Neler Yeni

YKS 2020 Mağdurları İntikam Alıyor

Mecit.1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Abdülmecit
Arkadaşlar burası TEKNOLOJİ platformu SİYASET platformu DEĞİL

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Arkadaşlar burası TEKNOLOJİ platformu SİYASET platformu DEĞİL
Herhangi bir şey demedim. "Gündem" başlığı altında açtım zaten konuyu. Şuan ülkeyi yönetebilecek bir tarafın olduğuna da inanmıyorum.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Herhangi bir şey demedim. "Gündem" başlığı altında açtım zaten konuyu. Şuan ülkeyi yönetebilecek bir tarafın olduğuna da inanmıyorum.
Haklısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çalışmıyorlar sonra ''Sistem çöp,Yok İntikam'' arkadaşım çalışsaydında tutulmasaydın.
Hiç öyle değil.Bu insanlar içinde çalışanlar da var.Devletimizin eğitim sisteminin çöp olduğu gerçeği değişmiyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,861
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Forumun kuralları açıkça yazmakta, kural uydurmaya gerek yok...

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
Alıntıyı görüntüle
Helâl la size ! Ne kadar Low IQ bir genç nesil gelse de bir onun kadar zeki ve "normal" nesil geliyor. 2023'te cidden şahlanacağız ama kendi ışığımızla , inceee 🙂
Burası siyaset yeri değil. Bunu yapanların %90ı sınav umrunda değil. Bunlara ve sizin gibilere ülkeye teslim etsen 2 günde ülkenin anasını ağlatırsınız. Önce biraz okuyun araştırın. Adam akıllı okuyun oradan buradan duyduğunuz şeylere inanmayın.

asidavsan123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
kamil önal
Yıl boyunca çalışmayıp sınav ertelenince çıldırmak.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Burası siyaset yeri değil. Bunu yapanların %90ı sınav umrunda değil. Bunlara ve sizin gibilere ülkeye teslim etsen 2 günde ülkenin anasını ağlatırsınız. Önce biraz okuyun araştırın. Adam akıllı okuyun oradan buradan duyduğunuz şeylere inanmayın.
Bu forumda siyasette konuşulur,Bilgisayar hayatın sadece zevki.

Yıl boyunca çalışmayıp sınav ertelenince çıldırmak.
Mesajları gerçekten okudunmu

asidavsan123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
kamil önal
Bende geçen yıl sınava girdim doğru heyecan oluyor ama insan çalışınca emin olun heyecan da gidiyor ayrıca şuan gelen sınavlar hiçte berbat değil ben lgsyi çok beğendim tyt ve ayt de ablam girdi baya eleyici diyor arkadaşlar kusura bakmayın ama bu ülke yıllardır tek sınav zamanında öyle ortalamayla falan liselere üniversitelere girmenin daha yolu çok var zaten sınav gayet de ilerideydi girmiyosa girmesin eskiden hiç çocuklar için sokağa çıkma yasağı yapıldı mı bence bu gayet iyiydi bardak taşmak üzere hala boş taraftaki ince saçmalıklara bakıyorsunuz
Aynen sınavlar gayet iyi zorsa herkeze zor.
Ben lgs ye girdim ve inanın ertelenince daha çok stres oluyoruz.ne kadar eken okadar iyi.

Bu forumda siyasette konuşulur,Bilgisayar hayatın sadece zevki.

Mesajları gerçekten okudunmu
ERKENE ALININCA OLACAK O YANLIŞ YAZMIŞIM.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Siyaset ? Anladım abe.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Alıntıyı görüntüle
Helâl la size ! Ne kadar Low IQ bir genç nesil gelse de bir onun kadar zeki ve "normal" nesil geliyor. 2023'te cidden şahlanacağız ama kendi ışığımızla , inceee 🙂
Kültür ve Truzim bakaninin tek sahip olduğu Ets tur değil MaxxRoyale otelleride vardir. Tatile gitmezseniz en büyük darbeyi vurmuş olursunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom