Neler Yeni

Hiq vs bigjoy creatin

.RBO.

80+ Silver
Hiq Xl creatin indirimle beraber 719tlü
big joy 300+300 2 kutu indirimle beraber 650tl
sizce hangisi alınır

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
okr
Hiq Xl creatin indirimle beraber 719tlü
big joy 300+300 2 kutu indirimle beraber 650tl
sizce hangisi alınır
big joy al geç hiq xl kullanıyorum eskiden hardline kullandım fark yok. hatta hardline daha iyi gibiydi sanki. öyle hissettiriyor. hiq ürünlerinin çoğu para tuzağı.

.RBO.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kreatinde fiyatı ucuz olanı al geç.
Kreatinde pek fark etmez en fazla ve en ucuz olan neyse onu al
big joy al geç hiq xl kullanıyorum eskiden hardline kullandım fark yok. hatta hardline daha iyi gibiydi sanki. öyle hissettiriyor. hiq ürünlerinin çoğu para tuzağı.
1kg protein ocean creatini 650tl ye almıştım ondan farkı olurmu ?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
okr

eneskaya6

80+ Silver
youtube shorts seviyesi supplement bilgisi sanki hammade alacak para varda ocean tercih ediyoruz
paran yoksa almak zorunda değilsin. Bu tarz markaları icine koydugu belli olmayan ürünleri alarak zengin ediyorsunuz sonra para mı var diye laf ediyonuz.

.RBO.

80+ Silver
paran yoksa almak zorunda değilsin. Bu tarz markaları icine koydugu belli olmayan ürünleri alarak zengin ediyorsunuz sonra para mı var diye laf ediyonuz.
hangi markanın içine ne koyduğu belli tr piyasasında düzgün raporlu creatin varmı ?
bir creapure ler var o kadar onunda en ucuzu 500gr 1.3k

eneskaya6

80+ Silver
hangi markanın içine ne koyduğu belli tr piyasasında düzgün raporlu creatin varmı ?
bir creapure ler var o kadar onunda en ucuzu 500gr 1.3k
Kendin bunu madem biliyon niye almak zorunda hissediyorsun. Protein tozlarına protein koymayan markalar creatin gibi cok düşük miktarda elde edilen şeyi mi barındıracak sanki. Psikolojik olarak iyi hissedeceksen al bi fayda bekleme yani

Top Bottom