Konu dışı açılabilir,medeni bir şekilde konuşuluyor şu anda.Arkadaşlar burası TEKNOLOJİ platformu SİYASET platformu DEĞİL
Haklısın.Herhangi bir şey demedim. "Gündem" başlığı altında açtım zaten konuyu. Şuan ülkeyi yönetebilecek bir tarafın olduğuna da inanmıyorum.
Hiç öyle değil.Bu insanlar içinde çalışanlar da var.Devletimizin eğitim sisteminin çöp olduğu gerçeği değişmiyor.Çalışmıyorlar sonra ''Sistem çöp,Yok İntikam'' arkadaşım çalışsaydında tutulmasaydın.
Burası siyaset yeri değil. Bunu yapanların %90ı sınav umrunda değil. Bunlara ve sizin gibilere ülkeye teslim etsen 2 günde ülkenin anasını ağlatırsınız. Önce biraz okuyun araştırın. Adam akıllı okuyun oradan buradan duyduğunuz şeylere inanmayın.Alıntıyı görüntüle
Helâl la size ! Ne kadar Low IQ bir genç nesil gelse de bir onun kadar zeki ve "normal" nesil geliyor. 2023'te cidden şahlanacağız ama kendi ışığımızla , inceee
Bu forumda siyasette konuşulur,Bilgisayar hayatın sadece zevki.Burası siyaset yeri değil. Bunu yapanların %90ı sınav umrunda değil. Bunlara ve sizin gibilere ülkeye teslim etsen 2 günde ülkenin anasını ağlatırsınız. Önce biraz okuyun araştırın. Adam akıllı okuyun oradan buradan duyduğunuz şeylere inanmayın.
Mesajları gerçekten okudunmuYıl boyunca çalışmayıp sınav ertelenince çıldırmak.
Aynen sınavlar gayet iyi zorsa herkeze zor.Bende geçen yıl sınava girdim doğru heyecan oluyor ama insan çalışınca emin olun heyecan da gidiyor ayrıca şuan gelen sınavlar hiçte berbat değil ben lgsyi çok beğendim tyt ve ayt de ablam girdi baya eleyici diyor arkadaşlar kusura bakmayın ama bu ülke yıllardır tek sınav zamanında öyle ortalamayla falan liselere üniversitelere girmenin daha yolu çok var zaten sınav gayet de ilerideydi girmiyosa girmesin eskiden hiç çocuklar için sokağa çıkma yasağı yapıldı mı bence bu gayet iyiydi bardak taşmak üzere hala boş taraftaki ince saçmalıklara bakıyorsunuz
ERKENE ALININCA OLACAK O YANLIŞ YAZMIŞIM.Bu forumda siyasette konuşulur,Bilgisayar hayatın sadece zevki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesajları gerçekten okudunmu
Siyaset ? Anladım abe.Burası siyaset yeri değil. Bunu yapanların %90ı sınav umrunda değil. Bunlara ve sizin gibilere ülkeye teslim etsen 2 günde ülkenin anasını ağlatırsınız. Önce biraz okuyun araştırın. Adam akıllı okuyun oradan buradan duyduğunuz şeylere inanmayın.
Ama bu çalıştıkdan sonra yapamayacakları anlamınada gelmiyor.Haklısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç öyle değil.Bu insanlar içinde çalışanlar da var.Devletimizin eğitim sisteminin çöp olduğu gerçeği değişmiyor.
Kültür ve Truzim bakaninin tek sahip olduğu Ets tur değil MaxxRoyale otelleride vardir. Tatile gitmezseniz en büyük darbeyi vurmuş olursunuz.Alıntıyı görüntüle
Helâl la size ! Ne kadar Low IQ bir genç nesil gelse de bir onun kadar zeki ve "normal" nesil geliyor. 2023'te cidden şahlanacağız ama kendi ışığımızla , inceee