Arama sonuçları: *

1. Lloydˢᵗᵉʳ

Zihinsel yorgunluğa İyi gelen şeyler

15-20 dakikalık powernap iyi gelir. Kahveden sonra yaparsanız enerji tazeler.
  2. Lloydˢᵗᵉʳ

Rock metal müzik önerir misiniz?

Benim listeyi bırakayım. https://music.youtube.com/playlist?list=PLzLvzC5bx8FrG4kmak2GEwzEItkf3EeUL&si=pj8AI_zAAKa27EtD Çoğunlukla metalcore parçalar.
  3. Lloydˢᵗᵉʳ

Dgs ile mühendisliğe geçmek mantıklı mı

Teknik Bilimler MYO. Fakülte üniversitenin ana kampüsünde, zaten bu yüzden tercih etmiştim. Kampüsün içinde kız ve erkek yurtları bulunuyor. Konumları fena değil, biraz yürüyorsun sadece. Kampüs gayet güzel bana göre, İzmir'de gezip gördüğüm birçok üniversiteden iyi diyebilirim. İlk sene 2...
  4. Lloydˢᵗᵉʳ

Celal Bayar bilgisayar programcılığı okudum. Bahsettiğim gibi proje ve staj dönemi olan hengameden DGS'ye kapak açmadan girdim ki az daha YBS ve mühendislikte istediğim bölümleri tutturuyordum. Tercih yaptığım üniversiteler de az çok düzgün eğitim sunan, kalibre yerlerdi. Yoksa doğuda falan...
  5. Lloydˢᵗᵉʳ

Gayet makul, yapılabilir. DGS kolay bir sınav. İstediğin/bulunduğun şehirdeki üniversiteler daha önce kontenjan açmış mı onu kontrol et yalnız. Geçiş yaptığında da muhtemelen birçok alttan dersin olacak ve yüksek ihtimal dönem uzatman gerekecek. 2. senende de bir sürü proje ve staj dönemi...
  6. Lloydˢᵗᵉʳ

Discord bağlantı gizli değil

VPN'le sorunsuz giriyorsun zaten. GoodByeDPI/+DNS ile de servis sağlayıcına bağlı, bende bu yöntemle yalnızca tarayıcıda açılıyor mesela.
  7. Lloydˢᵗᵉʳ

Farklı DNS ile denersin. Uzun zamandır Adguard'ın DNS'ini kullanıyorum, gayet güzel çalışıyor.
  8. Lloydˢᵗᵉʳ

Kullandığın DNS veya VPN ile alakalı olabilir belki. 1753632672 Şifrelenmiş bir DNS bağlantısı (tercihen DoH) veya Proton gibi güvenilir bir VPN kullandığından emin ol.
  9. Lloydˢᵗᵉʳ

Technopat Rezilliği! "İlk konuyu bizde açmak zorundasınız!"

Kendime yaptığım en büyük iyiliklerden biri zamanında o hastalıklı ortamı salmak oldu. Zaman geçtikçe de bunu daha iyi anlıyorum. Malum forum hakkında bir sürü kötü şey sayarım ancak konudaki mevzuyu ilk kez gördüm. Hayatımda "kural" adı altında daha aptalca bir şey ne gördüm ne de duydum.
  10. Lloydˢᵗᵉʳ

Bu forumda 80+ bronze vs. Nasıl alınır

https://forum.donanimarsivi.com/konu/rutbe-sistemimiz-hakkinda.1687/
  11. Lloydˢᵗᵉʳ

Kro keko dızo sorunu

Karşıyaka'ya da doluştular. Çok garip tipler. F/p şok cihazı çözmeyi düşünüyordum aynı sebepten.
  12. Lloydˢᵗᵉʳ

Bayramlasma merasimi 🍬

İyi bayramlar değerli üyeler.
  13. Lloydˢᵗᵉʳ

Beynimi nasıl sustururum?

Düşünmemeye çalışarak istenmeyen düşüncelere daha çok maruz kalırsın. Pembe Fili Düşünme kitabını okumanı tavsiye ederim. Obsesif düşünceler yaşantını etkileyecek noktaya geldiyse de terapi yolu gözüküyor demektir.
  14. Lloydˢᵗᵉʳ

75 KURUŞU HATIRLAYAN ?

Mandela etkisi bu olsa gerek.
  15. Lloydˢᵗᵉʳ

Hiçbir Şeyde Zevk Alamıyorum

Bu durumun bin türlü sebebi olabileceğinden nokta atışı tavsiye vermek pek mümkün değil. Ama çok fazla insanın yaşadığı dopamin aşırı uyarılmasından kaynaklı bir keyifsizlik ise biraz "detoks" yapıp bir şeylere ara vermek uzun vadede fayda sağlayabilir. Konu ile alakalı önerebileceğim videolar...
  16. Lloydˢᵗᵉʳ

Nasılsınız dostlar??

Derdini ailene, dostlarını değil de anca böyle forumlarda ya da para karşılığı terapiste anlatabileceğini bilmek bazen zor geliyor insana. Herkes kendi dünyasında yaşıyor; başkasının derdini, nasıl hissettiğini umursayan hiç kimse yok. Soruya gelecek olursak hayat ***** gibi gidiyor bu arada...
  17. Lloydˢᵗᵉʳ

Sapik olarak nitelendirilmekten korkuyorum

Bu tarz takıntıları kendi içinde çözümleyemiyorsan psikoloğa başvurmalısın. Akıl sağlığı yerinde olan hiç kimse onunla göz göze geldin diye sapık olduğunu düşünmez. Bunun tamamen mantıksız bir endişe olduğunu kanıksamaya çalışıp hatırlatabilirsin kendi kendine.
  18. Lloydˢᵗᵉʳ

Suriyedeki Olaylara Sessiz Kalan Tanrı Tanrı mıdır?

İyi-kötüyü seçme şansı verilmiş ve özgür iradeye sahip insanoğlunun kötülüğünden dolayı Tanrıyı suçlamayı ne zaman bırakacaksınız? Hani şu argüman akla mantığa uygun değil yani. Tanrıdan tam olarak nasıl bir müdahale bekleniyor mesela insanlar işkence gördüğü esnada?
  19. Lloydˢᵗᵉʳ

Evde oturarak para kazanma

Tam olarak evde oturuyor olmuyorsun yine ama Microtasking sitelerine bakabilirsin; Oneforma, Clickworker, Freecash vs. gibi.
  20. Lloydˢᵗᵉʳ

Kasım bitiyor İndirimler Gidiyoooorrr🥺

İndirimler bakımından en kötü Kasımdı herhalde geçirdiğimiz. Tam bir fiyaskoydu.
Geri