Kreatin kullanan yakında neyse söylemicemHiq Xl creatin indirimle beraber 719tlü
big joy 300+300 2 kutu indirimle beraber 650tl
sizce hangisi alınır
big joy al geç hiq xl kullanıyorum eskiden hardline kullandım fark yok. hatta hardline daha iyi gibiydi sanki. öyle hissettiriyor. hiq ürünlerinin çoğu para tuzağı.Hiq Xl creatin indirimle beraber 719tlü
sizce hangisi alınır
Kreatinde fiyatı ucuz olanı al geç.Hiq Xl creatin indirimle beraber 719tlü
sizce hangisi alınır
Kreatinde fiyatı ucuz olanı al geç.
Kreatinde pek fark etmez en fazla ve en ucuz olan neyse onu al
1kg protein ocean creatini 650tl ye almıştım ondan farkı olurmu ?big joy al geç hiq xl kullanıyorum eskiden hardline kullandım fark yok. hatta hardline daha iyi gibiydi sanki. öyle hissettiriyor. hiq ürünlerinin çoğu para tuzağı.
Neredeyse hiç bi farkı olmaz. Hangisi daha ucuz ve fazla ise onu al.1kg protein ocean creatini 650tl ye almıştım ondan farkı olurmu ?
olmaz al geç monohidrat olduğu sürece sıkıntı yok1kg protein ocean creatini 650tl ye almıştım ondan farkı olurmu ?
ocean mı1kg protein ocean creatini 650tl ye almıştım ondan farkı olurmu ?
paran yoksa almak zorunda değilsin. Bu tarz markaları icine koydugu belli olmayan ürünleri alarak zengin ediyorsunuz sonra para mı var diye laf ediyonuz.youtube shorts seviyesi supplement bilgisi sanki hammade alacak para varda ocean tercih ediyoruz
hangi markanın içine ne koyduğu belli tr piyasasında düzgün raporlu creatin varmı ?paran yoksa almak zorunda değilsin. Bu tarz markaları icine koydugu belli olmayan ürünleri alarak zengin ediyorsunuz sonra para mı var diye laf ediyonuz.
Kendin bunu madem biliyon niye almak zorunda hissediyorsun. Protein tozlarına protein koymayan markalar creatin gibi cok düşük miktarda elde edilen şeyi mi barındıracak sanki. Psikolojik olarak iyi hissedeceksen al bi fayda bekleme yanihangi markanın içine ne koyduğu belli tr piyasasında düzgün raporlu creatin varmı ?
bir creapure ler var o kadar onunda en ucuzu 500gr 1.3k