Neler Yeni

Kro keko dızo sorunu

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
hocam her il, her semt dolu malesef ama bazen işe yarayabili-

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Tekin Ayber
Yav siz önce her medeni insan gibi kendinize bir bakın, sonra başkalarını eleştirin... Kürt mürt veya çingene... En azından kötü alışkanlıklara kurban gitmemiş olabilirler (özellikle konu sahibi öncelikle kendi derdine yansın)

İnsanları ırklarına, meşreplerine göre sınıflandırmak ahmaklıktır.

nazli242

80+
Bugün konakta akşam saatlerinde iskelenin ordaydım abi heryer bu eniklerle dolu tahmin edebileceğiniz gibi hepsi potansiyel katil madde bağımlısı hırsız Allahsız sokak köpeklerinden farkı da yok bana göre. 12 yaşından 20 yaşına kadar tas kafalı elemanlarla dolu heryer bir olay oldu sanırım bunların başı ıslık fln çaldı işte gençler abartmıyorum 150 200 kişi toplandı bir olay olmadı ama olsa üzülmem bu eniklere gebertsinler birbirlerini bunlar aşağı lan malum hepsi kürt çingene ırkıçıyım lan ben bunlara. Toplatılması lazım bunların ne zaman kurtulucaz bunlardan fikri ve yorumu olanlar??
Sokakların kalitesini bunlar düşürüyor işte her yerdeler bunlar. anneleri babaları adam akıllı eğitim sağlamıyor, umurlarında değil salıyorlar sokağa, sokakta ufak bir mevzu çıksın en az bak en az 20 kişi oraya geliyor ne yapacağını şaşırıyor insan, zaten boş da gezmiyolar hepsinde bir bıç*k var birisi bir saplasa yok yere anan baban üzülecek... hatta geçenlerde kadıköyde bitpazarında bir genç bu şekilde hayatını kaybetti.. çocuk 3 dil biliyor, çok güzel eğitilmiş ve türkiyeye katkı sağlayacak bir genç fakat bu dızolar yüzünden hayatını kaybetti çok üzülüyorum çok....

he bu dızolardan kurtulma konusunda da hiç bir çare yok maalesef. eğer cahil insanlar bu kadar fazla üremeye devam etmez ve yaptığı çocuğa adam akıllı eğitim verirse sonraki nesiller dışarıda daha rahat gezebilir. Ama bizim için kurtulmanın imkansız olduğunu
düşünüyorum...

Son düzenleme:

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Tekin Ayber
İnsanlar yaptıkları ile kınanır, davranışları veya yanlış,hatalı, eksik yönleri ile konuşulur... Kim ki başkalarını sadece ama sadece ırk, meşreb veya inancı nedeniyle kınar ya da kibir ile küçük görürse o daha kötüsünü yapmıştır veya daha aşağılıktır. Sert ama gerçek bir olgudur bu, bununla ilgili çokça deyim ve atasözü de vardır zaten.

turkey404

80+
Yav siz önce her medeni insan gibi kendinize bir bakın, sonra başkalarını eleştirin... Kürt mürt veya çingene... En azından kötü alışkanlıklara kurban gitmemiş olabilirler (özellikle konu sahibi öncelikle kendi derdine yansın)

İnsanları ırklarına, meşreplerine göre sınıflandırmak ahmaklıktır.
Tamam haklısınız ergence olmuş olabilir ırk belirtmem ama öfkeliyiz ve durumun farkındayız dürüst olun genellikle bu işleri yapan insanların fenotipi konuşması geldiği bölge neden çok benzer ayrıca benim durumla ne alakası var.

nazli242

80+
Bugün konakta akşam saatlerinde iskelenin ordaydım abi heryer bu eniklerle dolu tahmin edebileceğiniz gibi hepsi potansiyel katil madde bağımlısı hırsız Allahsız sokak köpeklerinden farkı da yok bana göre. 12 yaşından 20 yaşına kadar tas kafalı elemanlarla dolu heryer bir olay oldu sanırım bunların başı ıslık fln çaldı işte gençler abartmıyorum 150 200 kişi toplandı bir olay olmadı ama olsa üzülmem bu eniklere gebertsinler birbirlerini bunlar aşağı lan malum hepsi kürt çingene ırkıçıyım lan ben bunlara. Toplatılması lazım bunların ne zaman kurtulucaz bunlardan fikri ve yorumu olanlar??
.

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Tekin Ayber
Tamam haklısınız ergence olmuş olabilir ırk belirtmem ama öfkeliyiz ve durumun farkındayız dürüst olun genellikle bu işleri yapan insanların fenotipi konuşması geldiği bölge neden çok benzer ayrıca benim durumla ne alakası var.
Benim demek istediğim, o tür insanları eleştirir iken daha çok hal ve hareketlerini esas alarak eleştirmek gereğidir. Mesela cahil, kibirli, saldırgan, boş beleş kürtler veya çingenler gibi... Ama o bile kaba kaçar çünkü bu tür insanların hangi ırkta çok olduğunu biz bilemeyiz doğrusu, herkes kendi içini daha iyi bilir.

Hem senin beğenip de ettiğin haltı uyguladığın kadın çok mu düzgün idi, dürüst veya temiz miydi, daha mı suçsuz du vs vs..? Veya sen daha mı iyi birisisin (bunu kendini sorgulaman gerektiği için yazıyorum yoksa kimseyi yargılama hakkına ben de sahip değilim)

nazli242

80+
Benim demek istediğim, o tür insanları eleştirir iken daha çok hal ve hareketlerini esas alarak eleştirmek gereğidir. Mesela cahil, kibirli, saldırgan, boş beleş kürtler veya çingenler gibi... Ama o bile kaba kaçar çünkü bu tür insanların hangi ırkta çok olduğunu biz bilemeyiz doğrusu, herkes kendi içini daha iyi bilir.

Hem senin beğenip de ettiğin haltı uyguladığın kadın çok mu düzgün idi, dürüst veya temiz miydi, daha mı suçsuz du vs vs..? Veya sen daha mı iyi birisisin (bunu kendini sorgulaman gerektiği için yazıyorum yoksa kimseyi yargılama hakkına ben de sahip değilim)
bro sen ne anlatıyon tam olarak

Top Bottom