Arama sonuçları: *

1. M

En fazla ne kadar dolandırıldınız?

1.5 yıl dolandırıldım
  2. M

2028 Muhtemel Cumhurbaşkanlığı Adayları

Erden timurun aday olmayacağını düşünürisek .Büyük ihtimalle AKP'den Hakan fidan çıkar CHP'den de kim çıkarsa artık. Bu iki kişi arasında çekişmeli olur ama CHP seçmeni çok oy değiştirmediği için büyük ihtimalle CHP'nin adayı seçimi kazanır.
  3. M

Yeni aldığınız bir şeyin kutularını atıyor musunuz?

Gereksiz bir şey ise atıyorum yoksa duruyor 2-3 yıl sonra falan atıyorum.
  4. M

Vatan Bilgisayar Sistem Toplar Mı ?

Mağazada parçalar bulunuyorsa toplarlar 2 saat içinde. NOT:Yerinde olsam vatandan alıp parama yazık etmem.
  5. M

Sizce kasamı iyi bir fiyata mı sattım

İyi fiyata satmışsın.
  6. M

Bir kadın olsanız ya da kadınsanız eşiniz ile evlenmek maddi ne ararsınız?

Düzgün bir tatile gidebilecek ve aman onu alma aman bunu alma demeyecek kadar durumun normal olması yeterlidir extrem birşeye gerek yok.
  7. M

Sizce En Toxic Kelime

Genel olarak kelime ile alakasız bir durum. Aşşağılayıcı yada tiye alıcı bir kelimeyi sürekli belirli aralıklarla belirli bir ses tonunda söylerseniz karşı tarafın umrunda olması,sinirli olması,mutlu olması,konuyu umursuyor olması gibi etkenlere bağlı olarak çileden çıkartabilir.
  8. M

Hadi Ata ayrımı yapanlarla hakkında konuşalım

Türklerin hepsi müslümandır diye bir şey yok .Ancak konudan bağımsız olarak bence ata ayrımı yapılabilir .İdeolojisini yaşamını benimsemediğim bir kişiye gidipte atam demem yada halkına faydası olmamış birisine.
  9. M

Pc den pubg mobile oyniyan varmı

Oynayabilirsin.
  10. M

Zma kullanmam şart mı

Arkadaş hakim değilim diye not düşmüş.Sizin yazdığınız yazıdan daha faydalı bir yazı yazmış.Bir bilen varsa gelip o arkadaşı da hayır yanlış biliyorsun bu böyledir bu şekildedir bilgini güncelle diyebilir.
  11. M

Technopat sosyalde yaşadığım tuhaf olay

Muhtemelen dalga geçtiğini düşünmüşlerdir.
  12. M

laptop.com güvenilir mi ?

Güvenilir
  13. M

Steam başarım hilesi

Ban 1 yıl önce falan 200 oyunda falan yapmıştım bir şey olduğu yok
  14. M

en sevdiğiniz film/filmler

Çelik yumruklar
  15. M

Tecil bozdursam ne zaman askere giderim ?

Başlıkta belirttiğim gibi,tecilimi şuan bozdursam askere en geç ne zaman giderim .
  16. M

Discord etkinlik durumu hakkında

olmuyor cs açıkken illa cs gözüküyor
  17. M

Discord etkinlik durumu hakkında

Mesela csgo ve spotify açıkken cs gözüküyor.Cs yerine spotify'ı göstermenin bir yolu var mı ?
  18. M

Ankarada ne yapilir ?

Anıtkabir :/ Atakule :/ ankara kalesi :/ seğmenler parkı millet bahçesi mavi göl mogan gölü eymir gölü Gençlik parkı müzeler (tbmm etnoğrafya anadolu medeniyetler müzesi falan)
  19. M

Animenin adını bilen var mı?

"initial d" olabilir mi ?
  20. M

Browser oyunun ip bulma sistemi nasıl işler ?

evet eminiz :) klanlar.org sadece merak ettim çokta sık oynadığım bir oyun değil. Nasıl olurda ip mizi gizleriz yada gerçek ip mizi bulmasını engelleriz diye
Top Bottom