Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

AŞK VE SEVGİ ARASINDAKİ FARK

Aşk diye bir şey yoktur. Sevgi ise güven ve saygının birleşimidir.
  2. COMANDANTE

Karşı cinste varsa ben yokum dediğiniz şeyler nedir?

Patavatsızsa direkt oradan kaçarım arkadaşım bile olamaz
  3. COMANDANTE

Erkek Olmak Nasıl Bir Duygu?

Evrime girmeden basitçe anlatayım savaşlarda cephelerde hep erkekler olur dolayısıyla yaşam süremiz kısalır. Sırf ukrayna savaşında bile 10binlerce 20-40 arası erkek öldü hepsi ortalamayı düşürmüş oldu.
  4. COMANDANTE

Erkek Olmak Nasıl Bir Duygu?

Ailenin ve toplumun yüklediği sorumluluklarla Türkiye'de hayat mücadelesi vermeye çalışmak ve bunun altında ezildiğini hissediyorsun her gün. Her sabah yataktan kalktığında 40 kiloluk bir çuvalı sırtlanarak sanki güne başlıyorsun. Aşk meşk bunları düşünebilmek için bile çok daha fazla çalışman...
  5. COMANDANTE

Kızlarla konuşmayı nasıl yendiniz

Kızlarla konuşarak yeniyorsunuz bende de vardı 40 50 kişilik kızların olduğu dc de 6 ay takıldım bütün her utanmadır şudur budur hepsini yenmiştim. Şu an hiçbir sorunum yok sende öyle yap dclerde kızlarla vakit geçirmeye çalış ama yürüme arkadaş olmaya çalışarak geçir zamanını.
  6. COMANDANTE

Hasan Abi izleyerek ingilizce öğrenebilir miyim?

Anadilini katmadan bir dile doğrudan maruz kalmak her zaman öğreticidir.
  7. COMANDANTE

Silindi

Çalışmaktan sevgili yapacak zaman bulamıyorum. İnsanlar haftalarını falan harcıyor bir kız için çok büyük zaman kaybı gelsinler beni bulsunlar uğraşamam.
  8. COMANDANTE

odada kitli kaldım yardım edin

kağıt varsa kapının altından itele içeride kaldım uyuyorum sorun yok diye. Sonra kafayı vur yat sabaha halledersiniz. Ya da whatsappdan yaz işte aynısını.
  9. COMANDANTE

Konuşma Bozukluğum var

O zaman bir doktora gitmeyi düşün çünkü bilmiyorum kime yaptırdıysam düzeldi.
  10. COMANDANTE

Konuşma Bozukluğum var

Birkaç kere denersen işe yaramaz ki. Bak bana güven 3 ay boyunca günde 10 dk acele etmeden oku. Telefonunu al 10dk süreni kur başla sesli okumaya ama kelimeleri geçme biraz söz anlamında ağır bir kitap seçersen daha iyi olur. 3 ay sonra konuşman düzelir. Tabii yine de doktora görünmek istersen...
  11. COMANDANTE

Konuşma Bozukluğum var

Günde 10 dk sesli kitap oku her şey çözülür. Benim kadar konuşması kötü olan yoktu, okulda hoca sürekli cümlemi düzeltirdi. Bazen dalga geçilirdi. Bir tane roman aldım kendime günde en az 10 dk sesli okudum. Şu an ise insanlar diksiyon eğitimi falan mı aldın diyor yani çabana bağlı onu demek...
  12. COMANDANTE

kızlarla konuşamıyorum

Kızlarla konuşanları gözlemleyerek ne gibi konular konuştuğunu öğrenebilirsin. Sorun içerik değil sendeyse de özgüvenini düşüren şeyleri bulup yok etmelisin ve özgüvenini kazanmak için çalışmalısın. Utangaçlık halindeyse çok takma onlarda insan en nihayetinde.
  13. COMANDANTE

Göz rengim tam olarak ne?

Ela desem ela değil kahverengi desem hiç değil kahverengitırakımsı elamsı bir şey.
  14. COMANDANTE

Ailevi Küfürden Dolayı Kavga Ettim

Yani nasıl bir yorum yapılabilir bilmiyorum. Allah kılıcını keskin eylesin mi diyeyim şimdi çözemedim aksjdlkajs
  15. COMANDANTE

Cehape Belediyelerinin Rezilliği

Elime geçen yeni bir haberde de böyle demiş namaz hakkında :mad::mad::mad::mad: 1617748338
  16. COMANDANTE

Çayı Kaç Şekerli İçiyorsunuz?

Şekersiz
  17. COMANDANTE

Allah Nasıl Oluştu bunlar hep beynimde

Bu işler inanç işleridir arkadaşlar. Somut olarak görmediğiniz bir şeyi tabi ki de burada açıklamamız mantıklı olmuyor. Burada inanç giriyor. Benim gözümde inanç şöyledir. Bir masa düşünün bir ucunda X kişisi diğer ucunda Y kişisi ortada da bir tane kupa bardağı var. Şimdi Y kişisine göre kupa...
  18. COMANDANTE

Bir Karadelik Samanyolu Galaksi'sini Yutarsa Ne Olur?

Keşke keşke inşallah
  19. COMANDANTE

Kuşa nickname

Genellikle hayvan isimlerine farklı iki hecenin birleşimini koymak daha güzel gözüküyor bence örnek veriyorum. Mila Şila Luşa Fiku Meçu Terü falan sınırsızca üretebiliyorsun aklında oturup işsiz gibi heceler bul birleştir güzel bir nick çıkar ortaya.
Top Bottom