Neler Yeni

Ailevi Küfürden Dolayı Kavga Ettim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,627
İsim
Taha yücel
o yüzü tırmak atanların ben taa ...... bide knk kusura bakmada kavgada saç çekmeden hiç hoşlanmam saçımı çekiçektin allah ne verdiyse girerdim :D ben sinirlendim :D

• Muhteşem
Reaksiyonlar: RefX

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
Bayıltsaydın aklı başına gelirdi. Bu arada yaşı çok fazla küçük değilse kavgadan çekinme döv gitsin.
Hocam bu nasıl bir tavsiye Allah aşkına. Şiddet hiçbir zaman çözüm olmamıştır ve olamaz, insani yetkinliğimizi kullanıp beynimiz ile çözebiliriz sorunlarımızı

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Cırmalamak daha çok acıtır kalıcı olur ama yumruk atsa yarına geçer ama cırmalamak kalıcı iz bırakır.
Burnuna attığı yumruk cırmalamaktan 10 kat fazla acıtır, eğer bir de burnunu kıracak gücü varsa. Offf çat sesini hissettim o.O2

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Bayıltsaydın aklı başına gelirdi. Bu arada yaşı çok fazla küçük değilse kavgadan çekinme döv gitsin.
mahallenin çoğu yaşıtım ama karşı karşıya gelince vurasım gelmiyor bir yeri kırılacak diye :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir arkadaşım burda konu açmamı önerdi. Bende açayım dedim. Dün gece Saat 10:00 civarındaydı. Arkadaşlar ile takılırken sevmediğim çocuk gelip arkadaşıma şöyle dedi: "Ardanın annesi zengin ya,
Fahişelikten
kazanıyor. Bunu da arkadaşım bana iletti. (Zaten o bebeye sorduğumda lafının arkasında olduğunu söyledi) Bende deliye döndüm. Kavgaya giriştim. Saçından tuttuğum gibi duvara 3 kere vurdum. Yüzüne de bayağı yumruğu geçirdim. Tabi o çocuk da armut toplamıyor. Sağ olsun yüzümü tırnaklarıyla baya cırmalayıp bacaklarıma sağlam tekmeler attı. 1-2 dakikada yenileceğini anlayıp kaçmaya başladı. Bende bacağıma bayağı vurduğu için peşinden gidemedim. Çok sinirlendim. Size içimi dökmek istedim. Çünkü böyle düşüne düşüne çatlayacağım
gidip çocuk dövesim geldi

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Bir arkadaşım burda konu açmamı önerdi. Bende açayım dedim. Dün gece Saat 10:00 civarındaydı. Arkadaşlar ile takılırken sevmediğim çocuk gelip arkadaşıma şöyle dedi: "Ardanın annesi zengin ya,
Fahişelikten
kazanıyor. Bunu da arkadaşım bana iletti. (Zaten o bebeye sorduğumda lafının arkasında olduğunu söyledi) Bende deliye döndüm. Kavgaya giriştim. Saçından tuttuğum gibi duvara 3 kere vurdum. Yüzüne de bayağı yumruğu geçirdim. Tabi o çocuk da armut toplamıyor. Sağ olsun yüzümü tırnaklarıyla baya cırmalayıp bacaklarıma sağlam tekmeler attı. 1-2 dakikada yenileceğini anlayıp kaçmaya başladı. Bende bacağıma bayağı vurduğu için peşinden gidemedim. Çok sinirlendim. Size içimi dökmek istedim. Çünkü böyle düşüne düşüne çatlayacağım
bir tane bıngıllara tekmeyi basaydın

• Hahaha
Reaksiyonlar: RefX

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Fahişelikten
Yapıştır koçum elin boş durmasın senin de. Kankam kavgada doğru yanlış olmaz ben yumurtalıklara tekme atmaktan çekinmem yemin ederim iki seksen yere yapışıyorlar

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
heyyytt beee ben orada olcam varya bu reis ile sırt sırta verip çocuklara dalardık üfffffffffff

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom