ben yapıyorum yardımcı olabilirim kanalımdaki tasarımlara bakabilirsinArkaaşlar youtube ve twitche başlamayı düşünüyorum . Logo, banner yapabilecek birini nereen bulabilrim?
Yanlış anlama ama seninkiler biraz basit. wtcn veya zeon'unkileri beğenim o tarz ikkat çekici ve estetikben yapıyorum yardımcı olabilirim kanalımdaki tasarımlara bakabilirsin
bana özel olsun istiyorumparan yoksa ve yapmayı da bilmiyorsan template indir kendin yap sadece yazı yazıyorsun
streamlabs de hazır paneller var bakabilirsin parayla yapılmalar ise 250 tl den başlıyor diye biliyorum siteleri varYanlış anlama ama seninkiler biraz basit. wtcn veya zeon'unkileri beğenim o tarz ikkat çekici ve estetik
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana özel olsun istiyorum
Öncelikle logoya ihtiyacın var dostum logon yoksa adam akıllı özgün tasarım yapılmazYanlış anlama ama seninkiler biraz basit. wtcn veya zeon'unkileri beğenim o tarz ikkat çekici ve estetik
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana özel olsun istiyorum
StreamLabs OBS üzerinde hazır şablonlar var.Arkaaşlar youtube ve twitche başlamayı düşünüyorum . Logo, banner yapabilecek birini nereen bulabilrim?
bu siteden 300/400 tl den başlayan fiyatlarla yaptırabilirsin https://twitchtasarim.comlogoyuda yaptıracağım :
dostum bence sadece logoyu yaptır. küçük bir yayıncıysan o kadar şimdilik para vermene gerek yoklogoyuda yaptıracağım :