Neler Yeni

BİMCELL pişmanlıktır

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
muhammed samet
Arkadaşlar ben internetim bitiginden habersizdim bitti diye de SMS gelmedi ve 100mb kullanmışım 100 MB için benden 225tl kesti bundan haberim BİMCELL bakiyeniz bittmek üzere diye mesaj geldiğinde anladım iğrenç bir operetor canlı destek de yok

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Arkadaşlar ben internetim bitiginden habersizdim bitti diye de SMS gelmedi ve 100mb kullanmışım 100 MB için benden 225tl kesti bundan haberim BİMCELL bakiyeniz bittmek üzere diye mesaj geldiğinde anladım iğrenç bir operetor canlı destek de yok
Malum partinin markalarına para kazandırmayın gidin alışverişinizi esnaftan yapın öperatörünüzü de kaliteli olanlardan seçin hocam

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
muhammed samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turkcell akıllı fatura var. Ücretsiz.
Ondeden Turkcell kullanıyordum daha sonra bimcelle geçtim daha Turkcell'de geçmeye niyetim yok millet vekili olayından sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malum partinin markalarına para kazandırmayın gidin alışverişinizi esnaftan yapın öperatörünüzü de kaliteli olanlardan seçin hocam
Hocam esnaf kazık satıyor zaten marketinden pek alışveriş yapmıyorum operotor kaliteli Türkiye de var mı ki

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Ondeden Turkcell kullanıyordum daha sonra bimcelle geçtim daha Turkcell'de geçmeye niyetim yok millet vekili olayından sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam esnaf kazık satıyor zaten marketinden pek alışveriş yapmıyorum operotor kaliteli Türkiye de var mı ki
Knk ben turkcell kullanıyorum aşırı fahiş ama boş mevzularla uğraştırmıyor
Ama netgsm e geçmeyi düşünüyorum biraz daha araştırıp çünkü forumda tavsiye ediliyor baya

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
muhammed samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk ben turkcell kullanıyorum aşırı fahiş ama boş mevzularla uğraştırmıyor
Ama netgsm e geçmeyi düşünüyorum biraz daha araştırıp çünkü forumda tavsiye ediliyor baya
Bende geçiş yapacam ama kararsızım

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Sinan
Turkcell de bile bu kazığı zamanında çok yedim. Bence bu durma özelliğini yapabilen firma yok kendin kontrol edeceksin.
Bimcell i yıllarca kullandım saçma sapan 3 ayda bir fiyat artışı olmasa kullanmaya devam ederdim ama bu enflasyon bizi faturalı kullanmaya mecbur bırakıyor. Turkcell de çekim kalitesi bulunduğum yerdeki en iyi firma olduğu için mecburen kullanıyorum.
Topunun köküne kibrit suyu döküp yok etmek lazım birbirlerinden farkları yok.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
BİM'in kendisi düzgün mü ki hattı düzgün olsun. Bu ekonomide kontörlü hat kullanılmaz faturalı en sağlıklısı

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Tekin Ayber
Bimcell de kullndım Turkcell de :) Bimcell tam bir sahtekarlık abidesi, asla bir daha geri dönmem ...

Turkcell kullanıyorum, ben zamanında ucuz bir tarife ile karşılaşmıştım ve hala o tarifeyi kullanabiliyorum :) Turkcell şuan benim için rakipsiz, zaten mh ile bir kez olsun sıkıntı yaşamadım. bimcell mh yok ki, bi küfretmedikleri kalıyor :D

Aslında ben tırt telekom menşeili hiç bir hizmetten hayır geleceğini düşünmüyorum :rolleyes:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,977
Üyeler
164,075
Son üye
XeKenan
Top Bottom