Arama sonuçları: *

1. Eren Kurtuluş

Halısahada kaval kemiklerimiz Carpisti hizli nasil gecer

kırık bacağı nasıl anlamazsın abi aklım almıyor :ROFLMAO: şişmiş olması lazım şiştiğini niye söylemedin. İyi ailen ısrarcı davranmış, karşıdaki eleman ne durumda acaba :D geçmişler olsun efenim.
  2. Eren Kurtuluş

Halısahada kaval kemiklerimiz Carpisti hizli nasil gecer

yumusak doku zedelenmesi. kendi kendine 3 hafta civarına kaybolur muhtemelen. ağrısını geçirmek için anestol, hızlı iyilesmesi icin hametan kullanabilirsin. ikisini de kullanacaksan karıstırıp sür problem olmaz. gunde 3 defa kullanabilirsin. işin oldugu zaman arkadasın dedigi gibi fondoten...
  3. Eren Kurtuluş

3 yıl okul takımında oynadım açığa geçebilir miyim ?

Yav yazıl hafızlık kursuna bahane göster açığa geç sonra kursa gitme. Kimse sana vay efendim sen hafız olacaktın diye aldık madem olmuyorsun geri git demez.
  4. Eren Kurtuluş

balayı için otel tavsiyesi

google yorumlarında işletmelerden hizmet almış kişilerin yorumlarına bakmanız daha faydalı olur.
  5. Eren Kurtuluş

18 yaşından sonra astigmat ilerler mi

aslında genetiğin yanında yaşantı da etkiliyor bence. bu öyle garip bir şey ki kişiden kişiye çok değişiyor. Ben 14 yıl boyunca her gün gözlük kullandım ve gözlük numaram 2 ile 2.5 arasında gitti geldi. bir ara illallah edip bıraktım çünkü gözlük sapları kulaklarımın arkasına baskı yapıp başımı...
  6. Eren Kurtuluş

Parti üyesi oldum diye MSÜ ye giremez miyim ?

üye değilsin sadece zafer partisinin kendi sistemine kayıtlısın. e devlete girip başvuru yapman lazım bir partiye üye olmak için. senin durumunda bir sorun olmaz zafer partiliyim demezsen anlamazlar bile. hiç bir yerde görüntülenemez.
  7. Eren Kurtuluş

Baştan Sona CNC Öğrenmek İstiyorum

Bu iş tamamen tecrübe gibi. Küçük makine ile büyük makine arasında ciddi fark olacaktır. Malzemeye hangi uç ile hangi devirde ne kadar hız ile yaklaşacağını bilsek yetiyor gibi (operatörlük kısmı). İşin çizim aşaması için webden autocad gibi programlar öğrenilebilir o iş daha basit. operatörlük...
  8. Eren Kurtuluş

aras kargo siparişi apartman dış kapı teslim diyor

aras, sürat, mng hep öyle yapıyor zaten. Hatırlamıyorum kata kadar çıktıklarını. Bazen zile bile basmıyor.
  9. Eren Kurtuluş

KYK Bursum var. Hiç ihtiyacım yok. Nasıl değerlendirebilirin?

Borsa faiz kararı ile düşüşe geçiyor yatırım ne kadar mantıklı bilemiyorum ama ben borsada duruyorum. Uzun vadede borsanın her zaman kazandıracağından eminim. Zaten borsa dediğin mülk gibi. Alındığında "eyvah düştü daha fazla zarar etmeden geri çekeyim" gibisinden takılmamak gerekir bence. Alıp...
  10. Eren Kurtuluş

20000Tl bütçe ile yapılabilecekler

faize yatır üniye kadar eline gelen tüm parayı da faize atmaya devam et. kazanırsan üni hayatında faizden gelen aylık gelirin aynı zamanda birikmiş paran olur, hiç yoktan iyidir.
  11. Eren Kurtuluş

Yeni iş yerinde E-Devlet şifremi istiyorlar

Verme e devletini ne demek e devlet şifresi? Ben vermezdim.
  12. Eren Kurtuluş

Karıncalardan nasıl kurtulurum

Zehir yerine karınca tebeşiri kullanırsan daha iyi bir çözüm olabilir. Zehirlenip ölen karıncalar bu sefer evin içerisinde kalacaklar. Karınca tebeşirini hayvanların çıktığı yere sürersen sorunun ortadan kalkacak. 200-300 karıncanın gezdiği evimi bu şekilde karıncadan arındırdım.
  13. Eren Kurtuluş

Arkadaşımın Hayatını Güzelleştirmek İstiyorum

Bence düzelmeye başlaması için dopamine ihtiyacı var. İnsanın mutsuz ve umutsuzken ayağa kalkması çok daha zor. Beraber eğlenin. Arkadaşınız eğlendikçe hayatın güzelliğinin farkına varacaktır. Yeni içecekler deneyin, lunaparklara gidin, korku evlerine gidin eğlenebildiğiniz kadar eğlenin.
  14. Eren Kurtuluş

Tuvaletimiz çok kötü kokuyor

Dostum büyü mü yapayım ne bekliyorsun anlamadım. Ürün bu alıp kullanırsan çözülebilir almazsan hiç çözülmez. Kusura bakmayın ama zaten dışkılayacağız diye yemek de mi yemeyelim? Banyo da yapmayalım? Arkadaşını ikna et al başka yapabileceğim bir şey yok.
  15. Eren Kurtuluş

Dilerseniz bu ürünü deneyin ne kadar işe yarar bilemem ama en iyi seçeneğiniz bu gibi duruyor. https://www.migros.com.tr/polisil-koku-giderici-hijyen-sprey-250-ml-p-1e0a72e
  16. Eren Kurtuluş

maalesef bu bütçeye o kokudan kurtulamazsınız :/ farklı bir önerim yok maalesef. Yerinizde olsam koku alıp elimdeki 45TL yi de çöpe atmazdım.
  17. Eren Kurtuluş

bütçe çok az febreze için para biriktirmenizi öneririm. kötü kokunun üzerine güzel koku sıkmak kötü kokuyu ortadan kaldırmaz. febreze gibi ürünler havadaki koku moleküllerini parçalayarak kötü kokuyu giderip güzel kokuyu bırakıyor...
  18. Eren Kurtuluş

İlk defa tüy dökücü kullanıcam sorucaklarım var

Dostum maymun gibiysen hassas ciltler için olanından alma. Şahsen bende yarısını aldı yarısını almadı ara tür gibi kaldım. Normal ciltler - erkek için olandan al (benim gibiysen).
  19. Eren Kurtuluş

İlk defa tüy dökücü kullanıcam sorucaklarım var

Üstünde zülfikar için kullanabilirsin yazıyorsa kullanırsın. Kullanma yazıyorsa sakın kullanma (bikini bölgesi zülfikarı kapsamaz).
Top Bottom