Neler Yeni

AKP'li Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Polise Hakaret Etti!

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Biz hakediyoruz ama gerçekten sizin gibileri okuduktan sonra anlıyorum
Yani gerçekten hakediyoruz bu durumda olmayı böyle devam harikasınız SALDIR NANKATSU

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
et yiyemiyorum ama olsun saraylar yapılsın oley

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Hiçbiriniz anlamayacaksınız ama yine de yazıyorum. CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, geçtiğimiz haftalarda polisimize hakaret edip kimlik göstermeden kaçıp gittiğinde, herhangi bir CHP'li yöneticinin durumu eleştirdiğini gördünüz mü?

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Fevkalade1i beyninin olduğunu fark edince kıyamet kopacakmış.
Donanım Arşivi moderatörlerine çok teşekkür ediyorum. Hakarete uğradığımda, hızlıca konuya müdahil olup gereğini yapıyorlar. Böyle böyle de hesaplarınız kapanıyor.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Sadece anlamadığım yeri belirttim. Ne oluyor bu bir şeymiş gibi laf geçirmeye çalışman?
CHP'nin Atatürkçü bir parti olduğunu söylüyorsunuz ama parti içerisinde Manda ve Himaye sistemini benimseyen, terör örgütlerine sempati duyduğunu belirten, Atatürk'e küfreden, onun Alevileri katlettiğini söyleyen ve sözde Ermeni soykırımını tanıyan isimler var. Siz bu insanlara, gönül rahatlığı ile "Sen Atatürkçüsün!" diyor musunuz?

Aynı şekilde bizler de, Ak Partinin içerisindeki bu gibi şahıslara, AKP'li diyoruz. Kendini milletten üstün görenle işimiz olmaz. Bunlar hizmet etmek için değil, menfaat için bu koltuklarda bulunuyorlar. Bugün bu partide olurlar, yarın başka bir partide...

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Gerek forumda, gerekse Twitter'da; CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan'ın kendisine kimlik soran bir polis memurunu aşağılayıp, kimlik göstermeden kaçıp gitmesini eleştiren var mı? Söz konusu Ak Partili vekil olunca, Ak Partinin en üst yönetiminden isimler bile durumu eleştirebiliyor.

Adamına göre değil, olaylara göre yorum yapabilmeyi öğrenmeniz lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,873
Üyeler
160,896
Son üye
ayanonkt
Top Bottom