Kahkahayı bastımAraştırmadan, gözlük takarak tek bir düzlemde ilerleyen
Kahkahayı bastımAraştırmadan, gözlük takarak tek bir düzlemde ilerleyen
Ben şu cümlede takılı kaldım.
Ağır geliyorsa kasmayın.filozof sözü düşünüyorum halen anlamıyorum ağır geliyor bana
Evli değil ama evlilik cüzdanı varBen şu cümlede takılı kaldım.
Modlar harbi çalışıyor raporladiktan 10 sn sonra banlandi teşekkür ederim tartışmayı bilmeyen böyle kişiler uzaklaştırılmali.Fevkalade1i beyninin olduğunu fark edince kıyamet kopacakmış.
Donanım Arşivi moderatörlerine çok teşekkür ediyorum. Hakarete uğradığımda, hızlıca konuya müdahil olup gereğini yapıyorlar. Böyle böyle de hesaplarınız kapanıyor.Fevkalade1i beyninin olduğunu fark edince kıyamet kopacakmış.
Sadece anlamadığım yeri belirttim. Ne oluyor bu bir şeymiş gibi laf geçirmeye çalışman?Ağır geliyorsa kasmayın.
CHP'nin Atatürkçü bir parti olduğunu söylüyorsunuz ama parti içerisinde Manda ve Himaye sistemini benimseyen, terör örgütlerine sempati duyduğunu belirten, Atatürk'e küfreden, onun Alevileri katlettiğini söyleyen ve sözde Ermeni soykırımını tanıyan isimler var. Siz bu insanlara, gönül rahatlığı ile "Sen Atatürkçüsün!" diyor musunuz?Sadece anlamadığım yeri belirttim. Ne oluyor bu bir şeymiş gibi laf geçirmeye çalışman?