nerden aldınkiBundan aldım ama tadı Cook sekerli geldi sizce orjinal midir
dalga geçiyorsun galiba dostum hepsini toplasan bi scitec etmezPiyasada daha güvenilir markalar varken neden bunu tercih ettiniz? (Take hiq, hardline , proteinocean vs.)
adamlar proteinden çok içine creatin koyuyorPiyasada daha güvenilir markalar varken neden bunu tercih ettiniz?
Eğer kendi sitesinden aldıysan gayet güvenilirdir. Ayrıca kurabiye aromalılar şekerli oluyor. Hardline ve HIQ'nun kurabiye aromalıları da öyle.Bundan aldım ama tadı Cook sekerli geldi sizce orjinal midir
proteinoceanPiyasada daha güvenilir markalar varken neden bunu tercih ettiniz? (Take hiq, hardline , proteinocean vs.)
Türkiye de protein tozu almak isteyen biri ya avrupadan temin edecek ya da en kral markaları alacak yani o sektöre sağlam para ayıracak. Geri kalan markaları herkes boşuna savunuyor. Dediginiz gibi markanın söylediği ile ürünün içeriği bambaşka basıyorlar tatlandırıcıları leş gibi oluyor. protein diye alıyorlar icinden cıkan en az şey protein oluyoradamlar proteinden çok içine creatin koyuyor
wpc 80 diyip 50 bile değeri olmayan protein tozu satıyorlar tabi nişasta da cabası
hammaddeyi ortak yerden alıyorlar klasik aromayı basıyorlar bitti sürekli topak topak olması shaker da karışmaması bir ton sorun var
%75 sindirim sistemine dokunuyor dandik markalara vericinize gidin tavuk alın
nerden biliyon diye sorarsalarproteinocean
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkiye de protein tozu almak isteyen biri ya avrupadan temin edecek ya da en kral markaları alacak yani o sektöre sağlam para ayıracak. Geri kalan markaları herkes boşuna savunuyor. Dediginiz gibi markanın söylediği ile ürünün içeriği bambaşka basıyorlar tatlandırıcıları leş gibi oluyor. protein diye alıyorlar icinden cıkan en az şey protein oluyor
denetleyen yok zaten ya da belli bi part yapacak denetime onları gonderecen testlere o kadarnerden biliyon diye sorarsalar
eski kız arkdaşımın ailesinin fabrikası var ordan
nasipse 2 3 seneye bende açacam ilk bir sene mazemeden çalacam sonra en iyi müslüman ben olacam