Arama sonuçları: *

1. S

Fuzul evden Araba kredisi

Para nasıl içeride eriyor ve gecikme yapmazsak zararlı çıkar mıyız ?
  2. S

Sandalet önerisi lazım

Dockers markasına bakabilirsin zaten sandalet için çok seçenek yok. Bu biraz daha kapalı diğer modellere göre. Ayakkabı gibi olduğu için her yere giyilir sırıtmaz. Çok ferah değil ama ayakkabı giymektense bunu giymek daha iyi. Bunu özellikle denize giderken giyiyorum tabanı ayakkabıyla bir...
  3. S

Torna atölyesi nasıl açabiliriz

Müşteri bulmadan atölye açmanı tavsiye etmem. Kendi işini yapmak cazip görünüyor ama bir sürü uğraşı var. Yeni bir tezgah alman lazım fiyatlar uçuk. Kör topal kara tezgah alsan bile 100 bin den aşağı bulabilirsen ne ala. Takım taklavat lazım ucuydu kateriydi derken 50 bin de oraya gider. Bu...
  4. S

Amazon talep edilmeyen paketlerin paleti doğrumu

Kesinlikle yalan.
  5. S

Chatgpt göre 100 yıl sonra türkiye

Arabalar hala uçmuyor !
  6. S

Türklere döve döve öğretilmesi gereken şeyler

Hiç bir şeyi zorla yaptırmamayı zorla yaparak mı öğreteceksin ? Bütün insanların öğrenmesi gereken tek şey Empati. Eğer bir şey yaparken acaba ben bunu yaptığımda biri zarar görür mü diye 10 saniye düşünsek bir çok açıdan gelişiriz.
  7. S

CNC eğitimi ve CNC mesleği ne kadar zordur?

Büyük yerler sorumluluk vermez sök tak yaptırır ona görede az maaş verir. İş öğrenemezsin. Küçük yerlerde her boku üstüne yıkar dolgun maaş gösterir ama verirmi meçhul. İşinde usta olursun. Bence ilanlardan daha çok kendin sanayi bölgesinde tek tek fabrikaları gezip sor. Öğrenmek istediğini...
  8. S

Zengin olmanin Kesin yolu (%100 garantili)

Biz bu yolları senden öğrenecek değiliz !
  9. S

BİMCELL pişmanlıktır

Turkcell de bile bu kazığı zamanında çok yedim. Bence bu durma özelliğini yapabilen firma yok kendin kontrol edeceksin. Bimcell i yıllarca kullandım saçma sapan 3 ayda bir fiyat artışı olmasa kullanmaya devam ederdim ama bu enflasyon bizi faturalı kullanmaya mecbur bırakıyor. Turkcell de çekim...
  10. S

Donanım Arşivi forumunda yardımsızlık

Vatandan pc alacam diyorum 'Alma' diyor. Almam lazım diyorum 'sebebini söyle' diyor. Boşver sebebini önerin varmı diyorum 'vatandan alma' diyor. Bu pc alacam özelleştirmelerden hangisini yapayım diyorum yine 'alma' diyor. Tamam önerin varmı diyorum '2 hafta önce bu fiyata bu vardı' diyor. E...
  11. S

40 bin mahlık powerbank önerisi

Anker 20000 15w Anker 20000 18w Bu 2 modeli takip edebilirsin 15w 18w arası çol farketmez ama çift çıkış falan belki işine yarar. Bunlarda hafif değildir elindeki telefonun 2 katı ağırlık gibi düşün.
  12. S

40 bin mahlık powerbank önerisi

40 bin lik powerbank aşırı büyük , kalın ve ağır olur ne elde ne cepte taşınır ancak sırt çantasında taşınır. Fiyatları da çok aşırı pahalı olur. Bir telefon için o kadar büyük powerbank almak pek mantıklı olmaz. 20 bin lik powerbank bile kolay kolay elde taşınabilir cinsten olmuyor o bile cepte...
  13. S

(2+3*5-5)%10 cevabı nedir ?

(2+3*5-5)%10=1.2 ChatGPT: (2+3×5−5)%10 ifadesinin sonucu tam olarak 2'dir, 1.2 değildir. İşlemi adım adım inceleyelim: 3×5=153 \times 5 = 153×5=15 2+15−5=122 + 15 - 5 = 122+15−5=12 12%10=212 \% 10 = 212%10=2 Bu nedenle doğru sonuç 2'dir, 1.2 olamaz. 12 % 10 işleminin sonucu 2'dir. Çünkü mod...
  14. S

(2+3*5-5)%10 cevabı nedir ?

Matematiğim iyi değil ama 12 nin %10 u 1.2 etmiyor mu ? Başka türlü çözülüyorsa bilmem. 1729366518 % olan yeri yapay zeka neden mod olarak algılamış ?
  15. S

Sıcak fırsatlar bölümü işportacı veya pazarlamacı konularına benziyor?

https://www.hepsiburada.com/link-gelir Sence bu gibi getirileri olmasa bu kadar çok konu olur mu ? Ha sıcak fırsatlar bana göre güzel bir alan ancak artık iyice suyu çıkmaya başladı. Vergisini söylemeden konu açanlar , İndirim var mı yok mu bilmeden sırf sitede %1 indirimi görüp konu açanlar...
  16. S

Teknofest 2024 Kötü?

İstanbul havalimanında olana gitmiştim çok hoşuma gitmişti. Hiç dediğin gibi reklam panoları yada müzik yoktu. Dron ve elektrikli araba yarışları vardı. Özellikle tek tek standları gezip yapan öğrencilerle tek tek muhabbet etmiştim zaten günümün çoğu orda geçti. 1 tane bile üf diyen öğrenci...
  17. S

Flash Bellek Önerisi 400 TL 128 GB

Sandisk Bayadır kullanıyorum sorun çıkarmadı hiç. Ucu içine girdiği için taşıması kolay oluyor.
  18. S

ANKET - En İyi Diş Macunu (Sensodyn⚔️Paradontax⚔️Colgate⚔️Signal)

Florür içermeyen diş macunları tam olarak işe yaramıyor diye bir çok haber ve araştırma çıktı. Bu marka da florür içermiyor bildiğim kadarıyla. Birde bu misvaklı diş macunlarının başka markalarını denemiştim çok kötü tatlarıyor oluyor.
  19. S

Boykot Ürün Almadan Yaşamak Mümkünmü ?

Boykotu mümkün olan bütün yerli olmayan markalara karşı uygulamak gerekli aslında. Alternatifi olan yerli markaları tercih etmek bu ülkeye yarar sağlar. Şöyle bir şey var kola içmek tamamen zararlı marka fark etmiyor. O yüzden ilk önce kendi vücudumuza direkt zarar veren maddeleri hayatımızdan...
  20. S

sigara tavsiyesi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/sigaraya-zam-geliyor.991353/#post-8954441 Tavsiye olarakta kendi sağlığın ve bizim sağlığımız için İÇME.
Top Bottom