Neler Yeni

Ailevi Küfürden Dolayı Kavga Ettim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Yani nasıl bir yorum yapılabilir bilmiyorum. Allah kılıcını keskin eylesin mi diyeyim şimdi çözemedim aksjdlkajs

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
Bir arkadaşım burda konu açmamı önerdi. Bende açayım dedim. Dün gece Saat 10:00 civarındaydı. Arkadaşlar ile takılırken sevmediğim çocuk gelip arkadaşıma şöyle dedi: "Ardanın annesi zengin ya,
Fahişelikten
kazanıyor. Bunu da arkadaşım bana iletti. (Zaten o bebeye sorduğumda lafının arkasında olduğunu söyledi) Bende deliye döndüm. Kavgaya giriştim. Saçından tuttuğum gibi duvara 3 kere vurdum. Yüzüne de bayağı yumruğu geçirdim. Tabi o çocuk da armut toplamıyor. Sağ olsun yüzümü tırnaklarıyla baya cırmalayıp bacaklarıma sağlam tekmeler attı. 1-2 dakikada yenileceğini anlayıp kaçmaya başladı. Bende bacağıma bayağı vurduğu için peşinden gidemedim. Çok sinirlendim. Size içimi dökmek istedim. Çünkü böyle düşüne düşüne çatlayacağım
sende onun yüzünü turmalasaydın aokfkoakofokaokf boksör yumruğu atsaydın komadan çıkamazdı ama seninde parmak giderdi

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Bir arkadaşım burda konu açmamı önerdi. Bende açayım dedim. Dün gece Saat 10:00 civarındaydı. Arkadaşlar ile takılırken sevmediğim çocuk gelip arkadaşıma şöyle dedi: "Ardanın annesi zengin ya,
Fahişelikten
kazanıyor. Bunu da arkadaşım bana iletti. (Zaten o bebeye sorduğumda lafının arkasında olduğunu söyledi) Bende deliye döndüm. Kavgaya giriştim. Saçından tuttuğum gibi duvara 3 kere vurdum. Yüzüne de bayağı yumruğu geçirdim. Tabi o çocuk da armut toplamıyor. Sağ olsun yüzümü tırnaklarıyla baya cırmalayıp bacaklarıma sağlam tekmeler attı. 1-2 dakikada yenileceğini anlayıp kaçmaya başladı. Bende bacağıma bayağı vurduğu için peşinden gidemedim. Çok sinirlendim. Size içimi dökmek istedim. Çünkü böyle düşüne düşüne çatlayacağım
kameraya çektin mi

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bayıltsaydın aklı başına gelirdi. Bu arada yaşı çok fazla küçük değilse kavgadan çekinme döv gitsin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom