Neler Yeni

Tuvaletimiz çok kötü kokuyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Okyanus Akdeniz
Troll konu
Arkadaşlar selam,biz evimizde 6 kişi kalıyoruz. Ev 1+0,ve 2 tane arkadaşımız odada ve ben dahil 4 kişi tuvalette yatıp kalkıyoruz,ve tuvaletimiz çok kötü kokuyor,45 TL bir bütçemiz var. 45 TL bütçe ile alınabilecek bir tuvalet kokusu öneriniz var mı?

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
bütçe çok az febreze için para biriktirmenizi öneririm. kötü kokunun üzerine güzel koku sıkmak kötü kokuyu ortadan kaldırmaz. febreze gibi ürünler havadaki koku moleküllerini parçalayarak kötü kokuyu giderip güzel kokuyu bırakıyor.

Bir sonraki şişe için paranızı biriktirene kadar kullanabilirsiniz hemen bitmiyor. bir kaç fıs sıkıp havalandırınca koku problemi çekmezsiniz. kendim bunu kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Okyanus Akdeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçe çok az febreze için para biriktirmenizi öneririm. kötü kokunun üzerine güzel koku sıkmak kötü kokuyu ortadan kaldırmaz. febreze gibi ürünler havadaki koku moleküllerini parçalayarak kötü kokuyu giderip güzel kokuyu bırakıyor.

Bir sonraki şişe için paranızı biriktirene kadar kullanabilirsiniz hemen bitmiyor. bir kaç fıs sıkıp havalandırınca koku problemi çekmezsiniz. kendim bunu kullanıyorum.
Hocam ev 2 aydır hiçbiryeri temizlenmiyor,ve tuvaletteki bok kokusu taaa odaya kadar gidiyor,ve biz o koku yüzünden yatamıyoruz,ve bu önerdiğiniz bizim için çok pahalı,bize daha ucuz bir öneriniz var mı?

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Hocam ev 2 aydır hiçbiryeri temizlenmiyor,ve tuvaletteki bok kokusu taaa odaya kadar gidiyor,ve biz o koku yüzünden yatamıyoruz,ve bu önerdiğiniz bizim için çok pahalı,bize daha ucuz bir öneriniz var mı?
maalesef bu bütçeye o kokudan kurtulamazsınız :/ farklı bir önerim yok maalesef. Yerinizde olsam koku alıp elimdeki 45TL yi de çöpe atmazdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Okyanus Akdeniz
maalesef bu bütçeye o kokudan kurtulamazsınız :/ farklı bir önerim yok maalesef. Yerinizde olsam koku alıp elimdeki 45TL yi de çöpe atmazdım.
Hocam biz o bok kokusundan dolayı hem ölüyoruz hemde rezil oluyoruz,koku dışarı gidiyor,yardımınıza ihtiyacımız var.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Hocam biz o bok kokusundan dolayı hem ölüyoruz hemde rezil oluyoruz,koku dışarı gidiyor,yardımınıza ihtiyacımız var.
Dilerseniz bu ürünü deneyin ne kadar işe yarar bilemem ama en iyi seçeneğiniz bu gibi duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Okyanus Akdeniz
Dilerseniz bu ürünü deneyin ne kadar işe yarar bilemem ama en iyi seçeneğiniz bu gibi duruyor.

Hocam arkadaşlarım alma diyor. Biz yine kokutucaz diyor,Hocam mahalle bok kokuyor bizim yüzümüzden. Yardım edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yardım edin.

Son düzenleme:

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Hocam arkadaşlarım alma diyor. Biz yine kokutucaz diyor,Hocam mahalle bok kokuyor bizim yüzümüzden. Yardım edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yardım edin.
Dostum büyü mü yapayım ne bekliyorsun anlamadım. Ürün bu alıp kullanırsan çözülebilir almazsan hiç çözülmez. Kusura bakmayın ama zaten dışkılayacağız diye yemek de mi yemeyelim? Banyo da yapmayalım? Arkadaşını ikna et al başka yapabileceğim bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Okyanus Akdeniz
Dostum büyü mü yapayım ne bekliyorsun anlamadım. Ürün bu alıp kullanırsan çözülebilir almazsan hiç çözülmez. Kusura bakmayın ama zaten dışkılayacağız diye yemek de mi yemeyelim? Banyo da yapmayalım? Arkadaşını ikna et al başka yapabileceğim bir şey yok.
Hocam alıcaz,ama ev sahibi bize kızıyor bok kokuyor diye.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam 6 kişi ortaya 20 lira koysanız alırsınız hayli hayli.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,799
Üyeler