Arama sonuçları: *

1. Boph

Mesleki açık öğretim lisesinde staj yaparken üniversiteye gidebilir miyim?

peki şey stajı seneye bu yaz yapabilirmiyim kışın şartmı eğer yazın yapabilirsem üni gidebiliyorum 1595861518 peki stajı seneye yaz yapabilirmiyim yazın yaparsam üniye gidebiliyorum
  2. Boph

tek sorun şeyi merak ediyorum staj ve ünide sıkntı çıkarmı çıkmaz diyende var ama 1595860969 açık öğretimde öyle değil
  3. Boph

geçici diploma belgesi ile gidebiliyorsun
  4. Boph

Merhaba, Mesleki açık öğretim lisesinde seneye stajım var ve üniversiteye hazırlanıyorum hem staja hem de üniversiteye gidebilir miyim? Bir sıkıntı çıkar mı? Teşekkürler
  5. Boph

Arkadaşlar artık Şu gta 5 konularını salsanız

sürekli aynı konular bugün aynı konuyu en az 20 farklı kişide görmüşümdür
  6. Boph

Arkadaşlar artık Şu gta 5 konularını salsanız

Herkese merhaba her 10 konudan 6 sında gta 5 inmiyor site çöktü şimdi alsam sonra indirebilirmiyim aynı konular peş peşe sürekli açılıyor konuyu açmadan bakabilirsiniz böyle bir konu varmı diye gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanları gözükmüyor hemen alta düşüyor gta 5 konularından.İYİ FORUMLAR
  7. Boph

Oyun indirmem sıfırlandı

bilmiyorum risk atma bırak yüklensin
  8. Boph

Oyun indirmem sıfırlandı

yatana kadar bırak yüklensin
  9. Boph

Oyun indirmem sıfırlandı

indirilen gb düşer bende öyle oldu bak bende sıfırlanmadı 30gb indirmiştim kapattım açtım 95gb dan 30gb düştü
  10. Boph

500kb/s indirme hızıyla 94 gb kaç günde iner

imkansız
  11. Boph

500kb/s indirme hızıyla 94 gb kaç günde iner

18 gün
  12. Boph

Youtube Twitch logo

bu siteden 300/400 tl den başlayan fiyatlarla yaptırabilirsin https://twitchtasarim.com
  13. Boph

Youtube Twitch logo

streamlabs de hazır paneller var bakabilirsin parayla yapılmalar ise 250 tl den başlıyor diye biliyorum siteleri var
  14. Boph

Youtube Twitch logo

ben yapıyorum yardımcı olabilirim kanalımdaki tasarımlara bakabilirsin
  15. Boph

İninal kart ile alışveriş

bütün siteler ininal destekler mastercard olarak geçiyor ve dikakt et günlük 750tl harcama limiti diye biliyorum onu yüksellttirebilirsin
  16. Boph

Msi Gtx 1660ti Ryzen 5 2600 Gta 5 Performans Düşüklüğü

dalgamı geçiyorsun
  17. Boph

upload hızı nasıl artar ? / upload hızı nasıl belirleniyor

eviniz alt yapısı destekliyorsa kullandığınız operatör şirketini arayabilirsiniz
  18. Boph

twitchde nasıl başarılı olunur

şey gibi aynı atıyorum sen i 10 kişi izliyor 20 kişilik adama host at veya 50 öyle öyle bir samimiyet oluşur
  19. Boph

twitchde nasıl başarılı olunur

şans ve samimiyet biraz bende başlayacağım Allah izin verirse 10 güne kadar yayın yapıyorsan ekle oyun oynarız
  20. Boph

Şunu Yapmayı Bırakın!

haklısın bütçesi olan alsın burda bekle diyerek iş olmaz adam sistem önerisi istiyor altına biri yazmış bekle dolar fazla düşsün
Top Bottom