Neler Yeni

Donanım Arşivi forumunda yardımsızlık

penthaL

80+

Arkadaşlar biliyorum büyük çoğunluğunuz iyi niyetlidir hepinizi seviyorum fakat linkteki konuyu açarken gerçekten çok yardıma ihtiyacım vardı ama herkes yardım etmek yerine "ben şu kadara aldım, ben bu kadara aldım" vs. yazdı. Bir şekilde sorunu hallettim ürünü aynı fiyata getirdim fakat bu forumdaki konular üzerinden fayda sağlıyorsunuz, birileri sorun yaşarken de lütfen umursamaz olmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık

Arkadaşlar biliyorum büyük çoğunluğunuz iyi niyetlidir hepinizi seviyorum fakat linkteki konuyu açarken gerçekten çok yardıma ihtiyacım vardı ama herkes yardım etmek yerine "ben şu kadara aldım, ben bu kadara aldım" vs. yazdı. Bir şekilde sorunu hallettim ürünü aynı fiyata getirdim fakat bu forumdaki konular üzerinden fayda sağlıyorsunuz, birileri sorun yaşarken de lütfen umursamaz olmayın.
Ben daha 2 gün önce geldim hatta 3 genelde ilgi çeken konulara yanıt verilirken bir sorun gördüğümde sadece bilen insanlar cevap vermeye çalışıyor yoksa kimse cevap vermiyor sanırım forumda bilgili insan sayısı az

Mahmut Yılmaz

80+ Silver

buradaki bilgili kişilerin çoğu artık işinde gücünde. kalanlar çoluk çocuk umursamazlıktan değil de bilgisizlikten diyelim

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
buradaki bilgili kişilerin çoğu artık işinde gücünde. kalanlar çoluk çocuk umursamazlıktan değil de bilgisizlikten diyelim
Hocam forum kültürü de yok. Sorun yaşayan öncelikle daha önceden benim gibi aynı hatayı alan var mı diye bakmıyor veya ürün alacaksa şunları alacağım bu fiyata mantıklı mı diye konu açmıyor direk önerin alayım diye düşünüyor. Forumdaki arama butonu çok gereksiz bence.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Sinan
Vatandan pc alacam diyorum 'Alma' diyor.
Almam lazım diyorum 'sebebini söyle' diyor.
Boşver sebebini önerin varmı diyorum 'vatandan alma' diyor.

Bu pc alacam özelleştirmelerden hangisini yapayım diyorum yine 'alma' diyor.
Tamam önerin varmı diyorum '2 hafta önce bu fiyata bu vardı' diyor.
E şimdi almam lazım diyorum 'alma' diyor.

Şu kısır döngüden kurtulabilsek baya bir şeyler olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,990
Üyeler
164,081
Son üye
unalyesilyurt