Arama sonuçları: *

1. A.Arif

A101 çalışanlarının ismi gözüküyor mu

Dünyanın en normal şeyi olm bu ne cesaretlenmesi git konuş işte.
  2. A.Arif

Ülke Fethetmeye Gidiyorum katılmak isteyenler konuya (32 kisi olduk)

Yani normalde değilim hocam ama iyi hard rp yaparım. Yazın beni oraya da Selahaddin Eyyubi diye.
  3. A.Arif

Ülke Fethetmeye Gidiyorum katılmak isteyenler konuya (32 kisi olduk)

Hocam size tavsiye 1.90 iri yapılılardan ziyade 1.70-175 Kürt arkadaşları alın tek mermi, aman pardon tek torpil atmadan alırsınız orayı.
  4. A.Arif

Kreatin ve protein tozu araştırma

Protein tozu akne mi yapıyormuş? İlk defa duyuyorum. 3 senedir bir sivilce çıkmadı bende. Muhtemelen kişiden kişiye değişiyor.
  5. A.Arif

Yani diyecek bir şey yok hocam. Her insta'da karşısına spor editi çıkan adam fikrini net bilgiymiş gibi karşısındaki bu konuda bilgisiz adama işlemeye çalışınca böyle oluyor. Umursamamak lazım.
  6. A.Arif

Doktor yorumu arıyorsan buyur kanka.
  7. A.Arif

Alafın saçının açılmasının kreatinden olduğunu sanmam.
  8. A.Arif

Protein Tozu Scitec Nutrion kaliteli mi

Eğer kendi sitesinden aldıysan gayet güvenilirdir. Ayrıca kurabiye aromalılar şekerli oluyor. Hardline ve HIQ'nun kurabiye aromalıları da öyle.
  9. A.Arif

En Sevmediğiniz Ders

Okul hayatım boyunca en nefret ettiğim ders hep matematik oldu. Allah'tan okul bitti. Tarih de babadır.
  10. A.Arif

Kaç Yaşında Sünnet Oldunuz

7 yaşında uyuşturulmadan idam edilenlerdenim bende.
  11. A.Arif

Ne istediği belirsiz bir kızı sevdim

Ne kadar çabuk onun yanında olmayacağına adapte olur ne kadar çok yüzünü görmez ve daha az düşünürsen o kadar çabuk alışırsın. Unutma yanında o kızla doğmadın ona muhtaç değilsin. Senin hayatın farklı onunkini farklı salla gitsin önüne bak.
  12. A.Arif

Hiq vs bigjoy creatin

Neredeyse hiç bi farkı olmaz. Hangisi daha ucuz ve fazla ise onu al.
  13. A.Arif

Hiq vs bigjoy creatin

Kreatinde fiyatı ucuz olanı al geç.
  14. A.Arif

Z kusagi boy ortalamasi kac

Anladım. Eyvallah dediğine katılıyorum.
  15. A.Arif

Boyun ideali'nin olması gibi bir kavram çok saçma hocam. Kişinin elinde olmayan bir şey nasıl bir ideallik ortaya çıkarabilir ki? Günümüz saçmalıklarından başka bir şey değil uzun boy.
  16. A.Arif

1.90 altı kendine erkeğim demesin kanzi. 1731327059 İmkanı yok 1.80 civarı çıkamaz. Taş çatlasa 1.78'dir. Doğu ve Güneydoğu ortalaması 1.68-1.70 falan zaten.
  17. A.Arif

Kaldım ey dostlar mahvoldum been

Dert etme atam.
  18. A.Arif

Ankara'nın insanı diğer batıdaki illere göre farkettiğim kadarıyla biraz daha uzun. Bursa, Antalya gibi bir kaç şehire de gittim Ankara'daki insanlar daha uzundu.
  19. A.Arif

Malatya'da yaşıyorum. Coğrafi olarak doğu ama diğer doğu illeri ile karşılaştırınca doğu ile alakası olmayan bir il. Ankara'da da uzun bir süre ikamet ettim dediğiniz gibi oranın insanı buraya nazaran rahat 6-7cm daha uzun oluyor.
  20. A.Arif

Ortalamanın 1.75 olduğunu düşünüyorum. Çoğu kişi 1.80 altı Z kuşağı insan çok az gördüğünü söylemiş aksine benim yaşadığım şehirde 1.70 altı Z kuşağı çok var. Hatta neredeyse hepsi 1.68-1.75 arası. 1.80 üstü nadir görüyorum. Benimde boyum 1.73 ve 18 yaşındayım. Ülke geneli yaşıtlarıma göre...
Top Bottom