Neler Yeni

upload hızı nasıl artar ? / upload hızı nasıl belirleniyor

hanzos

80+ Bronze
upload hızını arttırmanın yolunu varmı ? birde extra bi cihaz ile felan artıyormu ?

birde upload hızları nasıl belli oluyor internetim 11 mbps ama 0.70 upload alıyorum

Tenebris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Barış Yazıcı
Artırmanın pek bilindik bir yolu yok. extra cihaz derken neyi kastettiğinizi anlamadım

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Hocam internet yapınıza bakın VDSL ya da Fiber varsa ki olsa zaten onları kullanırdınız, onlara geçiş yapın daha yüksek hız alırsınız yoksa Superbox gibi internet paketlerine geçin, öyle daha iyi değerler alırsınız. Bu arada Twitch yayını için en kötü 5 mbps lazım.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Hocam tek yol paket yükseltmek. Ayrıca verdiğiniz istatistikler çok orantısız. Neden böyle ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Buğra Yılmaz
upload hızını arttırmanın yolunu varmı ? birde extra bi cihaz ile felan artıyormu ?

birde upload hızları nasıl belli oluyor internetim 11 mbps ama 0.70 upload alıyorum
artmaz ama asus gibi markaların kendi modemleri var onları kullanırsan internet hızında bir değişiklik

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven

eviniz alt yapısı destekliyorsa kullandığınız operatör şirketini arayabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,413
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom