Kro keko dızo sorunu

turkey404

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
73
Bugün konakta akşam saatlerinde iskelenin ordaydım abi heryer bu eniklerle dolu tahmin edebileceğiniz gibi hepsi potansiyel katil madde bağımlısı hırsız Allahsız sokak köpeklerinden farkı da yok bana göre. 12 yaşından 20 yaşına kadar tas kafalı elemanlarla dolu heryer bir olay oldu sanırım bunların başı ıslık fln çaldı işte gençler abartmıyorum 150 200 kişi toplandı bir olay olmadı ama olsa üzülmem bu eniklere gebertsinler birbirlerini bunlar aşağı lan malum hepsi kürt çingene ırkıçıyım lan ben bunlara. Toplatılması lazım bunların ne zaman kurtulucaz bunlardan fikri ve yorumu olanlar??

Son düzenleme:
İstanbul da aynı şekilde. Bir de yerlerinde durmuyorlar metro marmaray derken iyice virüs gibi yayıldılar.

cebinde çakıyla gezicen mecbur bunların soyunu kurutmanın imkanı yok

Karşıyaka'ya da doluştular. Çok garip tipler.
F/p şok cihazı çözmeyi düşünüyordum aynı sebepten.

Tek çözümü zaman ama zaman geçince de yok olmayacaklar sadece sayıları azalacak. Yani, kesin çözüm yok.

Bugün konakta akşam saatlerinde iskelenin ordaydım abi heryer bu eniklerle dolu tahmin edebileceğiniz gibi hepsi potansiyel katil madde bağımlısı hırsız Allahsız sokak köpeklerinden farkı da yok bana göre. 12 yaşından 20 yaşına kadar tas kafalı elemanlarla dolu heryer bir olay oldu sanırım bunların başı ıslık fln çaldı işte gençler abartmıyorum 150 200 kişi toplandı bir olay olmadı ama olsa üzülmem bu eniklere gebertsinler birbirlerini bunlar aşağı lan malum hepsi kürt çingene ırkıçıyım lan ben bunlara. Toplatılması lazım bunların ne zaman kurtulucaz bunlardan fikri ve yorumu olanlar??
Ankaradayım ve aynı sorun var.
Ben Keko spawn noktalarının birinde yaşıyorum gene iyi bence.
eskiden köydü , sonra adam vurma yaralama en son sadece bu kekolar kaldı.
tek kekolar gitse net yaşanacak yer ama malesef

uyutulsunlar ımza verelım arkadaslara :D

Hepsinin kürt ve çingene olduğunu nereden biliyorsun ki? Irkı alnında mı yazıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,640
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla
Geri