Neler Yeni

Kızlarla konuşmayı nasıl yendiniz

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Onlarında bir anne babadan sen ben gibi doğduğunu,seninle benimle aynı şeyleri yiyip içtiğini,tuvalete gittiğini öyle nazik kırılgan çiçek değil insan olduğunu farketmen yetiyor. Sen de öyle davrandığında hiçbir gariplik olmadığını anlıyorsun.
Aynen insan olduğunu idrak edebilmen yetiyor.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
hiç olmadı ki :D olm herkesi sevgili adayın gibi düşünme

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Kızlarla konuşarak yeniyorsunuz bende de vardı 40 50 kişilik kızların olduğu dc de 6 ay takıldım bütün her utanmadır şudur budur hepsini yenmiştim. Şu an hiçbir sorunum yok sende öyle yap dclerde kızlarla vakit geçirmeye çalış ama yürüme arkadaş olmaya çalışarak geçir zamanını.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Arkadaşlar selamlar bugün itiraf günü kızlarla konuşma veya utanma korkusunu yenmeyi nasıl başardınız ben kendimden başlayayım ben sevdiğim kızı bir türlü acılamıyordum utanıyordum yazamıyordum bir gün tak etti yeterlan dedim içimdeki pısırıklığı atıp söylemiştim o günden beridir artık sorun yaşamıyorum benimki birden içirimdek pısırığı veya utangıçı öldürerek aniden bitmişte ya sizin :D
n-ne k kız mı

Farway

80+ Silver

Maykıl

80+ Silver
Her kizi sevgili adayin gibi düsunmicenki arkadas oluyon fln normal konusabiliyon benim en yakin 2. Arkadasim kiz

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Arkadaşlar selamlar bugün itiraf günü kızlarla konuşma veya utanma korkusunu yenmeyi nasıl başardınız ben kendimden başlayayım ben sevdiğim kızı bir türlü acılamıyordum utanıyordum yazamıyordum bir gün tak etti yeterlan dedim içimdeki pısırıklığı atıp söylemiştim o günden beridir artık sorun yaşamıyorum benimki birden içirimdek pısırığı veya utangıçı öldürerek aniden bitmişte ya sizin :D
Ben nasıl yendim bilmiyorum ama ortaokulda yaş küçük olduğu için çocuk aklı konuşurken sıkıntı yoktu. Liseye geçince yaş olgunlaşmaya ve ergenliğe geçmeye başladıkça ister istemez karşı cinse olan ilgiden insan i,ster istemez utanma olabiliyor ama ben liseyi sağlık meslekte okumuştum. Sınıfa girdiğimde 27 kız 7 erkektik. Mecbur sağım solum kızdı ben arkadaki üöçlüyü erkekler almıştı ve bana önden bir kızın yanına oturmak kalmıştı. Velasıl kelam öyle alışmaya başladım. Samimi olduğum ortamda konuşmada sıkıntım yok lakin yeni bir grupta ilk başlarda konuşamam, ve hala ufak bir kekeme tutar ister istemez. Ama ne yalan söyleyim karşı tarafın gözüne bakarken yanlış anlarsa diye korkumuyor değilim. İletişimde göz teması iyidir ama bu seferde çok baktı şeklinde olursa diye korkuıyorum. Ama yaş ilerleyince ergenlik sonlarına doğru ve iş hayatına girdikçe normalleşiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben nasıl yendim bilmiyorum ama ortaokulda yaş küçük olduğu için çocuk aklı konuşurken sıkıntı yoktu. Liseye geçince yaş olgunlaşmaya ve ergenliğe geçmeye başladıkça ister istemez karşı cinse olan ilgiden insan i,ster istemez utanma olabiliyor ama ben liseyi sağlık meslekte okumuştum. Sınıfa girdiğimde 27 kız 7 erkektik. Mecbur sağım solum kızdı ben arkadaki üöçlüyü erkekler almıştı ve bana önden bir kızın yanına oturmak kalmıştı. Velasıl kelam öyle alışmaya başladım. Samimi olduğum ortamda konuşmada sıkıntım yok lakin yeni bir grupta ilk başlarda konuşamam, ve hala ufak bir kekeme tutar ister istemez. Ama ne yalan söyleyim karşı tarafın gözüne bakarken yanlış anlarsa diye korkumuyor değilim. İletişimde göz teması iyidir ama bu seferde çok baktı şeklinde olursa diye korkuıyorum. Ama yaş ilerleyince ergenlik sonlarına doğru ve iş hayatına girdikçe normalleşiyor.
Ama bir türlü sohbet yürütemiyorum 😁. Bı konuda tüyo alabilirim

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Her Şey Yanına Gidip Merhaba Demeyle Başladı Sonra Gerisi Geldi Zaten.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Her akşam kendi kendime "onlar da tuvalete gidiyor, onlar da baton sucuk gibi k*ka yapıyor" diye telkinde bulundum. Sonra bir sabah bir uyandım özgüvenim tavan, istediğim her kızla konuşabiliyorum. Hatta bir süre sonra kızları peşimden koşturmaya bile başladım. Bu felsefik düşünceye çok şey borçluyum.
Kızın çöydürmesini nasıl özgüven meselesi yaptın la valla hella olsun.

Top Bottom