Arama sonuçları: *

1. kyloitch

Tavandan yatağıma su damlıyor geçici çözümü nedir?(acil)

hacı uyumadıysan bu geceliğine yatağını sağa sola nerde boşluk varsa oraya çek yerinden oynat öyle yat sabah düşünürsün oynatamıyosan döşeği at yere yerde yat anasini satiyim
  2. kyloitch

Dolap hesabım kapatıldı ve geri açılmıyor

Başın ağrır biraz evet Trendyol müşteri hizmetlerine bağlan şikayetvar'da şikayet oluştur falan biraz uğraşacaksın
  3. kyloitch

Mangal Yapıyor Musunuz

İnşallah ilerde nasip olur
  4. kyloitch

Mangal Yapıyor Musunuz

Arkadaşım yok olsa yapardım çok seviyorum öyle şeyleri
  5. kyloitch

Allah neden eşit davranmıyor?

dostum senin bakış açın yanlış dine. aslında oturup düşünsen şunların çok basit sorular olduğunu fark edersin ama yanlış açıdan düşündüğünden fark edemiyorsun. ayrıca şunu da belirteyim, kafana takılan sorular senin dinden çıkmana sebep değil. 999 tane kapının 1 tanesi kapalı diye o kapılardan...
  6. kyloitch

.

Etrafı çeksene dost
  7. kyloitch

Ehliyet sınavı için öneri

Hiç öyle şeylere gerek yok. Eğer ilkokul mezunu değilsen rahatlıkla geçebilirsin. Sadece şu kanalın videolarını otur izle, yeterli. Zaten sana bir kitapçık veriyorlar ehliyete yazıldığında, biraz da ona bakarsın. Yazılı sınav çok basit.
  8. kyloitch

Beyler taktik verebilir misiniz?

Engelle dost. O tip bir kızdan sana hayır gelmez. Sana bakıcam diyen başkalarına da bakıcam demiştir.
  9. kyloitch

6 Yıllık arkadaşıma açıldım ve red yedim

Erkekten ve kızdan arkadaş olmayacağının canlı kanlı örneğisin. Betalıktan vazgeç. Yazdığın şeylere bak. Elin kızına bakıp ağlıyorsun. Kendini nasıl bir hale düşürdüğünün farkına var. Unutmam lazım falan yazmışsın öyle bir şey yok hafıza sildirme diye bir şey olmadığına göre unutmak diye bir şey...
  10. kyloitch

Dovüş sporlarına ne ile başlamalıyım

Kickbox
  11. kyloitch

Wp silinem fotograflari geri getirme

Maalesef. Ben de çok araştırdım ama yok. Whatsapp'ın kendi sitesinde de böyle yazıyor. Yedekleme seçeneği hariç hiçbir şekilde dosya kurtarma hizmeti vermiyorlar.
  12. kyloitch

Wp silinem fotograflari geri getirme

Yedekleme hariç hiçbir şekilde destek sunmuyor Whatsapp maalesef :(
  13. kyloitch

200-300 TL arası traş makinesi

O zaman jilet alman daha iyi olur. Tıraş makineleri sürekli sakalları çıkanlar jiletle uğraşmak istemedikleri için üretildi sonuçta. Misal benim sakallar 3. gün gözle görülmeye başlıyor. Sakal olmaması gerekiyorsa hemen kesmek durumunda kalıyorum. Tıraş makinesi burda devreye giriyor. Jilet al...
  14. kyloitch

Hacı tam kodlarını bilmiyorum ama Powertec'in ürünleri çok övülüyor. Onlardan birisini al. Sağa sola sordurt. Tıraş olduğun kuaföre de sorabilirsin...
  15. kyloitch

1 dolar bile değil bu. Bunu bilerek al. A101'de 75 liraya falan satılmıştı. Bunun ense tıraşı için olanı var. 500-600 liraya orijinal bir markaydı ama hatırlamıyorum hangisi. Geçen bir arkadaş önermişti. 0 sakal alıyor diyordu. 1818 miymiş neymiş kodu. Düzenleme: Hatırladım...
  16. kyloitch

Yok. 600'e falan çıkarsan var.
  17. kyloitch

ASKERLİK İÇİN MP3 çalar

https://www.trendyol.com/inter/digital-renkli-ekranli-mp3-mp4-calar-hafiza-karti-girisli-metal-siyah-mp4be-p-34120526
  18. kyloitch

ASKERLİK İÇİN MP3 çalar

Telefoncuları dolaş vardır illa ki aşırı ucuz teknoloji
  19. kyloitch

Ehliyetim var babam hala arabayı vermiyor

Eleman babasının lafını dinlemiyor tanımadığı internetten birilerinin lafını dinleyecek böyle bi konu açtığına göre :D İsim konu uyumu
  20. kyloitch

Kreatin ve protein tozu araştırma

Araştırmaların olup olmaması beni ilgilendirmiyor pratikte deneyimleyen her kreatin kullanıcısı eğer genetik açıdan yatkınsa kel kalıyor kanka tonla örnek var gökalafın bile tepe kısmı açık artık kreatinden
Top Bottom