Eğer VATAN'a gidip şöyle şöyle şunları alacağım veya yoksa onun muadili olan şeyleri seçeceğim falan dersen oradaki arkadaşlar sana yardımcı olur ve 2 saate falan bilgisayarını toplarlar. Ekran kartını bana kalırsa temiz 2. el falan bul çünkü her şeyi sıfır toplama yaparsan ekran kartı direkt tüm kasanın yarı fiyatı ediyor. Haricinde VATAN'dan maksimum 1000-1500₺ falan fazla bir ödeme yaparsın ki bence o farka da değer. Gidip internetten alıp acaba düzgün mü gelecek diye dertlenmek yerine direkt elden alıp kurdurtmak daha mantıklı. VATAN'dan alıp paramı çöp edeceğim diyenlere bakma kanka ezbere laf söylüyorlar. Sıfır ekran kartlı toplama sistemlerin hepsi kazıktır. Sırf öyle sıfır toplama elden satan en iyi yer VATAN olduğu için öyle boş öterler. Ya direkt VATAN harici bir siteden hazır kampanyalı bir sistem al veya VATAN'dan ekran kartsız toplama sistem yapıp 2. el temiz bir ekran kartı al tak. Normalde 3070 sistemler 22.000₺ falandı ben kendi bilgisayarımı topladığım zaman ki onların da PSU, RAM falan kötüydü. Ben gittim kendim VATAN'dan ekran kartsız alıp sonra kendim ekran kartını 2. elden topladım 21.500₺ tuttu.