Neler Yeni

Şunu Yapmayı Bırakın!

Mileven

80+ Silver
Evet 1 ay once dolar 6 iken bekleyın almayın dedınız kaç kişiye şimdi 7 oldu hala bekleyın dıyorsunuz bunu yapmayı bırakın artmaya devam edicek

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
Evet 1 ay once dolar 6 iken bekleyın almayın dedınız kaç kişiye şimdi 7 oldu hala bekleyın dıyorsunuz bunu yapmayı bırakın artmaya devam edicek
haklısın bütçesi olan alsın burda bekle diyerek iş olmaz adam sistem önerisi istiyor altına biri yazmış bekle dolar fazla düşsün

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
evet kardeşim tamamen katılıyorum bende sordum banada bekle dediler dinlediğime bin pişmanım

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Dostum burda herkesin iyiliği için tavsiye veriyoruz. Evet dolar yükseldi ama asıl sorun bu değil. Burda size "bekleyin" diyen insalara tepki göstereceğinize gidin dolar 6.90 iken 6.91 olunca kafasına göre 300-500 tl zam yapan , şuan ellerinde olmayan ürünleri size satmaya çalışan ve stok gelene kadar sizi oyalayıp kendine bağlayan firmalara tepkinizi gösterin. İyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet kardeşim tamamen katılıyorum bende sordum banada bekle dediler dinlediğime bin pişmanım
.
Mesaj otomatik birleştirildi:

haklısın bütçesi olan alsın burda bekle diyerek iş olmaz adam sistem önerisi istiyor altına biri yazmış bekle dolar fazla düşsün
.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Herkes istediği zaman almalı. 3 ay sonra sen 300 lira zarar etsen nolcak. Ama 3 ay sonra 300 lira zam kötü olur. O yüzden beklemek beklememek tercih meselesi oldu

Top Bottom