Berat123
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,586
Çalıştı ve sonunda işsizAma bu çalıştıkdan sonra yapamayacakları anlamınada gelmiyor.
Çalıştı ve sonunda işsizAma bu çalıştıkdan sonra yapamayacakları anlamınada gelmiyor.
Wtf muhalefet ne alaka burda kardeşim kafan mı güzelAzıcık muhalefet görmeyin "HAİN" yazık kafanıza.
+1 ve bu konu açılmamalı burası teknoloji platformu devlete laf atma siyaset yapma yeri değilBiz de geri yukarı çıkarırız. Ama bunlara yazık kafanıza diyorum. Yazıklar olsun kendileri için ülkelerinin konumunu düşürüyorlar. Bunlardan bir hayır olmaz. Aileleri sorunca da "HaceTTepE MisStiYoRuMM" derler. Babayı kazanırsınız.
sana katılıyorum dewamke yazıyorlardı sonra geri alındığını duyunca laf ediyorlar saçmalıkçalışmayıp çalışmayıp sınav öne çeklince hüü emeğimizle oynamayın diyenler sandıkta göstereceklermiş gene kendi topuğumuza sıkıyoruz
Kimseye laf atan yok siz iyi misiniz ? Farkettiysen "Gündem" kategorisi altında açtım bu konuyu. Diğerlerinin konuyu nereye çektiği beni ilgilendirmez. Ayrıca yapılan bir yanlıştı , kimsenin çalışıp çalışmaması önemli değil. Çalışan kişiler de giriyor çalışmayan da. O kişiler zaten sınav ertelense yine çalışmazdı. Siz "asıl insanlara ve asıl konuya" odaklanın. Pandemi var farkındaysan. Şahsen ben onların yerinde olsam yine aynısını yapardım. Alt tarafı 2 ay çok ekmek yemem ama asıl darbe bize değil devlete olur. Eleştiri yapıyoruz burada. Medenî insanlar gibi tartışıyoruz. Ülkenin hiçbir sorununa sesini çıkarmayıp sadece buna ses çıkaranlar ile sınava çalışmayanların böyle yapması aynı şey. Dediğim gibi ülkede bu insanlardan başka insanlarda var. 4 sene boyunca çalışıp tam pandemi döneminde erteledikleri sınavı tekrar öne alsalardı ve sen o sınava girecek olsaydın ne yapardın ? Ayrıca burda 7/24 teknoloji konuşacak değiliz -ki senin anladığın teknoloji sadece bilgisayar bileşenlerinden ibaret bence. O kategoriler boşuna açılmadı. Diğer forumlarda aynı şekilde ve bu niye anormal geldi sana orasını da anlamış değilim.+1 ve bu konu açılmamalı burası teknoloji platformu devlete laf atma siyaset yapma yeri değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sana katılıyorum dewamke yazıyorlardı sonra geri alındığını duyunca laf ediyorlar saçmalık
1- 4 sene çalışsaydım sıkıntı olmazdı bu bir bahane değil 2- gerekli uyarılar yapılmasına rağmen veliler okula geliyor yan yana duruyorlar yapılmasın deniyor yapıyorlar bunun için tek sıkıntı güvenlik güçleri müdahale etmeliydi 3- ben rtx ile ilgili konu açınca konu değişiyor diye şikayet edileceğime dair uyarı aldım 4- sizin amacınız gündem değil buradan da devlete laf atmak " Helâl la size ! Ne kadar Low IQ bir genç nesil gelse de bir onun kadar zeki ve "normal" nesil geliyor. 2023'te cidden şahlanacağız ama kendi ışığımızla , inceeeKimseye laf atan yok siz iyi misiniz ? Farkettiysen "Gündem" kategorisi altında açtım bu konuyu. Diğerlerinin konuyu nereye çektiği beni ilgilendirmez. Ayrıca yapılan bir yanlıştı , kimsenin çalışıp çalışmaması önemli değil. Çalışan kişiler de giriyor çalışmayan da. O kişiler zaten sınav ertelense yine çalışmazdı. Siz "asıl insanlara ve asıl konuya" odaklanın. Pandemi var farkındaysan. Şahsen ben onların yerinde olsam yine aynısını yapardım. Alt tarafı 2 ay çok ekmek yemem ama asıl darbe bize değil devlete olur. Eleştiri yapıyoruz burada. Medenî insanlar gibi tartışıyoruz. Ülkenin hiçbir sorununa sesini çıkarmayıp sadece buna ses çıkaranlar ile sınava çalışmayanların böyle yapması aynı şey. Dediğim gibi ülkede bu insanlardan başka insanlarda var. 4 sene boyunca çalışıp tam pandemi döneminde erteledikleri sınavı tekrar öne alsalardı ve sen o sınava girecek olsaydın ne yapardın ? Ayrıca burda 7/24 teknoloji konuşacak değiliz -ki senin anladığın teknoloji sadece bilgisayar bileşenlerinden ibaret bence. O kategoriler boşuna açılmadı. Diğer forumlarda aynı şekilde ve bu niye anormal geldi sana orasını da anlamış değilim.
1 - Demek ki kendin saygın yok.1- 4 sene çalışsaydım sıkıntı olmazdı bu bir bahane değil 2- gerekli uyarılar yapılmasına rağmen veliler okula geliyor yan yana duruyorlar yapılmasın deniyor yapıyorlar bunun için tek sıkıntı güvenlik güçleri müdahale etmeliydi 3- ben rtx ile ilgili konu açınca konu değişiyor diye şikayet edileceğime dair uyarı aldım 4- sizin amacınız gündem değil buradan da devlete laf atmak " Helâl la size ! Ne kadar Low IQ bir genç nesil gelse de bir onun kadar zeki ve "normal" nesil geliyor. 2023'te cidden şahlanacağız ama kendi ışığımızla , inceee" bu sizin yazdığınız buradan zaten siyasete dahil ediliyor konu önce yazdığınızı anlayın ondan sonra bana cevap verin
Ya kardeşim discord ortamında değilsin kendine gel. Azıcık "Türkçe" kullanmaya , üslubuna dikkat et. Ayak uyduramıyorsan discord sunucusunda takıl.yazık lan safsdafsaf
Benim "asıl" amacım zaten bu yapılanı değil , haklarını savunmaya çalıştıklarını tebrik etmekti.bence sınavın geriye çekilmesi tamamen bir saçmalıktı ertelenmesi gerekiyordu benim düşüncemce ama tabi ki sınava çalışan yine çalışırdı böyle puanlar vermeleri vs saçmalık