aynen sagolasincezan bitmiş
reis kiral adam su ulkede karisina seni saraylarda yasatacam diyip sözunde duran tek insan
Biz bu yolları senden öğrenecek değiliz !
her seyin bi zamani var hocam o yontem eskidi biraz yenisini cikarayim dedimKardeşim hani dilencilere tuttuğun altın olsun dedirtip bir şeyleri hemen tutuyorduk?
konu dısına bakıyodum nıye her yeri bürüdün kral ahahahher seyin bi zamani var hocam o yontem eskidi biraz yenisini cikarayim dedim
ya banlandim bilion 1 ay banlamislar bi eleman var banlamis beni kayip balik nemokonu dısına bakıyodum nıye her yeri bürüdün kral ahahah
mazot yapımını denerken nenemın yuzune fırladı ama davada gorusuruzya banlandim bilion 1 ay banlamislar bi eleman var banlamis beni kayip balik nemo
banim acildi simdi bende butun eski konulari falan herseyi up yaptim insanlar yararlansin diye
hocam milletvekili tanidigim var isterseniz dava falan bu tarz yontemlere basvurmayalim sonu sikintili olabilir silivri falan simdi dolmus bidemazot yapımını denerken nenemın yuzune fırladı ama davada gorusuruz
kedim yazmıs cok pardonhocam milletvekili tanidigim var isterseniz dava falan bu tarz yontemlere basvurmayalim sonu sikintili olabilir silivri falan simdi dolmus bide
kediniz koministmikedim yazmıs cok pardon
kendısıyle herhangı bır dil uzerınden ıletısım kuramıyoruz ama tavır ve hallerınden oyle gıbı gozukuyor ben 500gr tavuk yıyıyorsam o 80gr tavuk yemeyı reddedıyorkediniz koministmi
allah komınıstlerın iki yakasini bir araya getirmesinkendısıyle herhangı bır dil uzerınden ıletısım kuramıyoruz ama tavır ve hallerınden oyle gıbı gozukuyor ben 500gr tavuk yıyıyorsam o 80gr tavuk yemeyı reddedıyor