Neler Yeni

Mangal Yapıyor Musunuz

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mert
En son 2 yıl önce yapmıştık ama güzel oluyor açık havada çevremde çok piknik yeri var

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,436
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Mehmetcan İvrendi
Mangal ne köylü müsünüz berbakü onun adı
Mangal: Ormanda Genel'de Eski'den Ekonomi iyi olduğu ve insanlar mutluyken kimse kimse'nin kuyusunu kazmıyorken Aile ve Akrabalar ile Gidilen Kuzenler İle Eğlenilen Her türlü pisliğe bulaştığımız ve O sırada Annelerimizin salatalık/ Sofra'yı vs. Hazırlarken Babalarımızın Etleri/Biberleri Pişirdiği O sırada'da bizim Hamak'ta uzandığımız Ortam

Barbekü: Kendilerini Modern Sanan özelliklede Batı Halkının ve Kendini Batılı Gibi Modern hissetmeye çalışan Ailelerin Arkadaşlarıyla birlikte (Akraba değil) genel'de özelliklede müstakil ev ise Arka Bahçelerinde Elektrikli Makinalar'da Eti pişirirken kadınların Oturup konustuğu Çocukların Daha kısıtlı alan içinde istedikleri gibi kirlenemeden daha az şey yapabildiği vs. O etten mükemmel doğal Tadı alamadıkları ve genel'de alkol tüketilen Daha keyfsiz Daha Çok misafiri evde ağırlamak yerine arka bahçede Ağırlamanın isminin ve bir kaç şeyin değiştrilimiş ve Mutlu anılar oluşturmayan geçici eğlenmek İçin olan etkinlik gibi bir şeydir

(Biliyorum Mangal ve Barbeküden Ziyade Mangal ve Barbekü Ortamı'nı anlattım)

⚠️Yani Eğer Köylülük Bu ise Ben Köylü Olmaya Razıyım Kardeşim⚠️

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,436
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Mangal: Ormanda Genel'de Eski'den Ekonomi iyi olduğu ve insanlar mutluyken kimse kimse'nin kuyusunu kazmıyorken Aile ve Akrabalar ile Gidilen Kuzenler İle Eğlenilen Her türlü pisliğe bulaştığımız ve O sırada Annelerimizin salatalık/ Sofra'yı vs. Hazırlarken Babalarımızın Etleri/Biberleri Pişirdiği O sırada'da bizim Hamak'ta uzandığımız Ortam

Barbekü: Kendilerini Modern Sanan özelliklede Batı Halkının ve Kendini Batılı Gibi Modern hissetmeye çalışan Ailelerin Arkadaşlarıyla birlikte (Akraba değil) genel'de özelliklede müstakil ev ise Arka Bahçelerinde Elektrikli Makinalar'da Eti pişirirken kadınların Oturup konustuğu Çocukların Daha kısıtlı alan içinde istedikleri gibi kirlenemeden daha az şey yapabildiği vs. O etten mükemmel doğal Tadı alamadıkları ve genel'de alkol tüketilen Daha keyfsiz Daha Çok misafiri evde ağırlamak yerine arka bahçede Ağırlamanın isminin ve bir kaç şeyin değiştrilimiş ve Mutlu anılar oluşturmayan geçici eğlenmek İçin olan etkinlik gibi bir şeydir

(Biliyorum Mangal ve Barbeküden Ziyade Mangal ve Barbekü Ortamı'nı anlattım)

⚠️Yani Eğer Köylülük Bu ise Ben Köylü Olmaya Razıyım Kardeşim⚠️
Buradaki espri asıl köylü ben olduğum için barbekü ile mangalın farkını bilmemem ve bilmediğimi daha çok belli etmek için barbeküyü yanlış yazmam ✋🏻🙏🏻

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Ailenlede yapabilirsin akrabalarınla
Bu sene Koskoca yazın her hafta hadi mangal yapalım diyorduk çocukluk arkadaşım ile 😄. Öteki yoldaşlarımız ektiğinden dolayı malesef nasip olmadı. Bidaha ki bahara inşALLAH.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,755
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Sevmiyom ben

HacıSOFU

80+ Titanium