Neler Yeni

YKS 2020 Mağdurları İntikam Alıyor

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Alıntıyı görüntüle
Helâl la size ! Ne kadar Low IQ bir genç nesil gelse de bir onun kadar zeki ve "normal" nesil geliyor. 2023'te cidden şahlanacağız ama kendi ışığımızla , inceee 🙂
ne kadar seslerini duyuramasalar da bence böyle konuşanların çoğu zaten çalışmayanlar. neyse 2023'te bakıcaz duruma.böyle atıp tutuyorlar ama. umarım arkasında dururlar laflarının.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Tamam da çalışırsın gerisi önemli değil ki zaten 3 ay okul falan uğraşmadılar kusura bakmayın ama saçmalamışsınız şimdi bu saçmalık yüzünden ülkeye turist gelmeyecek ve sizin saçmalıklarınız yüzünden çoğu baba evine ekmek götüremeyecek gerçekten çok zeki bir nesil 👏
Mesele sınava çalışmak yada çalışmamak değil.Virüse rağmen yapılması,turizm bahane edilerek öne çekildi.
Çalışmayan adam sınav 10 yıl ertelensede çalışmaz zaten.
Ekonomik sebeplerden dolayı (yani Turizm) mecburen yapıldı ama bu strateji ters tepip Allah korusun 2.dalgaya yol açabilir.
-
''YKS Neden ertelenmedi ?'' sorusuna verilen cevapta bir o kadar trajikomikti...
''Gençlerin 1 Ay daha sınav stresi yaşamalarını'' engellemişler komik.
Şu durumda turist gelmesin zaten bi zahmet.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Bu arkadaşlar zaten çalışmayan kişiler.Bunların sınavda umurlarında değildir.Sadece sandığa oy toplama peşindeler.
İnan mevzu tek sınav değil ayrıca dediğin şey çok mantıksız.
Öyle bir sistemimiz varki insanlar bu sınavı hayatının dönüm noktası olarak görüyor.
Yıllardır çalışan bir insanın tepki vermesi doğru değilmi?
Böyle bir curcunada insanların sınava girmeme
hakkı yok mu?
İnsanları buna mecbur kıldılar ilk önce kendi berbat sistemlerini enjekte ettiler bu ülkeye.
Yılların stresi belkide bu günlerde patladı gitti.
Onun için bir insan doğal olarak tepkisini koyuyorsa senin burda
"Ya zaten çalışmıyorlar amaçları sandık "
Demen at gözlüğü taktığın anlamına gelir.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Şu durumda turist gelmesin zaten bi zahmet.
Ya zaten sorun o siz bilip bilmeden konuşmuşsunuz benim babam dönerci ve dükkana Corona yüzünden sadece 2-3 müşteri geliyor bir günde şimdi umutları turistler ve turistler de o şımarık çocuklar yüzünden sıkıntı çekecekler biz çekiyoruz demiyorum çok şükür biz iyiyiz ama daha kötü olanlar var sizin şımarıklığınız için çocuklar aç kalacak gerçekten bilmeden paranın tek yüzüne bakmışsınız çok ayıp kınıyorum sizi

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İngiltere" Şuanlık en güvenli turistik yer Türkiye" demişliği var. :ROFLMAO:

Cidden ülke bir de turist alırsa buna pes doğrusu derim.

Cidden ailesi serbest meslek olanlar var bizim gibi Allah kolaylık versin.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Ya zaten sorun o siz bilip bilmeden konuşmuşsunuz benim babam dönerci ve dükkana Corona yüzünden sadece 2-3 müşteri geliyor bir günde şimdi umutları turistler ve turistler de o şımarık çocuklar yüzünden sıkıntı çekecekler biz çekiyoruz demiyorum çok şükür biz iyiyiz ama daha kötü olanlar var sizin şımarıklığınız için çocuklar aç kalacak gerçekten bilmeden paranın tek yüzüne bakmışsınız çok ayıp kınıyorum sizi
İnan mevzu tek sınav değil ayrıca dediğin şey çok mantıksız.
Öyle bir sistemimiz varki insanlar bu sınavı hayatının dönüm noktası olarak görüyor.
Yıllardır çalışan bir insanın tepki vermesi doğru değilmi?
Böyle bir curcunada insanların sınava girmeme
hakkı yok mu?
İnsanları buna mecbur kıldılar ilk önce kendi berbat sistemlerini enjekte ettiler bu ülkeye.
Yılların stresi belkide bu günlerde patladı gitti.
Onun için bir insan doğal olarak tepkisini koyuyorsa senin burda
"Ya zaten çalışmıyorlar amaçları sandık "
Demen at gözlüğü taktığın anlamına gelir.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Hizmet geliri olmasa neredeyse hiç döviz girmeyecek ülkeye.
O yüzden bir an önce normalleşme ve turizm istiyorlar.
Normalleşme olmadan direkt turist istemek de biraz anormal sanki...

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Bende geçen yıl sınava girdim doğru heyecan oluyor ama insan çalışınca emin olun heyecan da gidiyor ayrıca şuan gelen sınavlar hiçte berbat değil ben lgsyi çok beğendim tyt ve ayt de ablam girdi baya eleyici diyor arkadaşlar kusura bakmayın ama bu ülke yıllardır tek sınav zamanında öyle ortalamayla falan liselere üniversitelere girmenin daha yolu çok var zaten sınav gayet de ilerideydi girmiyosa girmesin eskiden hiç çocuklar için sokağa çıkma yasağı yapıldı mı bence bu gayet iyiydi bardak taşmak üzere hala boş taraftaki ince saçmalıklara bakıyorsunuz

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Alıntıyı görüntüle
Helâl la size ! Ne kadar Low IQ bir genç nesil gelse de bir onun kadar zeki ve "normal" nesil geliyor. 2023'te cidden şahlanacağız ama kendi ışığımızla , inceee 🙂
Bunlar sınava giripte mağdur olsa ne fark eder?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekonomi biraz çıkmaza girdi sanırım. Bu yıl turizm geliri çok az olursa Türkiye için sakat.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Sınavı ertelemediklerine şükredin şuan ülkede para ve döviz fazla yok ne kadar turist erken gelirse o kadar iyi sadece devlet için değil esnaf ve çalışanlar için de çok önemli

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ekonomi belli,döviz belli,ticaret belli mecburen turizme yönlenecek.Türkiye bu pandemi döneminde biraz da olsa farklı ülkelerde iyi bir profil çizdi,ama avrupa bir kaç güne ''Türkiye tehlikeli'' demeye başlar.
Ki başlamışlar zaten,

Top Bottom