Zülfikar derken malum yeri kastediyorsan yakmıyor.Beyler bacak kol göğüs bide zülfikar için kullanıcam, hadi oraları geçtimde zülfikar ve ikiz arkadaşların üstüne sürersem yakarmı?
Veet Men almayı düşünüyorum.Üstünde zülfikar için kullanabilirsin yazıyorsa kullanırsın. Kullanma yazıyorsa sakın kullanma (bikini bölgesi zülfikarı kapsamaz).
Mikro organizma yazıcaktımda hatrı var ayıp olurdu.Zülfikar ve ikizler aynanda nasıl oluyo la transit misin abi
Dostum maymun gibiysen hassas ciltler için olanından alma. Şahsen bende yarısını aldı yarısını almadı ara tür gibi kaldım. Normal ciltler - erkek için olandan al (benim gibiysen).Veet Men almayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mikro organizma yazıcaktımda hatrı var ayıp olurdu.
Bende böyle bir problem olmadı. Markadan markaya değişiyor olabilir.Genital bölgede sakın kullanma ciddi tahriş olur orası için jilet kullan
Normal cilt reis, makine ile kestim ama tatmin olmadım çok uzatan bi tip değilim.Dostum maymun gibiysen hassas ciltler için olanından alma. Şahsen bende yarısını aldı yarısını almadı ara tür gibi kaldım. Normal ciltler - erkek için olandan al (benim gibiysen).
Ben en kalitesini kullandım bı ara çok ciddi tahriş oldu günlerce acidan kuvrandim resmen bende kol da ve göğüste de tahriş yapıyor muhtemelen cildim çok hassas bir tek bacakta hiçbir şey olmuyor askerden geleyim epilasyon a gidicem zaten en temiziBende böyle bir problem olmadı. Markadan markaya değişiyor olabilir.
Benim kullandığımda dediğim gibi bir şey olmadı. Bacak ve kol kıllarım kısa olduğu için mi bilmiyorum ama oralarda işe yaramadı. Olduğu gibi duruyor.Ben en kalitesini kullandım bı ara çok ciddi tahriş oldu günlerce acidan kuvrandim resmen bende kol da ve göğüste de tahriş yapıyor muhtemelen cildim çok hassas bir tek bacakta hiçbir şey olmuyor
Kısa olursa işe yaramıyor Ayn biraz uzaması lazım pürüzsüz cilt olması içinBenim kullandığımda dediğim gibi bir şey olmadı. Bacak ve kol kıllarım kısa olduğu için mi bilmiyorum ama oralarda işe yaramadı. Olduğu gibi duruyor.
Tamamdır. Teşekkürler.Kısa olursa işe yaramıyor Ayn biraz uzaması lazım pürüzsüz cilt olması için