.RBO.
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hahahahaaa ne diyosun ya preotein kadar maliyetli değil mi vay anasını bende diyorum niye protein tozundan daha ucuza satıyorlar. Bu bilgileri sil sen ve bi kaç kişi biliyor formülleri dünyaya yayıyorsun !!!
tebeşir tozu tüketmeye devam
milletin bilgisine laf edecek kadar bilgilisin ama ocean alacak kadar cahilsin pessss doğrusu
Muhtemelen ben yazmadan önce kreatinin molekül oldugunu bile bilmiyordun sanki üreticiler kreatini etten damıtarak üretiyorlar yapımı çok zor değil
Pahalıda değil avrupada vs en iyi üretici creapure pahalı değil ama trde vergi marka algısı vs vs. Ki fiyat iyiyse protein ocean almak cahilik değil ürün içeriniğinede bağlı.Örneğin ben olsam preworkout unu almazdım ama bu indirimde l citrulinini alacağım deneyimlerimi buraya yazarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herhalde her marka kendi hammadesini kendisi üretiyor sanıyor tr deki "üreticiler" en fazla aroma vs ekliyodur veya karışımların gramajlarını vs ayarlıyordurhardılne kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
cahıl dedıgın adam kadar bıyolojı bıyokımya bılgın yoktur lan senın burda ahkam kesıyorsun
Onun dışında çoğu ürünün hammade tedarikçisi aynı bazı firmalar hammadelere farklı seyler karıştırıyor olabilir o yüzden güvenilir markalardan alışveriş yapmak gerekir ama bu çoğu markanın tedarikçisinin aynı yada benzer olduğunu değiştirmez