0 mi yani hocam geri getirme sansimYedekleme hariç hiçbir şekilde destek sunmuyor Whatsapp maalesef
Maalesef. Ben de çok araştırdım ama yok. Whatsapp'ın kendi sitesinde de böyle yazıyor. Yedekleme seçeneği hariç hiçbir şekilde dosya kurtarma hizmeti vermiyorlar.0 mi yani hocam geri getirme sansim
Sagolun hocamMaalesef. Ben de çok araştırdım ama yok. Whatsapp'ın kendi sitesinde de böyle yazıyor. Yedekleme seçeneği hariç hiçbir şekilde dosya kurtarma hizmeti vermiyorlar.
Dosyalardan whatsapp imagesten belki bulabilirsin. Orda gönderdiklerin oluyor.Arkadaslar bir ara cihazdan wp yi silmistim ve fotoğraflar da haliyle gitmisti yedekleme falan da yapmamıştım bu fotoğraflara erismenjn herhangi bir yolu var mi
Hocam direkt wp yi silmistim sonra geri yüklediğimde her şey gitmistiDosyalardan whatsapp imagesten belki bulabilirsin. Orda gönderdiklerin oluyor.
Aga bilmiyorum ama teli sıfırlamadıysan whatsapp klasörü bence silinmemiştir. İstersen yine de bir bak. Eskiden ben android telefonumdan whatsappta görünmeyen resimlerime bile erişebiliyordum.Hocam direkt wp yi silmistim sonra geri yüklediğimde her şey gitmisti
Yok hocam gozukmuyor maalesefAga bilmiyorum ama teli sıfırlamadıysan whatsapp klasörü bence silinmemiştir. İstersen yine de bir bak. Eskiden ben android telefonumdan whatsappta görünmeyen resimlerime bile erişebiliyordum.