yok.
2 - Veliler hadi sıkıntı değil , kapalı ortamda o kadar zaman duran öğrenciler
3 - Burasıyla alakasız
4 - Üstü kapalı eleştiri yapıyorum , ne anladığın beni ilgilendirmez. Zaten yazdıklarımın tamamını okusan demek istediğimi anlarsın. Konuyu raporladım kilitlensin diye ama @Mehmet Yılmaz hocam kurallara aykırı bir şey olmadığını belirtti. Üstüne sana böyle demek düşmez. Daha yazdığımı anlayamıyorsun , yazdıklarımızı sorgulamaya çalışıyorsun.
hsjkadgashjghjlaskgalsgbkd üstü kapalı eleştiriye bakın inceeeee diye not düşülmüş yani diyecek söz yok söylemek istediğim çok söz var ama burası teknoloji platformu benim saygım var 4 yıl çalışan yapar !! kapalı ortam için önlemler alınıyor ailemde okul müdürü var alakasız dediğin değil polemik yaratan konular raporlanmalı bana söylenene göre yazdıklarını okudum sonuç sandıkta oy vermeyeceksin ve sadece laf atıyorsun tatil demişsin o puanlar ülkeyi etkiler ülkeye döviz girmezse daha çok sistem paraları artar yine eleştiri yapacaksınız

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
hsjkadgashjghjlaskgalsgbkd üstü kapalı eleştiriye bakın inceeeee diye not düşülmüş yani diyecek söz yok söylemek istediğim çok söz var ama burası teknoloji platformu benim saygım var 4 yıl çalışan yapar !! kapalı ortam için önlemler alınıyor ailemde okul müdürü var alakasız dediğin değil polemik yaratan konular raporlanmalı bana söylenene göre yazdıklarını okudum sonuç sandıkta oy vermeyeceksin ve sadece laf atıyorsun tatil demişsin o puanlar ülkeyi etkiler ülkeye döviz girmezse daha çok sistem paraları artar yine eleştiri yapacaksınız
Yöneticiler sorun yok diyor sen siyaset yaptın diyorsun. Daha dilini kullanma şeklin bozuk bana akıl vermeye çalışıyorsun 😚 İstediğimi söylerim , kurallara aykırı da değil. Diğer "Medenî" insanlar gibi seninle de tartışabilirdik ama seninle o iş zor biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siyaset yapmadım cümleyi daha iyi anla. Gençler için dedim.
Boşver dostum. Daha kendi emeğine saygısı yok tatava yapıyor burada.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yöneticiler sorun yok diyor sen siyaset yaptın diyorsun. Daha dilini kullanma şeklin bozuk bana akıl vermeye çalışıyorsun 😚 İstediğimi söylerim , kurallara aykırı da değil. Diğer "Medenî" insanlar gibi seninle de tartışabilirdik ama seninle o iş zor biraz.

Ya şu foruma Türkçe bilen gelsin. Yazdığım cümleden Siyaset çıkardıktan sonra...

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Ciddi misiniz? :)
Komik gerçekten.
15 yaşındayım ve abilerim gayet haklı...
Ortada virüs var ne öne alınması ne de yapılması gerekti.
Bir sınav insanların canından değerli olamaz.
Gelecek biziz ve siz saygılı olacaksınız!

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

önce üslubunu bozmadan konuş daha önce bu yüzden rapor etmiştim yazdıklarında siyaset var yöneticiler yanlış anlamış olabilir

önce üslubunu bozmadan konuş daha önce bu yüzden rapor etmiştim yazdıklarında siyaset var yöneticiler yanlış anlamış olabilir
ayrıca hala dediğimi savunuyorum kimsenin emeği boşa gitmiyor çalışan çalıştı bu bahaneyi üretenler sınava çalışmayanlar bunun için bahane arıyorlardı söyleyeceğim son sözdür

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4

ayrıca hala dediğimi savunuyorum kimsenin emeği boşa gitmiyor çalışan çalıştı bu bahaneyi üretenler sınava çalışmayanlar bunun için bahane arıyorlardı söyleyeceğim son sözdür
O yüzden kuzenim 3 yıldır tam tempo çalıştı 2 kere mezuna kaldı en sonunda itüyü tutturdu şuan 3000 tl maaşla çalışıyor

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
O yüzden kuzenim 3 yıldır tam tempo çalıştı 2 kere mezuna kaldı en sonunda itüyü tutturdu şuan 3000 TL maaşla çalışıyor
Knk önemli olan hangi üni olduğu değil önemli olan meslek

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Ticarete başladıktan sonra boşuna 4 yıl üniversite okumuşum diyorum başarasız olan arkadaşlar üzülmesin ve şunu savunuyorum şuan ki güncel dönemde yeni türkiyede diploma kaliteli yaşam standartı yaşatacak kadar para kazandırmıyor

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
O yüzden kuzenim 3 yıldır tam tempo çalıştı 2 kere mezuna kaldı en sonunda itüyü tutturdu şuan 3000 TL maaşla çalışıyor
yazılım mühendisi olup 3000 tl maaş almak kusura bakma ama saçmalık ben olsam eğitim verebilecek seviyeye gelip daha çok para kazanırım

Top Bottom