Nasılsınız dostlar??

D3atlY

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
149
hayat nasıl gidiyor nasılsınız belki soranınız yoktur dertlerinizi paylaşında dertleşelim dostlar

hayat nasıl gidiyor nasılsınız belki soranınız yoktur dertlerinizi paylaşında dertleşelim dostlar
Yks mezunuyum , arkadaş çevresi yok, akşama kadar evdeyim,Max market için dışarı çıkıyorum arada çarşı vs geziyorum,ders çalışıyorum, bomboş kısacası

Yks mezunuyum , arkadaş çevresi yok, akşama kadar evdeyim,Max market için dışarı çıkıyorum arada çarşı vs geziyorum,ders çalışıyorum, bomboş kısacası
aynısı bende de var ayda 1 kere ay başında avm'ye giderim okuldan eve evden okula D:

İç sıkıntım var, ne yaparsam yapayım pek zevk alamıyor ve çok çabuk sıkılıyorum. Bu yaşıma geldim ve yeteneğim de yok. En basit şeyleri bile beceremiyorum. Seneye işe gireceğim ama düzelir miyim bilmiyorum.

İç sıkıntım var, ne yaparsam yapayım pek zevk alamıyor ve çok çabuk sıkılıyorum. Bu yaşıma geldim ve yeteneğim de yok. En basit şeyleri bile beceremiyorum. Seneye işe gireceğim ama düzelir miyim bilmiyorum.
umarım düzelirsin

aynısı bende de var ayda 1 kere ay başında avm'ye giderim okuldan eve evden okula D:
Beni asıl üzen şey dost dediğim kişilerin bırakıp gitmesi, önümüze bakacaz

Hasta olacak gibiyim bugün tam da lafını yapıyordum 1aydır hasta değilim diye

Dershane → iş → yat → dershane → iş → yat → dershane → iş → yat diye gidiyor nereye kadar giderse

Derdini ailene, dostlarını değil de anca böyle forumlarda ya da para karşılığı terapiste anlatabileceğini bilmek bazen zor geliyor insana. Herkes kendi dünyasında yaşıyor; başkasının derdini, nasıl hissettiğini umursayan hiç kimse yok.

Soruya gelecek olursak hayat ***** gibi gidiyor bu arada, her şey normal yani :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,169
Üyeler
174,317
Son üye
mercedeskadir
Geri