Neler Yeni

Kro keko dızo sorunu

turkey404

80+
Bugün konakta akşam saatlerinde iskelenin ordaydım abi heryer bu eniklerle dolu tahmin edebileceğiniz gibi hepsi potansiyel katil madde bağımlısı hırsız Allahsız sokak köpeklerinden farkı da yok bana göre. 12 yaşından 20 yaşına kadar tas kafalı elemanlarla dolu heryer bir olay oldu sanırım bunların başı ıslık fln çaldı işte gençler abartmıyorum 150 200 kişi toplandı bir olay olmadı ama olsa üzülmem bu eniklere gebertsinler birbirlerini bunlar aşağı lan malum hepsi kürt çingene ırkıçıyım lan ben bunlara. Toplatılması lazım bunların ne zaman kurtulucaz bunlardan fikri ve yorumu olanlar??

Son düzenleme:

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
İstanbul da aynı şekilde. Bir de yerlerinde durmuyorlar metro marmaray derken iyice virüs gibi yayıldılar.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Ege
Köpeklerle aynı sorun krolar

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Alperen Yılmaz
cebinde çakıyla gezicen mecbur bunların soyunu kurutmanın imkanı yok

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Lloyd
Karşıyaka'ya da doluştular. Çok garip tipler.
F/p şok cihazı çözmeyi düşünüyordum aynı sebepten.

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
...
Tek çözümü zaman ama zaman geçince de yok olmayacaklar sadece sayıları azalacak. Yani, kesin çözüm yok.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bugün konakta akşam saatlerinde iskelenin ordaydım abi heryer bu eniklerle dolu tahmin edebileceğiniz gibi hepsi potansiyel katil madde bağımlısı hırsız Allahsız sokak köpeklerinden farkı da yok bana göre. 12 yaşından 20 yaşına kadar tas kafalı elemanlarla dolu heryer bir olay oldu sanırım bunların başı ıslık fln çaldı işte gençler abartmıyorum 150 200 kişi toplandı bir olay olmadı ama olsa üzülmem bu eniklere gebertsinler birbirlerini bunlar aşağı lan malum hepsi kürt çingene ırkıçıyım lan ben bunlara. Toplatılması lazım bunların ne zaman kurtulucaz bunlardan fikri ve yorumu olanlar??
Ankaradayım ve aynı sorun var.
Ben Keko spawn noktalarının birinde yaşıyorum gene iyi bence.
eskiden köydü , sonra adam vurma yaralama en son sadece bu kekolar kaldı.
tek kekolar gitse net yaşanacak yer ama malesef

Clayz

80+ Silver
uyutulsunlar ımza verelım arkadaslara :D

Lumi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Lumi
Hepsinin kürt ve çingene olduğunu nereden biliyorsun ki? Irkı alnında mı yazıyor?

Lumi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Lumi
Bence sizde az buçuk görüyorsunuzdur ne olduklarını hepsi olmasada kesinlikle çoğu.
Abi "bir kısmı böyle, şöyle" diyebilirsin, hani ama bence tüm ırkı aynı kefeye koymak çok saçma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,838
Üyeler
171,105
Son üye
saatseverinsan
Top Bottom