Arama sonuçları: *

1. Yasin Çelik

1.000.000.000$ dolarınız olsa nereye saklarsınız?

İsviçre bankalarına yatırılabilir. Hem kimse nereden geldiğini sormuyor, hem de aşırı güvencelere sahip.
  2. Yasin Çelik

Whatsapp silinen mesajlar mahkemede sorun çıkarır mı?

İkiniz de veri gizliliğini ihlal ettiğiniz için yanarsınız. Bu yüzden dava açamaz. 😄
  3. Yasin Çelik

Whatsapp silinen mesajlar mahkemede sorun çıkarır mı?

Dava etmez, etse de bir şey çıkmaz rahat ol. Silinen mesajlar da görünüyor zaten.
  4. Yasin Çelik

Aklından Geçeni Söyle

Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor Onlardan kalbime sevda geçmiyor Ben yordum ruhumu biraz da sen yor Çünkü bence şimdi herkes gibisin Yolunu beklerken daha dün gece Kaçıyorum bugün senden gizlice Kalbime baktım da işte iyice Anladım ki sen de herkes gibisin Büsbütün unuttum seni eminim Maziye...
  5. Yasin Çelik

Foruma Veda(Ayrılıyorum)

Olm burası işyeri değil ki başladım - bıraktım yapasın? Üye olursun, ister yazar ister yazmazsın. Kaldı ki senin varlığından bile haberdar değil kimse, bize ne ayrılmandan? Şunu 20-30k mesajı olan biri yazsa belki bir nebze anlamlı olur ama o bile saçma.
  6. Yasin Çelik

Sobaya Tabanca mermisi atarsak ne olur

Lan yapma manyak mısın, ateş alır o mermi beynini falan deler sakatlık çıkarma durduk yere.
  7. Yasin Çelik

Sobaya Tabanca mermisi atarsak ne olur

Yapmazsan adam değilsin
  8. Yasin Çelik

kıza ilk mesaj ne atılır

Kanka kız seni beğendiyse ne yazarsan yaz olumlu dönüş yapar zaten takma sen bildiğin gibi konuş. Bir de hemen açılma, date teklifi yapmak için harika bir zaman.
  9. Yasin Çelik

Uyap'tan gelen mesaj

Bir avukata danışmadan uzlaşma görüşmesi yapmayın. Avukatınız olayın oluş şekline ve geçen zamana göre zararınızı en iyi şekilde nasıl tazmin edeceğinizin bilgisini verecektir.
  10. Yasin Çelik

Parkta otururken sivil polis ceza yazacağını söyledi?

Çocuk parkında alkol, sigara tüketmediğiniz ve kimseyi rahatsız etmediğiniz sürece bulunabilirsiniz. Polis güvenlik amaçlı kontrol etmek istemiş olabilir, hakkıdır. Ancak durduk yere size karşı ceza yazmak, parktan çıkarmak gibi bir eylemi olamaz.
  11. Yasin Çelik

130 TL tıraş ücreti normal mi?

Hocam İstanbuldaysa mekan ismi verir misin, bu tarz iyi bir yere ihtiyacım var kaç tane kuaför gezdim düzgün birini bulamadım.
  12. Yasin Çelik

10+ Yıllık Arkadaşları Engelledim (BARIŞTIK)

2 yıl boyunca gülerek karşılayıp sonra bir anda alınmanız çok tuhaf, rahatsız oluyorsanız en başından bunu belirtmeliydiniz. Arkadaşlarınız hatalı evet ama sizin hata payınız da çok yüksek.
  13. Yasin Çelik

(3. Sezon)DA Forum - Okul Konusu

Daha 20 gün var yatışa devam :D
  14. Yasin Çelik

Forumda toplu ban affı geldi

Evine hoşgeldin dayı.
  15. Yasin Çelik

Tüketici Hakem Heyeti nasıl işliyor?

Bu link üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz: https://tuketicisikayeti.ticaret.gov.tr/Tuketici/SikayetBasvuru Süreç eskiden çok yavaştı ancak artık daha hızlı ilerliyormuş. Siz başvurunuzu yaptıktan belli bir süre sonra tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bahsi geçen konuda zaten haklı durumdasınız...
  16. Yasin Çelik

2 Milyon Türk Lirasına yatırım veya kazançlı iş önerisi.

Kimliğini gizli tut yiğidim, duruşun çakalları sevindiriyor
  17. Yasin Çelik

Aranızda avukatlar bakabilirmi önemli

Gözardı edebilirsiniz, Whatsapp'dan bu şekilde bir bildiri olamaz. Eğer gerçek olsa dosyalar adınıza özel düzenlenmiş olur ve adresinize tebligat gelir. En yakın karakola giderek şikayetçi olmanızı öneririm. Dolandırıcı bunlar, biraz bir şey yazsanız muhtemelen hesap numarası falan atıp para...
  18. Yasin Çelik

discord

İnternetten dava açmak mı? Davayı da zoom üzerinden görürsünüz artık. :D
  19. Yasin Çelik

arapça bilen biri var mı

Rica ederim, başka bir çeviriye ihtiyacın olursa mobilde "Tevakku" uygulaması işini görecektir. Sınavda başarılarr
  20. Yasin Çelik

arapça bilen biri var mı

Ne yorması, rica ederim. "Saat beşi on geçiyor" yazıyor burada da. Başka varsa at kanka ona da bakayım yatacağım birazdan, uyandığımda sınavdan çıkmış olabilirsin. :D
Top Bottom